batoanele de slabit

•  
    uka
    • 57 mesaje
    6 Iul 2005, 13:27
    0 1
    a incercat cineva batoanele de slabit?
    eu am mancat si fibrobar si q-form si mi-au plakut la gust, si intr'adevar tzin si de foame dar as vrea sa stiu dk acestea pot fi introduse de exemplu in regimul disociat?ptr k nu stiu c o sa fac cand ajung la carne, ar fi cam dificil sa imi iau la serviciu.
  •  
    • 1166 mesaje
    6 Iul 2005, 18:44
    1 0
    poti foarte frumos sa pui carnita in casoleta , eu asa fac si e ok...pui fiert de ex, taiat bucatele, il mananc foarte elegant
    referitor la fibrobar, mi-am luat si eu si sunt ft multumita, din cate stiu se pot introduce fara probleme in orice regim.succes!
  •  
    • 704 mesaje
    6 Iul 2005, 21:28
    0 0
    Mie mi s-a facut o greata de la fibrobar de nu mai vedeam toaleta..nu stiu daca e asa de bun...fiecare cum il tolereaza...Mai bine iti cumperi un amestec proteic care se prepara cu apa sau cu lapte si il bei la serviciu in loc de masa..e mai sanatos.
  •  
    • 50 mesaje
    7 Iul 2005, 16:34
    0 0
    La cati carbohidrati si grasimi are Fibrobar-ul nu e recomandat pentru slabire, chiar daca asa scrie pe el, mai ales ca "grasimile vegetale" folosite sunt de fapt ulei de cocos care este cel mai nociv pentru un regim de slabire. Un baton de calitate, pentru slabire (proteina multa, peste 50-60%, carbo putini (20%) si grasime aproape de loc (5%)) costa mult, se pot vedea batoanele fabricat in alte tari care la noi se gasesc, cel mai ieftin, pe la 70.ooo Lei vechi.
  •  
    • 704 mesaje
    7 Iul 2005, 21:15
    0 0
    Alexander...imi place cum gandesti...de ce nu te vedem mai des?
  •  
    • 50 mesaje
    8 Iul 2005, 09:12
    1 1
    Nu sunt asa de vechi pe Eva.ro si am vrut sa ma pun la curent cu ce se discuta si dupa aceea sa vad daca voi fi bine primit.
  •  
    • 666 mesaje
    8 Iul 2005, 17:06
    0 0
    Cranky,ai dreptate ,depinde cum il tolereaza fiecare in parte.Eu am mancat si pot sa spun ca primul impact pe care l-a avut a fost de voma dar dupa inca o muscatura deja nu mai mi se parea asa nashpa la gust.
    Imi aducea aminte de ciocolatzelele alea micutze si patrate care se gaseau pe vremea cand eu eram copil invelite in staniol.Cine e din generatzia mea stie la ce ma refer.Pt . ca au acei fulgi de cereale in interior, seamana la gust.
    Ma rog, ideea e ca daca ti-e pofta de dulciuri si te afli in regim ,nu e rau mai ales ca au si o serie de vitamine si minerale care pot compensa lipsurile,care apar odata cu o dieta drastica.
  •  
    • 1511 mesaje
    8 Iul 2005, 18:57
    0 0
    Si eu il salut pe nutritionistul Aleksander
  •  
    • 704 mesaje
    9 Iul 2005, 00:43
    0 0
    Pe bune..omul stie ce spune! Eu una il primesc bine pe Alexander! Tu il stii, Kalua?
  •  
    • 50 mesaje
    11 Iul 2005, 12:07
    1 0
    Va multumesc mult, si promit ca o "sa ma bag in seama" ori de cate ori voi avea ceva bun de spus.
  •  
    • 704 mesaje
    11 Iul 2005, 12:43
    0 0
    SUPER!
  •  
    • 711 mesaje
    7 Aug 2005, 22:19
    0 0
    Alexander_, ce batoane recomanzi?
  •  
    • 54 mesaje
    8 Aug 2005, 18:57
    0 0
    buna! sunt noua pe aici dar va citesc de mult.
    cat despre batoane eu sincer nu le recoman la nimeni, sau le recomand cu masura max 1 /zi.
    eu am mancat timp de o saptamana batoane, doua pe zi si m-am constipat groaznic de rau de la ele.
    de vreo 3 luni pt mine e un calvar sa merg la toaleta. de mult ori ma doare si stomacul si eu sunt sigura ca de la aceste batoane.
    e adevarat ca am slabit 2 kg cu ele dar acum nici macar nu le pot vedea in fata ochilor ca mi se face rau de la ele.

fetelor daca doruiti sa slabiti eu va recomand sportul, in special aerobicul.
    asociat cu o ieta usoara rezultatele sunt garantate.
  •  
    • 108 mesaje
    8 Aug 2005, 21:40
    0 0
    pe mine nu ma ajuta sa slabesc. Sunt f dulci si cresterea brusca a glicemiei imi da o stare de lesin de toata frumuseatea, mai ales daca le mananc pe stomacul gol. Plus ca dupa ce mananc ceva atat de dulce am o pofta teribila de ceva sarat, o mancarica adevarata. Si gustul este oribil, de ciocolata proasta.
  •  
    • 6 mesaje
    10 Aug 2005, 15:52
    0 1
    Eu, sunt foarte multumita de baton. Am tinut de 5 luni de zile, dieta South Beach si am slabit 7 kile. Acum sunt in perioada de mentinere. MAnanc dimineata cereale cu lapte, la pranz rosie cu branza si ceva carnita, sau peste, sau tocanita facuta de mine, dietetica..... si pe la 4-5, cand ma apuca ofta de dulce, si foamea, mananc un baton. Si gata. Nu imi face foame, nu imi produce alte pofte, desi e dulce, si.....seara mai mananc doar fructe. Cat despre "scaun" am in fiecare zi. Sunt foarte multumita de el, as spune ca, daca nu gresesc in week-end-uri, chiar slabesc, cu ceea ce v-am spus mai sus.
    E cazul meu, nu generalizez.
  •  
    • 1 mesaje
    13 Aug 2005, 08:34
    0 0
    Eu nu am descoperit batoanele decat de vreo 2 luni si sunt destul de multumita.Nu pentru ca slabesc,pentru ca nu asta voiam,ci reusec sa nu mai mananc alte dulciuri si imi tin de foame cam 5-6 ore ceea ce mi se pare foarte mult.Si plus ca au multe elemente care lipsesc din alimentatia mea.Si sunt si laxative.
  •  
    uka
    • 57 mesaje
    14 Aug 2005, 23:59
    0 0
    si ptr mine au un efect laxativ, desi eu stau haios la capitolul digestie.
  •  
    • 19 mesaje
    17 Aug 2005, 13:47
    0 0
    sunt perfect de acord cu tine. am folosit si eu batoanele fibrobar dar fara succes. nu mi s-au parut rele la gust, dar nici nu au avut vreun efect. e cu totul altceva in privinta batoanelor fabricate in afara romaniei. eu am mancat o perioada 2 tipuri de batoane, extraordinare la gust (ciocolata si citrice), iar efectul era vizibil, chiar insotite de o dieta foarte lejera. intr-adevar pretul lor este undeva pe la 75.000, dar meritau.
  •  
    • 50 mesaje
    18 Aug 2005, 14:16
    1 0
    Batoane cat de cat bune si acceptabile ca pret, de pe piata romaneasca, sunt batoanele Fitness Bar de la ProNutrition.
  •  
    • 309 mesaje
    18 Aug 2005, 14:52
    0 0
    Dar de Q-form ce ziceti?