ce bicicleta?

•  
    uka
    • 57 mesaje
    10 Iul 2005, 01:53
    0 0
    vreau sa imi iau bicicleta si sa ma inscriu la tae-bo.problema mea e ca nu stiu ce bicicleta sa imi iau.sa fie stationara sau sa fie d'aia de afara??care ar fi diferentza intre ele??
  •  
    • 704 mesaje
    10 Iul 2005, 13:14
    0 0
    Pai daca esti o persoana fara prea mult timp liber si un pic lenesha..cum eram si eu...ti-o recomand pe cea stationara...
  •  
    • 1070 mesaje
    11 Iul 2005, 22:14
    0 0
    Magnetica,eliptica de la First Bike!
  •  
    uka
    • 57 mesaje
    11 Iul 2005, 23:27
    0 0
    totusi as dori sa stiu care e diferenta intre cele doua, care ce muschi lucreaza? pentru slabit ma intereseaza.
  •  
    • 790 mesaje
    14 Iul 2005, 14:33
    0 0
    votez pt eliptica. nu stiu daca first bike, eu am una din germania, nu retin firma, dar e mai solida asa, arata mai bine decat alea pe care le-am vazut la metro de la first bike. si se simte si mai bine...la genunchi ma refer, m-am urcat pe una de la first bike si in afara faptului ca mi se parea ca imi iau zborul din cauza pozitiei in care te tine, am avut si o senzatie neplacuta la genunchi...

pai la eliptica stai in picioare, nu are sa, asa cum e bicicleta traditionala. e ca o alergare mai usoara. ma dor fundul si picioarele dupa o ora pe eliptica, e clar ca lucreaza. lucreaza un pic si mainile, ca doar tragi si cu ele de manerele alea. e infinit mai solicitanta decat una clasica.
  •  
    uka
    • 57 mesaje
    14 Iul 2005, 23:43
    0 0
    diferenta intre bic eliptica si aia clasica ( de afara) la cum arata o stiu si eu. orikum multzumesc, am ramas la o bicicleta magnetica si cand nu o sa am c afce cu vreo 2-3 mil o sa imi iau si una de afara. multzumesc