Dieta pentru grupa 0

•  
    • 71 mesaje
    2 Iun 2005, 16:40
    0 0
    Dragelor care aveti aceeasi grupa de sange cu mine , adika 0. Tocmai am venit de la nutritionist care mi-a recomandat urmatoarea dieta: dimineata sunca de pui, rosii, castraveti si cafea; la ora 10 - fructe (mai putin banane), la pranz piept de pui (sau altceva de pui) cu salata, la ora 16 iar fructe iar seara cam ca la pranz.
    Fara lactate, fara paine si sucuri.
    O sa incep de maine si va tin la curent cum merge. Am 1.70, 66kg si vreau sa dau 10 jos. Se mai baga cineva sa imi tina companie?????? A, am uitat si o sa fac si electrostimulare de trei ori pe saptamana
  •  
    • 592 mesaje
    4 Iun 2005, 20:08
    0 0
    Pai ma bag eu sa-ti tin companie ...Am 1,68 si 61kg...tot grupa O1..sper sa dea rezultate k m-am cam saturat de atatea diete fara efect...am tinut de curand 2 zile cu supa de varza si mi-am dat stomacul peste cap... Regimul asta vad ca este destul de consistent...Incep si eu sa-l tin de luni poate poate..mai vorbim..sa-mi spui daca se vede ceva la cantar sau la centimetru te-am pupat si succes!!!
  •  
    • 93 mesaje
    9 Iun 2005, 09:36
    0 0
    as tine aproape de tine dar nu prea imi permit financiar
  •  
    • 41 mesaje
    23 Iul 2005, 00:16
    0 0
    Draga prietena,
    si eu am aceiasi grupa sanguina ca si tine, iar daca vrei sa slabesti cu aceasta dieta trebuie sa cunosti alimentele care favorizeaza scaderea in greutate, cat si alimentele care favorizeaza cresterea in greutate.Porumbul, fasolea, lintea, varza, conopida si mustarul inhiba hormonul tiroidian si incetinesc metabolismul, favorizand astfel o crestere in greutate, iar hrana marina, sarea iodata, ficatul, spanacul si carnea rosie favorizeaza metabolismul si deci ne ajuta sa slabim.Iti doresc multa ambitie.
  •  
    • 91 mesaje
    25 Iul 2005, 10:35
    0 0
    Si eu am aceeasi grupa da' se pare ca eu am ghicit singura regimul. Pentru ca nu vreau sa tot tin cure am incercat sa-mi stabilesc un regim , un stil de viata supoartabil astfel incat sa pot sa-mi mentin o greutate ...ideala. Asadar , primul lucru, am mers la sala , la fitness. Cand vezi ce greu sa da jos, cata munca trebuie sa depui da si rezultatele, forma pe care o ia corpul....sa vezi ce vointa te apuca. Nu mai vrei paine, nu mai vrei dulciuri, nu mai vrei pizza...Oricum , eu arat la 30 de ani mai bine decat aratam la 20 pt ca acum fesele au o alta forma, abdomenul la fel, ce sa mai zic de copse...Asa ca sfatul meu ar fi sa tii regimul recomandat de medic ca nu e greu deloc si sa te inscrii la o sala. Rezultatele vor fi vizbile mai curand si motivatia va fi mai puternica.
    Succes.