dieta nera ce stiti despre ea
-
0 0eu tin aceasta dieta de 10 zile si am slabit 5 kg sunt multumit dar m-ar interesa daca a mai tinut-o cineva.
-
am cautat-o eu pe google, si am gasit-o pe idieta:
Complexitate: foarte redusaSe tine 20 de zile si slabesti 10Kg garantat(cel putin la mine a dat randament)
I - zi: orez fiert cu 1 cub Knorr
II si III- zi: paste fierte si date prin margarina vegetala (incinsa in cratita)
IV si V - zi: cartofi prajiti
VI si VII - zi: carne de pui fiarta sau gratar
VIII si IX - zi:carne de vita fiarta sau gratar
X si Xi -zi: iaurt
XII si XIII -zi
este fiert
XIV,XV,XVI -zi :salate de cruditati cu putin ulei si otet
XVII,XVIII,XIX -zi:ciorba de zarzavat
XX -zi
ulciuri(placinta de mere)
dar nu stiu ce sa zic......
pup u! -
atunci te felicit, nu stiu ce sa zic = nu stiu cat e de sanatoasa...
mai ales ca se pierd destul de repede kg, sa nu ai vreo surpriza dupa...
macar dupa ce o termini incearca sa mananci mai mult salate,fructe, paine si dulciuri deloc (cat se poate sau fructe congelate, inghetata cu fructe daca ti-e pofta), apa multa,cartofi si orez ocazional....asta cel putin 2 saptamani...iar cand intri in programul normal poti manca ce vrei dar in cantitati moderate...in cazul in care exagerezi intr-o zi sau mergi undeva la o masa copioasa in ziua urmatoare mananca doar fructe de preferat mere sau legume in stare naturala: morcovi, telina etc...oricum pentru mentinerea greutatii este recomandat ca 2 zile pe saptamana sa se consume fructe si legume...
mai vb... -
iti spun si eu: sport ar trebui sa faci daca nu zilnic aprox 30 min macar de 2-3 ori /saptamana 1 ora de fiecare data...asta dupa ce ai progresat de la 20 min, crescand cu aprox 5 min durata...nu te avanta in exercitii greu de efectuat sa nu patesti ceva si mai ales sa nu faci febra musculara...dupa ce faci sport primele dati ia o aspirina si fa un dus (asta de fiecare data
)...
daca ai posibilitatea iti recomand sa mergi la bazin sau aerobic, daca nu alergare 30-45 min...daca nici pentru asta nu ai timp atunci urca scarile in loc sa iei liftul (daca stai la etaje superioare), coboara mai devreme din autobuz/tramvai daca le folosesti si mergi cateva statii pe jos si bineinteles laudatele genoflexiuni, poti incepe cu 10-20 si sa ajungi la 100/zi...nu e musai sa le faci pe toate o data...cand te trezesti faci 10-20, la baie...pe unde apuci
dau rezultate ft repede...
pupici! -
Mai am atata de invatat de la tine dar eu ti-am spus eu fac sport sunt sportiva. fac karate de 3 ani nu e asta o problema cu sportul.fac de 3 pana la 5 antrenamente pe saptamana a cate 2 2 ore jumate.de alergat alerg chiar de maine vreau sa ma apuc din nou dimineata.(ca doar am teren de fotbal langa mine) mai merg si la tenis. si chiar voi pleca in cantonament sportiv pe 29 acum.problema mea e ca sunt foarte pofticioasa. dar sincer iti multumesc pt sfaturi nu am mai intalnit pe nimeni care sa dea sfaturi total dezinteresat. iti multumesc din suflet.