Sa invatam sa mancam (2)
-
0 0Buna fetele! Va aduceti aminte de primul post cu titlul asta? Ei bine, au trecut 3 luni de cand tin cu dintii de regimul disociat recomandat de nutritionist si vreu s ava spun ca am slabit 14 kileeeeee!!!!!! Uraaaaaa!!!!!
-
Fetele, v-as da regimul cu draga inima, dar nu echiar un regim. este un mod de alimentatie. Mi-e putin greu, nu vreau sa ma interpretati gresit, dar eu am fost la nutritionist si dupa ce m-a interogat vreo ora, mi-a zis sa mananc un disociat, dar cu paine hipoglucidica. In Cta, unde sunt eu, e painea hipo care o face fabrica Dobrogea. Pentru restul tarii nu stiu. De aceea vreau sa va rog sa nu mai tineti regimuri dupa ureche, sa va duceti la nutritionist. Oricum el/ea stie ce-i mai bine sa mancam. ptr cele din Cta va recomand cu caldura centrul Axis, de pe Bd Mamaia, zona Spit Militar. Nu am platit decat consultatia initiala, de 300 mii, dupa care m-am dus la fiecare trei sapt la control al greutatii si ajustare de regim. Dar pentru ca am slabit cam 1 kg pe saptamana, nu mi-a schimbat nimic din regim, e drept ca nici nu am gresit regimul, adica nu am calcat pe alaturi.
Cranky, mai am inca pe atat. Adica inca 14 kg, pe care sper sa le dau jos pana in nov. Stii, mai am si concediu, deci va fi o sapt de pauza
Tu ce mai faci cu dieta? Ai mai dat jos? Cat mai ai?