bicicleta ingroasa picioarele???

•  
    • 4 mesaje
    28 Iun 2005, 16:18
    0 0
    buna fetelor! sunt noua pe aici, si desi am citit subiectele despre bicicleta, mai am o intrebare: e adevarat ca iti ingroasa picioarele? eu tin cura de o sapt si vreu sa-mi cumpar si o bicicleta(statica) sa depun un pic de efort.
  •  
    • 9835 mesaje
    28 Iun 2005, 16:46
    0 1

cine ti-a spus, darling???

ai vazut tu ciclist de performanta cu picioare groase???
    poate cu musculatura picioarelor bine dezvoltata - ceea ce e alta poveste

dar nu ai absolut NICI O SANSA sa faci muschii cat parizeru' daca o sa pedalezi juma' de ora pe zi.
    ba chiar juma' de ora nici nu prea e suficient ca sa slabesti cu randament mare, daramite sa mai faci si muschi de sportiv.
  •  
    • 4 mesaje
    28 Iun 2005, 18:50
    0 0
    mi-a spus o colega, ca i-a spus instructorul ei de fitnes si ma speriasem! 10x! atunci m-am hotarat!
  •  
    • 1511 mesaje
    28 Iun 2005, 18:57
    0 0
    Eu acu' vreo cativa ani buni la sala, trainerul langa mine sa-mi faca programul la aparate, era vorba la cate kile pun ca greutate de miscat. Si eu, ca o don'soara fina si eleganta ce eram , ii explic ca nu vreau prea multa greutate, ca nu vreau sa-mi fac muschi de body builder. A-nceput ala sa rada de nu se mai oprea si mi-a zis ca el face de 15 ani de zile, 5-6 ori/saptamana cate 3-4 ore de tras de fiare si arata cum arata.
  •  
    • 704 mesaje
    28 Iun 2005, 19:38
    0 1
    Nu ingroasa picioarele!Eu fac de un an la bicicleta stationara si am dat jos la picioare..s-au subtiat..nu s-au ingrosat! Ocoleste instructori din astia care zic asa aberatii!
  •  
    • 7 mesaje
    27 Apr 2007, 05:44
    0 0
    Ba eu cred ca ingroasa...eu pedalez zilnic cate 1 h de vreo 4 -5 luni si intr-adevar muschiul e dezvoltat, dar am niste glezne si niste gambe de fotbalist (((
  •  
    • 1934 mesaje
    27 Apr 2007, 08:32
    0 0
    NU ESTE ADEVARAT!
    cand am fost prima data la sala, dupa ex de incalzire mi-a facut un program incepand cu bicicleta si mi-a calculat inaltimea, varsta si greutatea ptr puls. ups, trebuia sa rezist pana la 140, dar la 100 si deja eram pe jos. asta la inceput. acum m-am obisnuit.poate doar sa ti se intareasca musculatura. acum depinde si pe ce nivel mergi, cu toate ca eu merg pe 16, nu am facut "glezne de elefant".bine, de felul meu sunt mai energica si n-am stare. si azi as mai baga o sala, dar usoara, de intretinere. da, o sa ma duc de dimineata, ptr ca am o energie.....