TAE-BO
-
0 0CINE POATE SA MA AJUTE?
EU AM SLABIT F MULT CAND MERGEAM LA SALA SI PRACTICAM TAE-BO.
ACUM VREAU SA PRACTIC ACEST SPORT SI ACASA.
SPER SA MA POATA AJUTA CAREVA.
VA MULTUMESC! -
Pai am 425M de tae-bo. nu ti-l pot trimite pe mail.Cauta pe google programul DC++, instaleaza-l, si apoi intereseaza-te de diverse adrese de hub-uri(eu nu mai stiu unde l-am gasit exact).Oricum, am gasit si pilates si tae bo si un program de aerobic pe 6 episoade pentru fiecare parte a corpului(romanesc).
Bafta
daca mai ai nelamuriri intreaba -
salutare fetelor!am ajuns si eu pe la fratiorul meu, el are dc ++.
simi, eu am gasit diverse: 8 minutes tae-bo, advanced tae-bo,aerobic tae-bo...am mai gasit si aerobic jane fonda si 20 minutes pilates...le iau pe toate, sa speram ca se down. rpd...imi poti spune te rog sub ce denumire le-ai gasit?
merci -
tot ce pot sa-ti zic sunt hub-urile pe care le aveam eu(nu le mai folosesc ca merg haios dar acolo gasesti tot ce vrei daca ai rabdare): 1)zap.gotdns.org:6969
2)alliancenetwork.no-ip.info:4111
3)matrix.no-ip.com:33089
4)warez2.dyn.ro
sper sa le fi scris bine.trebuie "sharati" vreo 20G sa mearga toate.
bafta -
cum sa-ti explic...tae bo e un aerobic martial(sa zicem asa).Iti dau un link sa citesti despre el cate ceva:http://www.eva.ro/dietafitness/articol115.html
eu am facut un timp zilnic antrenamentul de 8 minute si ma epuiza...sunt super.m-am lasat ca sunt lenesa dar sper sa-mi fac curaj sa incep iarasi. -
uhhh, tae-bo..si eu vreau sa ma duc, am auzit ca se consuma dublul de calorii fata de aerobicul normal. si cum eu vreau sa dau rpd niste kg...cred ca e ideal. sa vedem acum...e in bucuresti un centru, isamarlady, unde merg numai fete si doamne, fara machi prin jur, si unde se practica tae-bo. abonamentul e 600, si e de 8 sedinte, si ma gandeam k mi-ar prinde bine o serie, si daca sunt multumita, mai continui.