Se mai poate face ceva cu mine?

•  
    • 683 mesaje
    15 Iul 2005, 07:53
    0 0
    La varsta de 37 de ani, am 1.67 si 84 de kg!!!
    Am luat zece kilograme dupa nastere si apoi anul si kilogramul.
    Am impresia ca sunt cea mai grasa persoana din lumea asta...de cate ori merg la cosmetica - epilat, de cate ori merg sa-mi cumpar ceva de imbracat.
    Ce sa va mai spun, haine pentru mine...vise, stiti si voi ce marimi se fabrica acum.
    Nu mananc exagerat(zic eu) dar mananc ce-mi place, nu dulciuri, fainoase, prajit...si totusi am un metabolism lent, nu ard nimic. Sport nu prea fac, doar mers pe jos...nu reusesc sa tin ritmul la sala, am incercat de cateva ori.
    V-am scris sa vad daca mai e cineva cu atatea kg pe-aici sau care a fost in situatia mea si a reusit sa faca ceva. Nu vreau minuni dar ceva trebuie sa fac cu corpul meu in care nu ma simt bine.
    84 kg!!! se va misca acul de la cantar vreodata, ati mai auzit asa ceva???
  •  
    • 25 mesaje
    15 Iul 2005, 10:06
    0 0
    Draga mea, tu ori ai o problema hormonala(un consult medical neaparat, sa vezi ce e cu glanda tiroida), ori nu mananci cum trebuie alimentele, adik amesteci macronutrientii intre ei(lipidele cu carbohidratii); De asemenea, mananca bine, nu te infometa. Michael Montignac este un mod de viata, cand vei fi pregatita sa-l adopti( nu dulciuri,nu cartof,nu porumb, nu morcov fiert;morcov crud da, prin fierbere creste IG, nu paine, doar graham 100% si aceea doar dimineata, in general nu alimente cu IG mare, si nu amestec lipide(grasimi) cu glucide(carbohidrati).Mai bine intri mataluta pe subiectul Montignac si citesti de la inceput, toate paginile si ai sa te convingi mai bine.
    Aa, si nu exista "sport nu prea fac".Dak ai o problema de sanatate care iti interzice acest lucru, atunci n-ai ce face, dar altfel nu, nu ai motiv. Doar cu sport(exercitii de aerobic-ridicari picioare, abdomene, fitness la sala-dak iti permiti, jogging, alege ceva, numai sa te tii de acel ceva si imposibil sa nu vezi rezultate radicale. Sunt oameni care, cu vointa, aplicand ce ti-am zis eu aiciieta+sport(45 min) au slabit si 40 Kg de grasime. Citeste toate posturile de la Dieta Montignac si inarmeaza-te cu vointa.Cand ai pofta de un kebab sau de o ciocolata, gandeste-te ca una ti se va aseza pe soldul stang iar cealalta pe cel drept. Si dak totusi o vei manca, inseamna ca nu se mai poate face nimic pentru tine, spun asta deoarece doar tu hotarasti pentru tine; eu sau alte persoane de pe acest forum nu putem decat sa-ti dam sfaturi.Tu esti propriul tau stapan! Toate cele bune!
  •  
    • 704 mesaje
    15 Iul 2005, 11:30
    0 0
    Moniqa, se poate. Eu am slabit 20 de kilograme..cu mari eforturi recunoscu, cu muklta vointa, incet...cate 3-4 kilo pe luna..dar am slabit.Deci, se poate..nu esti cea mai grasa persoana din lume..insa e bine ca ai constientizat faptul ca ai o problema. Subscriu la ceea ce zice Gabi_d. Pupici si curaj!
  •  
    • 704 mesaje
    15 Iul 2005, 11:30
    0 0
    Moniqa, se poate. Eu am slabit 20 de kilograme..cu mari eforturi recunosc, cu multa vointa, incet...cate 3-4 kilo pe luna..dar am slabit.Deci, se poate..nu esti cea mai grasa persoana din lume..insa e bine ca ai constientizat faptul ca ai o problema. Subscriu la ceea ce zice Gabi_d. Pupici si curaj!
  •  
    • 35 mesaje
    15 Iul 2005, 14:47
    0 0
    Moniqa iti spun sigur ca se poate fiindca si eu am slabit 20 de kg acum 4 ani cand m-am intors din Italia unde luasem 15 kg in 3 luni mancand absolut orice si oricand si mai ales dulciuri si inghetata caci inghetata ca in Italia nu am mai mancat si nici nu o sa mai mananc vreodata.Si cum iti spuneam m-am intors din Italia cu 15 kg in plus si eram disperata,numai ca eu sunt inalta 1.73 cm si nu ma consideram cea mai grasa din lume ,insa nu mai aveam cu ce sa ma imbrac.Asa ca m-am apucat de regim si de sport:AEROBIC!
    Este cel mai bun ptr. cineva care vrea sa slabeasca sau sa se mentina.Zis si facut am inceput o dieta dupa capul meu si sport in fiecare zi si dupa 2 luni nu slabisem decat 5 kg-putin dupa cat efort depuneam si cat mancam-ziceam eu.Si intr-o zi stand la receptie la sala si plangandu-ma ca nu slabesc atat cat as vrea instructorul de fitness de la baieti ma intreaba ce mananc fiindca si el vedea ca veneam zilnic la sala si nu prea dau rezultate cu slabitul.In sfarsit ii spun eu ce mananc si anume :cascaval gol,sunca presata slaba,salate,cartofi fierti,carne de pui si el imi spuneai asa vrei tu sa dai jos mancand porcarii?I-a si scrie zice ele azi mananci numai ce iti spun eu si vei vedea ca vei slabi:iaurt degresat,legume si fructe,carne de pui sau vita fiarta sau gratar si cartofi sau orez pana la ora 16.Zis si facut si sa stii draga mea ca am slabit 20 DE KG IN 4 LUNI FARA SA SIMT,INSA SPORTUL E SFANT SI DE ATUNCI SUNT 4 ANI SI NU M-AM INGRASAT UN GRAM.Si mie mi-a fost foarte greu la aerobic nu tineam ritmul,ma ardeau muschii si fundul mi-l simteam ca si cum as fi avut ceva in plus pe mine insa am perseverat si acum stau si 2 ore la aerobic.Asa ca sperand ca nu te-am plictisit cu povestea mea iti urez succes si motiveaza-te intr-un fel si go to AEROBIC!
  •  
    • 683 mesaje
    15 Iul 2005, 19:44
    0 0
    va multumesc pentru raspunsurile voastre care mi-au dat sperante...cred ca prima masura ar fi sa reduc timul dedicat calculatorului si apoi sa trec la treaba.
    echipamentul pentru aerobic este gata, sala este foarte aproape de mine, interior placut, nu e foarte aglomerat si pretul convenabil...in plus exista grupe de incepatori de trei ori pe saptamana...de luni incep treaba
    Bun! Dar la Montignat sunt aproape 2000 de postari, n-o sa pot citi tot va dati seama.
    Va rog, pe cele care aveti experienta si putin timp liber sa-mi scrieti si mie in ce consta, mai exact cum ati procedat voi si ati obtinut rezultate.
    adresa moniqa_anton@yahoo.com
    Cand acul de la cantar coboara primul kilogram va anunt. Sper sa nu fie legat de endocrinolog ca acolo nu-s solutii, imi e teama de tratamentele lor si n-as urma pentru nimic in lume.
    cu sperante...deocamdata
  •  
    • 704 mesaje
    15 Iul 2005, 22:32
    0 0
    Succes la sala..iar la Montignac e suficient sa citesti primele 10 pagini din topic..acolo gasesti si cartea si cam cea ce e de baza la dieta Montignac. Spor l;a citit!