regenon???

•  
    • 67 mesaje
    2 Iun 2005, 21:28
    0 0
    mai evelor eu sunt un fost model dar m-am ingrasat si m-am lasat de "cariera" asta..ati auzit de pastilele astea regenon? sunt oare bune?? am incercat diete dar nu sunt ambitioasa deloc..raspundeti-mi va rog
  •  
    • 1198 mesaje
    3 Iun 2005, 10:04
    0 0
    Salutare!
    Eu nu am fost multumita de ele deloc, dar unele femei au avut rezultate foarte bune. Asa ca ... depinde de la o persoana la alta. Pe de alta parte vreau sa iti spun ca ai de facut o lectura stufoasa daca vrei sa citesti contraindicatiile. Eu, cum am mai spus pe multe alte topice sunt pro Reductil. La mine a avut efect.

Multa bafta la slabit!

Pa.
  •  
    • 410 mesaje
    3 Iun 2005, 12:14
    0 0
    draga mea, am mai scris pe unde pe aici despre regenon...eu am luat cu cca 3-4 ani in urma...am slabit 11 kg in timp scurt...apoi am pus 5 in cca 1 an...am mai luat o data si nu am slabit deloc...apoi am luat in 2004 - am slabit 7 kg iar in iarna asta m-am ingrasat 3 kg si am incercat iar sa iau...

INSA

inca de cand am luat prima dat am avut ceva stari aiurea pana dar nu am stiut pe seama cui sa pun simptomele ce le aveam...de fapt credeam ca innebunesc..sincer... cat timp le-am luat aveam palpitatii, oboseam ff repede, ameteli, insomnii...halucinatii...dar eram fericita ca slabesc...nu citisem niciodata prospectul...

acum insa, in ianuarie...dupa a treia zi am vazut moartea cu ochii...nu ma puteam controla...zbieram...vedeam fel de fel de lucruri...etc
    a fost groaznic

am fost la spital dupa cateva zile....am inceput tratament...am fost internata...am fost la tomograf, de fapt la RMN...si acum fac tratament 2 ani...

deci: NU PT REGENON!!!!!!!!!!!!!!!!!
  •  
    • 1530 mesaje
    3 Iun 2005, 15:10
    0 0
    Dragutza, cate kg ai luat, de fapt?
    Si daca tot ai fost model, probabil ca stii cum sa faci sport. Pune-te pe sport si pe o dieta moderata, lasa medicamentele. Vezi ca au mai fost subiecte despre pastile gen regenon. Nu faci decat sa iti cumperi vointa. Si cand n-o sa o mai cumperi ce faci??? Exerseaza-ti vointa si nu prin infometare, ca ajungi si mai rau.
    Ramona are dreptate, are niste efecte oribile si nu uita, fiecare medicament de genul regenon afecteaza creierul. Te joci cu mintea ta doar pt cateva kg in plus?
  •  
    • 67 mesaje
    3 Iun 2005, 22:50
    0 0
    amraspuns acolo la cate kg ai am 177 si 68-69 de kg m-am ingrasat enorm
  •  
    • 67 mesaje
    3 Iun 2005, 22:59
    0 0
    va multumesc..imi pare rau k nu sunteti pe aici sa mai vorbim ((
  •  
    • 704 mesaje
    3 Iun 2005, 23:37
    0 0
    Pai, eu zic ca e destul de clar: nu pastilelor pt slabit! Dieta si viata sanatoasa..fara infometare ca dupa aia iti dai peste cap organismul si te ingrasi si cu un pahar cu apa...citeste mult de pe net de pe forumuri sau articole ca sa inveti despre corpul tau///vei fi uimita..eu am foat shokata!
  •  
    • 2 mesaje
    4 Iul 2005, 19:39
    0 0
    Buna , sunt noua pe aici dar am gasit un subiect interesat:regenon.eu am luat regenon din mai (anul trecut) si an slabit pana in decembrie 30kg.E adevarat ca am cunscut persoane care au luat si dupa ce au incheiat tratmentul s-au ingrasat la loc pt ca mancau pe rupte . Orice pastile luati fara vointa nu se poate!!
  •  
    • 704 mesaje
    4 Iul 2005, 21:27
    0 0
    Si cam cum era meniul tau in aceasta perioada? ce mancai..ce nu mancai?
  •  
    • 2 mesaje
    4 Iul 2005, 22:18
    0 0
    am combinat reg.cu regimul punctelor(Weight Watchers) , care chiar nu este greu.Dim:cereale cu lapte , la pranz:salata de varza cu un copan(piept de pui) si seara iar lapte cu cereale .Nu reactioneaza toate pers la fel la reg.Am prietene care cand luau mancau mai mult(mult mai mult)Trebuie consultat un medic(medicul de familie)inainte de a lua.
  •  
    • 54 mesaje
    5 Iul 2005, 13:37
    0 0
    buna ziua
    am avut si eu probleme cu greutatea...m-am lasat de sport si m-am ingrasat...destul de mult.la 1.65 inaltime ajunsesem o mica balena 65kg.
    am incercat sa slabesc, am incercat diverse metode, diete...cel mai bine mi-a fost cu ceaiul de slabit antiadipos(cel chinezesc in cutie verde)si gama FITOMAGRA.
    in decurs de apox. 4 luni am ajuns la 53kg, ma simt foarte bine, nu ma abtin de la mancare dar nici nu fac excese.
    consider ca plantele sunt o alternativa la regenon
  •  
    • 89 mesaje
    6 Iul 2005, 13:59
    0 0
    sal
    zi-mi si mie cat a costat fitomagra
    cum se administreaza si ce regim ai tinut
  •  
    • 54 mesaje
    6 Iul 2005, 16:14
    0 0
    Fitomagra se gaseste in farmacii.La HelpNet e aprox 600 de mii. Regim nu prea am tinut. Am renuntat la paine si la zahar (folosesc zaharina). Si am mai redus din produsele fast food.
    Fitomagra se gaseste doar in farmacii si angajatii de acolo iti pot raspunde mult mai bine decat mine la intrebari
  •  
    • 6 mesaje
    16 Aug 2005, 18:19
    0 0
    Salutare la toata lumea! Imi poate spune si mie cineva cat costa regenonul si daca se elibereaza fara prescripetie medicala?
  •  
    • 1530 mesaje
    16 Aug 2005, 18:54
    0 0
    Mai Roxana, ti-am raspuns la "frumusete". Si lasa naibii Regenonul asta! Ma repet,ca am putine idei si alea-s fixe: au murit oameni de la Regenon & comp... dar au slabit, right, deci ce mai conteaza?
  •  
    • 94 mesaje
    16 Aug 2005, 20:32
    0 0
    las-o balta cu Regenonul... am luat acum vreo 3-4 ani din intamplare... ma dusesem la farmacie in cautarea unui produs de slabit si mi-a fost recomandat, si chiar daca era interzis fara reteta, am reusit sa-mi procur vreo cateva cutii... nu am luat regulat, luam atunci cand eram mai epuizata si trebuia sa pierd noptile invatzand... vreau sa-ti spun ca simteam efectul chiar si numai dupa o pastila (o stare de excitabilitate si euforie, parca lumea era a mea, usoare palpitatii) -aveam o prietena de la care ulterior am aflat ca lua si cate 3 odata! nu parea sa lase sechele de nici un fel, dar iti jur ca de atunci am inceput sa am niste depresii crunte fara vreun motiv anume. iar atunci cand am motiv e de-a dreptul ingrozitor: stari de anxietate care nu trec cu nimic, pland continuu, etc. atunci aveam 59 kg. acum, fara vreun regim anume, doar cu putina miscare si atentie la cantitatile pe care le ingurgitez, plus gratzie fetelor de la Monti pe care le citesc zilnic si le ascult sfaturile pe cat pot, am ajuns la 48kg. Deci NU la Regenon, te rog!!! Se poate si altfel cu un pic de vointa, nu te nenoroci! bafta!