DIETA DE 300.000
-
0 0Buna evelor!
Tocmai sunt pe cale sa termin o dieta care nu m-a costat mai mult de 300.000.DIETA CU LAMAI!Nu stiu cat de sanatoasa este dar la mine a avut efecte cum nici nu ma asteptam de rapide!M-am chinuit cu tot felul de regimuri,infometare,dar in zadar!Se tine 13 zile:zi 1-se bea zeama de la o lamaie,zi 2-de la doua,...zi 7-de la sapte lamai si invers pana la o lamaie.(TOTAL 49 LAMAI)Nu va pot spune cat am scazut in greutate pt ca nu m-am cantarit inainte de a incepe dar cert este faptul ca am mai strans cureaua cu doua gauri!
)
Va pupik si spor la slabit!
Sper sa tina si la voi,care rezistati! -
Sucul lamailor l-am baut pe stomacul gol si nediluat dar cred k merge si cu putina apa(nu garantez).Iar despre mancarica ce pot sa va spun,am mancat cat am putut dar disociat(regimul Monicai Anghel-3 zile carne,3 zile lactate,3 zile legume+fructe)si cu mici abateri(o napolitana,un pahar cu Icetea,bombonele Orbit Drops(k nu contin zahar) si nu am facut sport deloc.
Dar tind sa cred k nu din cauza regimului s-au vazut efectele pt k am mai tinut astfel de diete si...,nimic!Am observat k de la lamai se elimina f,f,f multa apa din corp(cu toate k eu nu am baut nici macar 1l/zi)si se mai duce din celulita.
De ce oare?Probabil topesc grasimile sau grabesc digestia.Voi ce credeti?Va pupik!
Mai am 4,3,2,1 lamai(4 zile)si ma gandesc sa-l mai tin o data cu toate k mi-am acrit si sufletelul de la ele. -
Tot in legatura cu mancarik,persoana care mi-a spus de acest regim stia k se poate manca orice si nu este nevoie de o anume dieta dar nu am vrut sa ma"acresc" 13 zile degeaba!Eu de fire mananc foarte putin dar nu ma prea pot abtine de la dulciuri si cate un sandwich seara si atat imi trebuia cat sa se puna kg in plus.Va pup!