OffffOffffOffff!!!!!!!

•  
    • 81 mesaje
    15 Iun 2005, 11:36
    0 0
    M-am saturat...de mine! M-am saturat sa fiu lenesa, sa nu am vointa, sa dau jos cu efort 10-15 kg pe care sa le pun la loc, fara efort, la scurt timp. Ce am? Ce naiba am? De ce nu reusesc sa imi mentin motivatia pe termen lung? Ma intristeaza chestia asta...pentru ca am multe kg peste inaltime, pentru ca arat cu cel putin 5 ani mai batrana din cauza greutatii, pentru ca ma misc greu, pentru ca nu ma pot imbraca asa cum mi-ar placea, pentru ca multe si marunte...Nici nu merit sa imi raspundeti, sincer...Tot astept, ma astept pe mine si la naiba, o sa ma trezesc intr-o buna zi, pe nesimtite, ca nu ma mai pot misca, ca sunt bolnava, ca am pierdut ani buni, ca si ca...Sunt norocoasa ca am oameni in jur si pe cineva care ma iubeste...nu ca kg ar fi totul, dar din cauza lor imi impun deja restrictii de toate felurile...

Ce sa va zic, dati jos cand aveti 5-10 kg in plus...nu cand e mai greu...si nu pentru frumusete, ci pentru sanatate, pentru cea fizica si pentru cea psihica, nu pentru ca nu ati fi frumoase, ci pentru ca si voi sa va percepeti ca fiind frumoase...

Sunt tare trista. Pacat ca nu se va concretiza in nimic tristetea asta a mea...ca de obicei!!!
  •  
    • 449 mesaje
    15 Iun 2005, 11:52
    0 0
    hai nu mai fi asa de suparata. fiecare din noi a avut o perioada din asta mai nasoala. trece.
  •  
    • 552 mesaje
    15 Iun 2005, 12:35
    0 0
    Izvorasa, stiu ce simti. Si eu am fost acolo. Dar dupa ce m-am chinuit pana la epuizare, am inteles, in sfarsit, ca acele kile pe care le am in plus, nu le-am pus peste noapte, deci nu am cum sa le dau jos peste noapte, asa ca am mers la nutritionist. Vreau sa iti spun ca am inceput regimul recomandat de pe 11 aprilie, iar pe 27 mai cantaream cu 6 kile mai putin. Si continui, pentru ca nu este greu si pentru ca vreau ce dau jos sa ramana dat jos, nu sa ma trezesc ca iar o iau de la inceput. Nu ma intereseaza cat va dura. Gandeste-te ca am plecat din 28 kg peste limita si am dat 6 in 6 sapt. Deci....mai am. Ridica-te, aduna-te si... la treaba! Fruntea sus! Ai sa vezi ca poti!
  •  
    • 122 mesaje
    15 Iun 2005, 16:06
    0 0
    Te inteleg perfect.si eu sunt in aceeasi situatie..adik lipsa de vointza..si oricum tu ai avut mult mai multa decat mine..niciodata nu am reusit sa dau 10-15 kg jos..maxim vreo 4-5...si am si eu de slabit..plus celulitain prostie..dar acum m-am hotarat..ma apuc de regimul montignac..intra pe forum.intereseaza-te si vezi daca ti se potriveste..mie mi se pare cel mai usor regim pe care l-am vazut vreodata..poate fi chiar un stil de viatza..dupa ce slabesti..il mai usurezi.mai bagi una alta..si e super..si avem si retete super...eu ma apuc ..m-am hotarat..te pup..si nu uita..nu esti singura!
  •  
    • 2292 mesaje
    16 Iun 2005, 11:14
    0 0
    Cornelia69, spune-mi si mie te rog, la ce nutritionist mergi si ce ar trebui sa fac pentur a merge si eu
  •  
    • 9835 mesaje
    16 Iun 2005, 11:56
    0 0
    izvorasa, fiecare are nevoie de o motivatie anume. Uite, la mine, de exemplu, functioneaza urmatoarea manevra: imi cumpar lucruri frumoase de masura mai mica - si sa vezi ce tare mi se invartoseaza vointa de slabit! Mi se taie pofta de mancare si capat si motivatie sa fac exercitiu fizic...
  •  
    • 552 mesaje
    16 Iun 2005, 13:13
    0 0
    Catalina, iubita, eu sunt in Constanta si aici este si nutritionista. Daca esti in Constanta, te ajut cu draga inima!
  •  
    • 81 mesaje
    16 Iun 2005, 18:42
    0 0
    Multumesc, dragutele mele, pentru sfaturi...Poate mai ies din starea asta absurda...ei, asta este...sa vad cum ma mobilizez! Oricum, va tin la curent!
  •  
    • 2292 mesaje
    17 Iun 2005, 12:52
    0 0
    Draq! Sunt la Bucuresti!
    Shtie cineva un nutritionist aici?
  •  
    • 11 mesaje
    2 Ian 2006, 16:47
    0 0
    te rog frumos sa-mi dai si mie un numar de telefon sau o adresa unde o pot contacta pe nutritionista ta. si... de curiozitate... cam care este procedura, cate sedinte, cat costa o sedinta....etc
    multumesc si la multi ani!!!
  •  
    • 10 mesaje
    3 Ian 2006, 12:42
    0 0
    Salut! Ioana ma numesc.Eu as putea sa te ajut cu rezolvarea problemei kilogramelor in plus, daca vrei. Eu lucrez ca si consultnat in nutritie si as putea sa iti recomand o diet care la mine a dat rezultate neasteptate. Si eu am avut surplus de greutate, cam 5 kg. Si am reusit sa slabesc in 4 zile: 1 kg, 3 cm din talie, 2 de la solduri si am inceput sa ma simt mai bine si in privinta sanatatii (care era cam subreda). Ceea ce mi s-a parut f bine a fost ca dupa ce am slabit am reusit sa imi mentin greutatea dobandita.. si iti amintesc ca tocmai ce am trecut prin preparatele de Sarbatori.
    Dieta in sine nu e f complicata dar e mult de spus Daca esti interesata uite nr meu de tel: 0741058919 si e-mail-ul: io_ctin_nutritie@yahoo.com
    Papa si Take care!
  •  
    • 28 mesaje
    3 Ian 2006, 14:43
    0 0
    Hai ca n-o fi Herbalife iar?
    Serios acum, mai mare tzeapa ca asta greu sa iei....
  •  
    • 163 mesaje
    4 Ian 2006, 02:43
    0 0
    Fetelor....Am intrat pe acest site, nu ca sa cumparam ceva! Ci ca sa ne sfatuim,sa ne spunem parerile,sa ne auzim of-urile. Deci,nu vindem si nu cumparam NIMIC!Site-ul de "vendite" e in alta parte!Va pup si va anunt luni cit am slabit eu,caci am hotarit sa ma cintaresc doar o data pe saptamina,noapte buna!