Dieta verificata

•  
    • 11 mesaje
    15 Iul 2005, 14:55
    0 0
    Va transmit mai jos dieta pe care am urmat-o.Am fost foarte multumita de rezultat. Acum nu este zi sa nu mi se puna "Ce bine arati!".
    Rezultatele se vor observa la a doua cura de 9 zile. Se poate continua pana cand ajungi la greutatea care iti convine.

I Etapa - primele 3 zile
    - se consuma numai carne slaba
    - vita;
    - porc;
    - pasare;
    Se poate consuma fiarta sau fripta. Se poate manca orice cantitate (ori de cate ori iti este foame).

II Etapa - urmatoarele 3 zile
    - se consuma legume si fructe in orice cantitate.
    Se pot consuma fierte sau crude sub forma de salate combinate.
    Se interzice a se consuma cartofii si bananele.

III Etapa - ultimele 3 zile din cura de 9 zile
    - se consuma lactate: - iaurt (simplu, daca gasesti cu 0,1 % grasime);
    - lapte degresat;
    - branza de vaci proaspata;
    - cas de oi (nesarat);

Pe timpul dietei se interzice a se consuma paine, zahar, apa minerala, sucuri acidulate.
    Se poate consuma: inlocuitor zahar (edulciclam - il gasesti la farmacie, sau altceva); apa plata, sucuri naturale, cafea, mustar, condimente (eu am folosit Knor baza pentru mancaruri). Se vor consuma multe lichide.

Cel mai greu pentru mine a fost atunci cand am avut etapa cu lactatele. La etapa cu carnea, imi fierbeam piept de pasare, in apa de fiert ii puneam "baza pt. mancaruri" si era foarte gustos, imi faceam si fript in tigaie. Etapa cu legume-fructe e cea mai usoara, mi-am facut salata combinata cu legume fierte la care adaugam o lingurita de mustar frecat cu 2-3 picaturi de ulei, salata cu legume crude: rosii, castraveti la care adaugam si cateva picaturi de ulei iar ca desert imi faceam o salata delicioasa de fructe cu portocala, grapefruit, capsuni si o indulceam cu o pastila pisata de "edulciclam". La lactate in general mancam iaurt si branza de vaci amestecata cu "baza pt. mancaruri" si marar tocat marunt. Pe perioda dietei simti nevoia sa bei multa apa.

SUCCES!
    Daca doriti si alte informatii, nu ezitati sa-mi scrieti!
  •  
    • 11 mesaje
    16 Iul 2005, 09:13
    0 0
    Draga Mariana
    Am inceput si eu aceasta dieta din data de 20.06.2005. Pana astazi am slabit 5 kilograme ( in prima saptamana ) , dar apoi acul cantarului parca s-a blocat. Nu am mai slabit deloc. Am insa mari probleme cu constipatia. Tu ai avut asemenea probleme ?
  •  
    • 23 mesaje
    17 Iul 2005, 00:11
    0 0
    sora mea doreste reteta ta dar problema este nu ii plac lactatele ce pot face?
  •  
    • 348 mesaje
    17 Iul 2005, 14:39
    0 0
    Buna,
    Am o intrebare...
    Dupa ce ajungi la Kg. dorite, ce anume se va putea manca pentru a nu mai lua in greutate, asta daca stii...E dieta Monicai Anghel?
    Merci tare mult.....