Ce mananc la servici?
-
0 0buna, fetelor. m-am apucat dupa pasti de cura deslabire, si in primele 3 sapt chiar a functionat vizibil. apoi degeaba : (
problema mea momentan e ca nu stiu ce as putea manca la servici, in cele 8 -10 ore pe care le petrec acolo. m-am cam plictisit de banane/ biscuiti/ covrigi si apa
astept sugestiile voastre. -
...Pai nu prea e dieta aia, stiu. decat daca consideri mancatul putin o dieta : )
ideea e ca nu prea am ce altceva sa mananc la servici. nu am la servici frigider, sau posibilitati sa incalzesc mancarea sau macar sa-mi fac o cafea. firma de-abia infiintata: mergem pe resurse minime : D
Iar banane, covrigi si ce mai enumeram eu acolo sunt cam ce puteam eu sa cumpar de la chiosc cand incepeam sa nu mai nimeresc tastatura de foame...
alte idei, pls ? -
eu la servici vara mananc f. des branza cu rosii, un ou fiert si o felie de paine prajita sau totul gol. sau salata de rosii cu castraveti, ardei gras si cubulete de branza. mai rontai fructe, un Activia mititel si imi ajunge pe ziua respectiva. imi mai fac un orez cu ciuperci, un pireu amestecat cu branzica toate gatite foarte slab, cu f. putin ulei. ma mai destrabalez cu pizza, fornetti, inghezata - dar mai rar.
-
cea mai eficienta dieta posibil: aia prin nemancare
m-a ajutat de vreo 4-5 kg, apoi nu a mai functionat.
ideea e ca...mi-e cam ciudat sa aduc la servici caserola cu fripura, cu orez, ciuperci sau ce mai spuneti voi... plus ca nu sunt cine-stie-ce gospodina si mare bucatareasa, studenta caminista fiind.
alte sugestii ?
-
am mancat rosii & castraveti anul asta mai mult decat in ultimii 5 cumulati (cel putin pt perioada asta a anului, cand oricum sunt mai scumpe decat prin iulie-august).
dar degeaba. parca s-a blocat cantarul la 55, in jos nu vrea sa mai coboare orice as face. oof!
...si tot nu ma vad carandu-ma cu bolul de salata la servici
-
Amelia...eu cred ca tu de fapt ne intrebi ce marca de biscuiti sau chipsuri iti mai recomandam! sa stii de la mine ca mancare sanatoasa numai cu casoleta sau bolul se poate manca..asta daca nu ai cumva posibilitatea sa pleci in pauza de masa la un fast food unde sa mananci o salata.Dar se pare ca tu nu vrei sfaturi sanatoase...imi pare rau ca te-am innebunit cu sfaturi. Succes.
-
Trebuie avuta mare grija in ceea ce priveste mancarea de peste zi (de la lucru). Tendinta este de a lua covrigi, biscuiti etc., pline de carbohidrati si grasimi. Pentru o dieta eficienta este nevoie de mai multe mese pe zi, hiper proteice. Acum ca este vara se pot manca multe legume (rosii, ardei...), fructe (portocale, mere, kiwi, grep, piept de pui, peste (preferabil cod, ton), omleta din albuse de ou, iaurt degresat (daca aveti prin apropiere), batoane proteice.
-
incearca un fibrobar dk vrei, mie una nu mi-e rusine sa ma car cu o casoleta de mancare la mine (sa nu contina ceapa sau usturoi, evident) dar cateodata imi este lene sa imi iau ceva de mankare, kiar si niste sandwich uri si atunci dk am prin frigider luat de prin hypermarket uri imi iau la mine un fibrobar si am terminat povestea