Biomed Slip...Ce stiti despre ei?
-
0 0Buna...evelor....
Cine stie cat de eficienti sunt pantalonii...biomed slip? Am auzit de la cineva ca dau rezultate....
Voi ce stiti? Sunt buni de ceva? -
Si eu ii am dar nu am vazut minuni mari, adevaru' e ca traspiri si am o piele pe picioare de copil mic ( de la transpiratie ).
De procurat ii poti lua de la Naturaplant, au magazinu in Unirii, sau poti face comanda pe internet pe www.naturaplant.ro. :
detalii despre ei la : http://www.naturaplant.ro/produse/1734/Biomed_Slip
Daca ai 300.000 lei in plus ( sau pe aproape ) merita sa incerci fiecare eva difera fata de alta. -
Sheiva, nu te-am mai citit de ceva timp... vezi ca nu e o idee buna sa folosesti pantalonasii astia la bicicleta, se rup una-doua. Am incercat cu 2 tipuri de pantaloni, aia de la Biomed is un fel de combinezon, aiurea facuti. S-au rupt imediat. Si ceilalti, gri, luati si cu bluza, la fel. Bluza inca o port cand biciclesc, transpir intr-o veselie. Cred ca pantalonii merg mai bine cu stepperul. Si inca ceva: nu ii tine mai mult decat e indicat si fa mereu dus dupa, altel te alegi cu niste iritatii oribile.
Efectul e mult mai puternic daca se foloseste costumul in timpul "antrenamentului". -
Mda, singura problema este ca si metoda asta trebuie practicata destul de des... inca n-am incercat sa ma "impachetez", presupun ca la dimensiunile mele ar fi destul de greu...
Stii cum e, suntem gata sa credem tot ce scrie pe un ambalaj si apoi ne botosim ca nu e asa... pe ambalajul de la combinezonul Biomed scrie ca se dau jos cam 200 g zilnic, daca se poarta o ora... Si nu e asa. Se duce ceva apa, dar nu stand pe loc. Si degeaba de duce apa, ca nu se duce si grasimea.... Tot sportul e baza... -
Nu, Borgia, sa stii ca la mine se vede...impachetarea functioneaza.
Eu folosesc supliform, desi este cam puternic. Prima data am dat un strat f gros si am avut niste arsuri groaznice.
Si nu trebuie practicata impachetarea atat de des, dimpotriva, se recomanda sa se faca cam de 2 ori pe saptamana.
Deci, se aplica un strat potrivit pe zonele afectate. Apoi te impachetezi cu folie de plastic care se gaseste la orice supermarket. Se sta asa cel putin 2 ore. Ideal se sta si peste noapte, daca nu deranjeaza. -
Hmmm... cred ca dupa "impachetarea" in flie esti tare "alunecoasa"
inca n-am incercat, mi se pare incomod, eu ma foiesc zdravan pana adorm, daca mai am si pungile alea pe mine... si mai si...
Eu voiam sa iau foile cu cofeina/cafeina, cica fac super la celulita, am intrebat ieri la farmacie si cica nu se fabrica??? Nu pot sa cred.... -
Atentie la pantalonii Biomed Slip si in general la toate modelele de "sauna belt, pantalon" si alte lucruri asemenea. Acesti colanti ar actiona in opinia comerciantilor prin presarea zonelor afectate, care (inca nu mi-e clar cum) ar stimula rezorbtia grasimii. Dpdv medical acest produs pune in pericol integritatea structurala si functionala a pielii si structurilor de dedesupt prin 3 mecanisme:
1. scade drastic irigatia sanguna in hipoderm, ceea ce duce la hipoxie tisulara (hipodermul nu este grozv de bine vascularizat). Pot aparea zone de necroza, cu consecinte variind de la fibroza anarhica regionala pana la focare de necroza masiva localizata, susceptibile la suprainfectie si generatoare de flegmoane si celulita (adevarata celulita, o grava boala acuta cu prognostic infaust). Deasemenea sunt posibile traume microvasculare de la echimoze (vanatai) pana la purpura si hematoame.
2. varianta de colanti scurti (pana la genunchi) creeaza staza in sistemul venos superficial, ducand la varice sau agravand brusc varicele preexistente pe gambe
3. transpirand sub acel material plastic neaerisit, se creaza intre colant si piele un mediu permanent umed si gras care pe de o parte favorizeaza dezvoltarea bacteriilor si pe de alta produce frecvent reactii alergice cutanate. -
Am luat si eu Biomed Slip si au fost eficienti, in sensul ca am transpirat f. abundent . mi s-au subtiat coapsele dar cu sport si biomed. Din pacate am facut o iritatie urata din cauza transpiratiei saca ca nu-i mai port. am vazut in schimb un model de pantaloni italienti cu fir de argint, arata ca niste colanti obisnuiti da sevede firul de argine, la 1mil si ceva. Ati folosit cumva, stiti cum sunt?