C

•  
    • 26 mesaje
    25 Iun 2005, 11:30
    0 0
    ?
  •  
    • 50 mesaje
    7 Iul 2005, 16:42
    0 0
    Atentie la otetul de mere. Baut pe stomacul gol va afecta in timp stomacul datorita aciditatii create.
    Ceaiul poate fi indulcit cu zaharina lichida (de la Diamant).
  •  
    • 348 mesaje
    17 Iul 2005, 15:06
    0 0
    Buna,
    Ceaiul verde e chiar recomandat, e foarte bun, atat ca ajutor intr-o dieta cat si la ten....E recomandat sa bem cel putin 1 ceasca zilnic. Nu are gust rau, eu il beau fara indulcitori. Chiar am gasit la farmacie ceai verde+lamaie...Otetul de mere e bun intr-o anumita masura, dar daca nu stai bine cu stomacul nu-l lua...Sper ca ti-am fost de ajutor...Pa
  •  
    • 333 mesaje
    17 Iul 2005, 15:57
    0 0
    SUNT FERICITA!!!!!
    Eu niciodata nu am tinut o cura de slabire, dar acum mi s-a pus pata(desi toti imi zic ca sunt nebuna ca vreau sa slabesc).Am inceput acum 2 zile si am slabit 1kg 200gr.Am mancat un mar dimineata,iar la pranz o jumatate de piept de pui fiert...si am alergat 20 minute vineri seara.
    Nici nu ma gandeam ca poate fi asa de usor sa slabesti.Oricum eu as vrea sa mai slabesc vreo 3-4 kg si gata si dupa cate vad cred ca in vreo 2 saptamani o sa reusesc
    Mi-am cumparat si eu ceai verde si otet de mere, dar inca nu am avut ocazia sa le probez
    Va pup fetelor si bafta