Ce mananc la servici?

•  
    • 121 mesaje
    23 Iun 2005, 22:50
    0 0
    buna, fetelor. m-am apucat dupa pasti de cura deslabire, si in primele 3 sapt chiar a functionat vizibil. apoi degeaba : (
    problema mea momentan e ca nu stiu ce as putea manca la servici, in cele 8 -10 ore pe care le petrec acolo. m-am cam plictisit de banane/ biscuiti/ covrigi si apa
    astept sugestiile voastre.
  •  
    • 704 mesaje
    23 Iun 2005, 22:54
    0 0
    Eu imi iau mancare la casoleta..am la serviciu o bucatarie unde pot incalzi mancarea. Imi pot face chiar salata.Dar poti sa iti iei hrana care poate fi mancata si rece..carne...salata..ou..ton..depinde ce dieta tii tu..cu banane si covrigi???
  •  
    • 121 mesaje
    24 Iun 2005, 08:25
    0 0
    ...Pai nu prea e dieta aia, stiu. decat daca consideri mancatul putin o dieta : )
    ideea e ca nu prea am ce altceva sa mananc la servici. nu am la servici frigider, sau posibilitati sa incalzesc mancarea sau macar sa-mi fac o cafea. firma de-abia infiintata: mergem pe resurse minime : D
    Iar banane, covrigi si ce mai enumeram eu acolo sunt cam ce puteam eu sa cumpar de la chiosc cand incepeam sa nu mai nimeresc tastatura de foame...
    alte idei, pls ?
  •  
    • 601 mesaje
    24 Iun 2005, 12:15
    0 0
    In fiecare dimineata imi cumpar, in drum catre serviciu, un iaurt dietetic (Napolact) si o chifla (sau paine de graham). Nu m-am plictisit si mi-am rezolvat si problemele lipsei de calciu. Iaurtul are 480g si uneori il mananc in doua transe, fiind asa mare.
  •  
    • 1208 mesaje
    24 Iun 2005, 15:57
    0 0
    eu la servici vara mananc f. des branza cu rosii, un ou fiert si o felie de paine prajita sau totul gol. sau salata de rosii cu castraveti, ardei gras si cubulete de branza. mai rontai fructe, un Activia mititel si imi ajunge pe ziua respectiva. imi mai fac un orez cu ciuperci, un pireu amestecat cu branzica toate gatite foarte slab, cu f. putin ulei. ma mai destrabalez cu pizza, fornetti, inghezata - dar mai rar.
  •  
    • 1166 mesaje
    24 Iun 2005, 17:37
    0 0
    amelia ce dieta ai tinut?
  •  
    • 704 mesaje
    24 Iun 2005, 19:40
    0 0
    Cu placere, ameliab. NU ai citit cu atentie. Am spus ca daca nu ai frigider..poti manca rosii cu branza..ton..un ou..asta e mancare care nu se strica in 2-3 ore ..Dar oricum la ce "dieta" tii tu..poti manca si biscuiti, e ok.
  •  
    • 121 mesaje
    24 Iun 2005, 20:03
    0 0
    cea mai eficienta dieta posibil: aia prin nemancare m-a ajutat de vreo 4-5 kg, apoi nu a mai functionat.
    ideea e ca...mi-e cam ciudat sa aduc la servici caserola cu fripura, cu orez, ciuperci sau ce mai spuneti voi... plus ca nu sunt cine-stie-ce gospodina si mare bucatareasa, studenta caminista fiind.
    alte sugestii ?
  •  
    • 704 mesaje
    24 Iun 2005, 20:29
    0 0
    rosii cu branza, ton, ou..eu nu am zis nimic de orez!! Iar chestia cu studenta caminista nu tine..ca asa te ingrasi..nu pot gati..nu pot manca sanatos..si asa se pun kilo de la biscuiti si chipsuri!
  •  
    • 121 mesaje
    25 Iun 2005, 08:30
    0 0
    am mancat rosii & castraveti anul asta mai mult decat in ultimii 5 cumulati (cel putin pt perioada asta a anului, cand oricum sunt mai scumpe decat prin iulie-august).
    dar degeaba. parca s-a blocat cantarul la 55, in jos nu vrea sa mai coboare orice as face. oof!
    ...si tot nu ma vad carandu-ma cu bolul de salata la servici
  •  
    • 704 mesaje
    25 Iun 2005, 17:57
    0 0
    Amelia...eu cred ca tu de fapt ne intrebi ce marca de biscuiti sau chipsuri iti mai recomandam! sa stii de la mine ca mancare sanatoasa numai cu casoleta sau bolul se poate manca..asta daca nu ai cumva posibilitatea sa pleci in pauza de masa la un fast food unde sa mananci o salata.Dar se pare ca tu nu vrei sfaturi sanatoase...imi pare rau ca te-am innebunit cu sfaturi. Succes.
  •  
    • 121 mesaje
    26 Iun 2005, 08:43
    0 0
    ooof...
    eu intrebam pt ca mai am si pb de sanatate... si daca mananc doar un iaurt in cele 10 ore in care nu sunt acasa ( 9 dim, 7 seara) ma chinuie stomacul toata noaptea, indiferent ce mananc seara acasa ( in general salate cu branza)
    daca par prea pretentioasa, scuze
  •  
    • 1511 mesaje
    26 Iun 2005, 12:41
    0 0
    mey amelia, tu ce intrebi? Are dreptate cranky, de luat ceva cu tine de-acasa nu vrei sa-ti iei, se pare ca in apropiere de firma n-ai decat niste chioscuri cu biscuiti & co...
    Pur si simplu nu ma duce capul ce raspunsuri astepti. Poate se ofera cineva sa-ti aduca la pranz ceva dietetic?
  •  
    • 121 mesaje
    26 Iun 2005, 19:35
    0 0
    hi hi! ar fi o idee tb sa-mi fac prieten prin apropiere.
    si-asa vine vara si o sa fie insuportabil de stat in camin...

gata, nu mai intreb nimic ma consider edificata.
  •  
    • 704 mesaje
    26 Iun 2005, 23:08
    0 0
    Daca tot am depus efort si atentie in sfaturi...imi poti spune si mie ce te-a edificat? adica..la ce concluzie ai ajuns? Chiar sunt curioasa..Multumesc.
  •  
    • 121 mesaje
    27 Iun 2005, 19:48
    0 0
    cranky... ce faci? imi dai tema pt acasa?
    sa verificam ce a inteles elevul din lectia predata?
  •  
    • 704 mesaje
    27 Iun 2005, 23:09
    0 0
    Succes in ce ti-ai propus, AmeliaB.
  •  
    • 121 mesaje
    29 Iun 2005, 20:01
    0 0
    sunt mandra de mine
    azi am rezistat la servici doar cu un iaurt mic cu fructe
  •  
    • 50 mesaje
    7 Iul 2005, 16:39
    0 0
    Trebuie avuta mare grija in ceea ce priveste mancarea de peste zi (de la lucru). Tendinta este de a lua covrigi, biscuiti etc., pline de carbohidrati si grasimi. Pentru o dieta eficienta este nevoie de mai multe mese pe zi, hiper proteice. Acum ca este vara se pot manca multe legume (rosii, ardei...), fructe (portocale, mere, kiwi, grep, piept de pui, peste (preferabil cod, ton), omleta din albuse de ou, iaurt degresat (daca aveti prin apropiere), batoane proteice.
  •  
    uka
    • 57 mesaje
    11 Iul 2005, 23:39
    0 0
    incearca un fibrobar dk vrei, mie una nu mi-e rusine sa ma car cu o casoleta de mancare la mine (sa nu contina ceapa sau usturoi, evident) dar cateodata imi este lene sa imi iau ceva de mankare, kiar si niste sandwich uri si atunci dk am prin frigider luat de prin hypermarket uri imi iau la mine un fibrobar si am terminat povestea