dieta nera ce stiti despre ea

•  
    • 16 mesaje
    16 Iun 2005, 13:17
    0 0
    eu tin aceasta dieta de 10 zile si am slabit 5 kg sunt multumit dar m-ar interesa daca a mai tinut-o cineva.
  •  
    • 64 mesaje
    16 Iun 2005, 13:22
    0 0
    in ce consta dieta asta?
    spune-ne si noua please
  •  
    • 1166 mesaje
    16 Iun 2005, 13:30
    0 0
    am cautat-o eu pe google, si am gasit-o pe idieta:
    Complexitate: foarte redusaSe tine 20 de zile si slabesti 10Kg garantat(cel putin la mine a dat randament)
    I - zi: orez fiert cu 1 cub Knorr
    II si III- zi: paste fierte si date prin margarina vegetala (incinsa in cratita)
    IV si V - zi: cartofi prajiti
    VI si VII - zi: carne de pui fiarta sau gratar
    VIII si IX - zi:carne de vita fiarta sau gratar
    X si Xi -zi: iaurt
    XII si XIII -zieste fiert
    XIV,XV,XVI -zi :salate de cruditati cu putin ulei si otet
    XVII,XVIII,XIX -zi:ciorba de zarzavat
    XX -zi ulciuri(placinta de mere)

dar nu stiu ce sa zic......
    pup u!
  •  
    • 16 mesaje
    16 Iun 2005, 13:33
    0 0
    draga ruxandra eu o tin de 10 zile si am slabit 5 kg e adevarat ca am mai scapat cate o mana de visine si un cub de branza topita dar a dat rezultate pana acum si cred ca va functiona si in cont
  •  
    • 16 mesaje
    16 Iun 2005, 13:34
    0 0
    eram curioasa daca a mai incercat-o cineva si cum vi se pare?
  •  
    • 1166 mesaje
    16 Iun 2005, 13:38
    0 0
    atunci te felicit, nu stiu ce sa zic = nu stiu cat e de sanatoasa...
    mai ales ca se pierd destul de repede kg, sa nu ai vreo surpriza dupa...
    macar dupa ce o termini incearca sa mananci mai mult salate,fructe, paine si dulciuri deloc (cat se poate sau fructe congelate, inghetata cu fructe daca ti-e pofta), apa multa,cartofi si orez ocazional....asta cel putin 2 saptamani...iar cand intri in programul normal poti manca ce vrei dar in cantitati moderate...in cazul in care exagerezi intr-o zi sau mergi undeva la o masa copioasa in ziua urmatoare mananca doar fructe de preferat mere sau legume in stare naturala: morcovi, telina etc...oricum pentru mentinerea greutatii este recomandat ca 2 zile pe saptamana sa se consume fructe si legume...
    mai vb...
  •  
    • 1166 mesaje
    16 Iun 2005, 13:40
    0 0
    inca ceva: cartofii prajiti intr-o dieta eu stiu ca se prepara in felul urmator: cartofii fierti se calesc intr-o lingura de ulei de masline sau unt...acum nu stiu cum i-ai mancat tu...
    te pup!
  •  
    • 16 mesaje
    16 Iun 2005, 13:42
    0 0
    multumesc pt sfat chiar asta urmeaza sa si fac dupa ce termin cura si va mai tin la curent.Trebuie sa mentionez ca fac de 3-4 ori pe saptamana sport si beau in fiecare seara ceai de slabit de la naturavit. cred ca asa e motivul pt care am slabit destul de repede. PUPICI.
  •  
    • 16 mesaje
    16 Iun 2005, 13:43
    0 0
    CARTOFII I-AM FACUT IN TIGAIE DE TEFLON CU O LINGURA DE ULEI DE FLOAREA SOARELUI.
  •  
    • 1198 mesaje
    16 Iun 2005, 13:47
    0 0
    Si eu am tinut aceasta dieta si am slabit vreo 5 - 6 kg, dar apoi le-am pus la loc , fara sa mananc mult sau sa mananc paine sau dulciuri, asa ca nu stiu cat va dura efectul ei.

Multa bafta!

Pa!
  •  
    • 1166 mesaje
    16 Iun 2005, 13:47
    0 0
    aha...ok, vezi ce faci, mai vb!
    si eu vreau sa slabesc dar m-am lecuit de pierdera rapida in greutate...
    eu am gatit un orez cu ciuperci si cu pui asa ca nu cred ca ma pot apuca inca
  •  
    • 16 mesaje
    16 Iun 2005, 13:51
    0 0
    Rorox nu stiu ce sa zic sper sa nu ma mai ingras dupa caci e foarte neplacut. tu ai facut sport si cat ai slabit mai precis si in cat timp.mersi ruxandra si ne mai auzim
  •  
    • 1166 mesaje
    16 Iun 2005, 14:04
    0 0
    iti spun si eu: sport ar trebui sa faci daca nu zilnic aprox 30 min macar de 2-3 ori /saptamana 1 ora de fiecare data...asta dupa ce ai progresat de la 20 min, crescand cu aprox 5 min durata...nu te avanta in exercitii greu de efectuat sa nu patesti ceva si mai ales sa nu faci febra musculara...dupa ce faci sport primele dati ia o aspirina si fa un dus (asta de fiecare data )...
    daca ai posibilitatea iti recomand sa mergi la bazin sau aerobic, daca nu alergare 30-45 min...daca nici pentru asta nu ai timp atunci urca scarile in loc sa iei liftul (daca stai la etaje superioare), coboara mai devreme din autobuz/tramvai daca le folosesti si mergi cateva statii pe jos si bineinteles laudatele genoflexiuni, poti incepe cu 10-20 si sa ajungi la 100/zi...nu e musai sa le faci pe toate o data...cand te trezesti faci 10-20, la baie...pe unde apuci dau rezultate ft repede...
    pupici!
  •  
    • 16 mesaje
    16 Iun 2005, 14:11
    0 0
    Mai am atata de invatat de la tine dar eu ti-am spus eu fac sport sunt sportiva. fac karate de 3 ani nu e asta o problema cu sportul.fac de 3 pana la 5 antrenamente pe saptamana a cate 2 2 ore jumate.de alergat alerg chiar de maine vreau sa ma apuc din nou dimineata.(ca doar am teren de fotbal langa mine) mai merg si la tenis. si chiar voi pleca in cantonament sportiv pe 29 acum.problema mea e ca sunt foarte pofticioasa. dar sincer iti multumesc pt sfaturi nu am mai intalnit pe nimeni care sa dea sfaturi total dezinteresat. iti multumesc din suflet.
  •  
    • 16 mesaje
    16 Iun 2005, 14:15
    0 0
    as fi super incantata daca am putea fi o prietene. eu nu am printre colegele si prietenele mele fete care sa aiba probleme cu greutatea si nu ma pot intelege.sau nu-mi pot da sfaturi.
  •  
    • 1166 mesaje
    16 Iun 2005, 14:28
    0 0
    sigur ca da pisi...si cu poftele te inteleg
    daca esti sportiva e ok, tot inainte!
    nu ai pentru ce sa-mi multumesti, imi face placere!
  •  
    • 13 mesaje
    17 Iun 2005, 12:21
    0 0
    Am si eu o intrebare.Cu ce se face ciorba de zarzavat?Si pot sa tin cura in alta ordine?De exemplu sa incep cu salatele de cruditati?
  •  
    • 16 mesaje
    17 Iun 2005, 15:37
    0 0
    dieta trebuie tinuta in tocmai e mai eficienta asa .cel putin asa cred.pt sfaturi oricand sunt disponibila sa raspund.
  •  
    • 52 mesaje
    10 Iun 2007, 17:50
    0 0
    ce parere aveti de aceasta dieta? a tinut-o cineva si bineinteles ce rezultate ati avut?
  •  
    • 52 mesaje
    16 Iun 2007, 10:50
    0 0
    tin dieta si am reusit sa ajung la a 6a zi la a 10a ma cantaresc si va spun. kisses