PARARGIL
-
0 0Am citit multe despre parargil, dar eu una nu imi permit sa dau nu stiu cate milioane pe cateva sedinte la un salon si ma gandeam sa incerc acasa...amestecul acesta de argila cu parafina pura unde se poate gasi? Am incercat la farmacii dar parca nici nu au auzit de asa ceva. Poate cineva sa ma ajute?
-
Tratamentul cu paragil presupune mai intai efectuarea unui peeling corporal, se aplica cu o pensula paragilul pe zona / zonele dorite intr-un strat de minim 3 mm urmand ca aceste zone sa fie infasurate in film osmotic si apoi clienta va fi introdusa in termosauna pentru 20-30-40 minute in functie de clienta.
Rezultatele sunt vizibile chiar dupa 1 sedinta, insa cu adevarat spectaculoare sunt dupa 10 sedinte consecutive, intensiv efectuate. Dupa ce clienta este scoasa din termosauna i se va aplica o crema anticelulita termoreductoare pe zonele cu probleme. Aceasta crema reduce stratul de grasime, aspectul de coaja de portocala al pielii, stimuland in acelasi timp eliminarea lichidelor retinute in tesuturi.
asta este o descriere... nu stiu cat de util este.. dar sunt alte fete care au incercat.. (http://www.idieta.ro/forums/viewtopic.php?t=403&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=parargil)