electrostimulare

•  
    • 1 mesaje
    8 Iun 2005, 10:10
    0 0
    Va rog sa ma bucurati si pe mine ca ati reusit sa slabiti prin electrostimulare. Si in fericitul caz, cat de mult si in cât timp??!!
  •  
    • 97 mesaje
    23 Iun 2005, 20:27
    0 0
    draga mea, eu merg de 2 sapt la electrostimulare si pot spune ca sim un pic la haine ca am scazut in cm, dar in kg nimik. succes
  •  
    • 11 mesaje
    25 Iun 2005, 00:24
    0 0
    buna! mentionez ca si eu mi-am dorit foarte mult sa fac electrostimulare, dar, ca si tine, nu imi permit.. desi stiu ca are rezultate exceptionale, mai ales atunci cand este practicata intensiv.
  •  
    • 75 mesaje
    27 Iun 2005, 12:08
    0 0
    Dragele mele, eu am gasit un salon care chiar intelege nevoile femeii din ziua de azi.Chiar nu te jupoaie de bani si poti plati in rate.Au si promotie acum si patroana face cadou fiecarei cliente sedinte .succes
  •  
    • 135 mesaje
    27 Iun 2005, 12:37
    0 0
    Eu am facut electrostimulare,am avut un abonament de vreo 26 sedinte(+ termosauna) pe care le-am facut in vreo 2 luni.Sincer va spun ca nu am vazut rezultate spectaculoase.In afara de intarirea musculaturii si aspectul mai placut al pielii nu am simtit decat f,f,putin la haine(1-2 cm).Slabisem intr-adevar vreo 4 kg in perioada in care am facut pauza(de Craciun-a fost inchis)dar aceasta slabire a coincis cu o infectie in gat(nemancare,febra,...)Si totusi nu am inteles de ce am slabit in timpul pauzei de vreo 2 saptamani si nu in timpul tratamentului!

Bineinteles ca acele kg pierdute,in timp,s-au pus la loc facand in continuare electrostimulare + termoterapie si fara excese la mancare!

Daca totusi credeti ca veti avea rezultate spectaculoase,va urez mult succes!!!!!
  •  
    • 97 mesaje
    28 Iun 2005, 23:37
    0 0
    Eu cred ca rezultatele difera de la o persoana la alta.Patroana unde fac eu acum electro si impachetari imi spune mereu sa beau multa multa apa, asta contand foarte mult, mai cred ca si aparatul conteaza (spre ex aparatul cu care fac eu are 6 electrozi)..si bineinteles ca trebuie facuta si miscare si tinuta o dieta,chiar daca se spune ca o ora de electro este echivalenta cu 4-5 ore de aerobic.
  •  
    • 135 mesaje
    29 Iun 2005, 11:30
    0 0
    aparatul la care am facut eu,avea 24 de electrozi si...degeaba!
  •  
    • 2198 mesaje
    29 Iun 2005, 12:05
    0 0
    Briana ce de reclama faci la salonul Ammbra...Ai un motiv special??
  •  
    • 75 mesaje
    29 Iun 2005, 16:28
    0 0
    singurul motiv pe care il am de fac reclama este faptul ca eu nu stau foarte bine cu finantele si patroana de acolo a fost foarte intelegatoare si mi-a facut un pret pentru mine.din ce am vazut eu pe acolo, nu prea cred ca sta in banii de salon.e strict parerea mea.ea chiar vrea sa ajute clientele in nevoile lor legate de aspectul corpului.daca ar stii ca afc reclama pe aici, mai mult ca sigur ar spune ca nu e cazul.parerea mea
  •  
    • 2198 mesaje
    29 Iun 2005, 16:49
    0 0
    Nu te agita ...Nu era urma de rautate in intrebarea mea ...Si eu merg la Ammbra.Era simpla curiozitate.
  •  
    • 121 mesaje
    29 Iun 2005, 20:05
    0 0
    in craiova exista asa ceva?
  •  
    • 89 mesaje
    1 Iul 2005, 08:16
    0 0
    sal
    exista insa inafara de ultratonique langa farmacia 3F din 1 mai nu stiu nici unul
    iar ala pt mine e f departe
  •  
    liu
    • 776 mesaje
    1 Iul 2005, 13:26
    0 0
    haideti sa va impartasesc si eu experienta mea! am facut electro la Beauty Land ( bad!!!!) sunt extrem de dezorientate....am facut o sedinta intr- sapt, doar atat.Vroiam sa fac programari...nu tineau cont de clientii vechi.le interesa decat sa aiba cat mai multe cliente-mult si prost!!!nu gaseam nici o fereastra libera-varza!

secondly, poti sa faci toata electrostimularea din lume...pa! sala e sfanta!!!
    asa ca ,evelor, lasati lenea si comoditatea la o parte si luati atitudine! mai vorbim.
  •  
    • 790 mesaje
    5 Iul 2005, 08:50
    0 0
    am facut si eu vreo 20 de sedinte. nu inainte sa ma documentez pe net, de unde am aflat ca are rezultate. ei bine, dupa 20 de sedinte si mancat decent, nu am vazut nici macar o imbunatatire a aspectului pielii. am si intrebat-o pe tipa care se ocupa de mine daca a vazut vreun rezultat la cineva. a stat un pic pe ganduri si mi-a spus ca NU. si mi-a mai spus ca, daca totusi ai vreun rezultat, totul revine la normal dupa ce intrerupi tratamentul. cu toata sala din lume.

asa ca, nu va irositi banii aiurea cum am facut eu. vorba evei dinaintea mea, sala e sfanta, sau, dupa caz, covorasul de sport din dormitor, dieta...stiti voi mai bine.
  •  
    • 135 mesaje
    5 Iul 2005, 09:52
    0 0
    Mareeeeeee dreptate ai Kappa!!!!!!!
    Am mai postat un mesaj si acum chiar ma repet ca nici la mine nu s-au vazut alte efecte in afara de intarirea musculaturii.

Singura solutie pt a slabi DIETA+MISCARE.Se pare ca nu prea merge niciuna fara cealalta.

Va pupik si spor la slabit!!!!!
  •  
    • 790 mesaje
    5 Iul 2005, 10:06
    0 0
    unde erai tu alyna draga cand ma interesam eu de electrostimulare???? e??? nu mai aruncam atatia bani aiurea.

asta-i treaba. oricum vroiam sa incerc de mult timp si chestia asta. ca la dieta si sport nu ma prea inghesui.
  •  
    • 91 mesaje
    21 Iul 2005, 20:09
    0 0
    depinde f mult de fiecare in parte
    eu prin electro am dat cm jos , iar cu fango, chiar am slabit ceva si mi-am si imbunatatit aspectul pielii.mie nu-mi place la sala.asud destul de mult si am si febra musculara dupa aceea.asa ca nu blamati electro, la fiecare probabil are alt efect
    o zi buna