La 121!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
28 Mai 2005, 00:010 0Au aparut comprimatele La 121! zic ei ca ai slabi la 1 comprimat- 1 kg.(50 mii lei).In total pe flacon 500 mii lei.(10 comprimate). E vrajeala, nu? ce stiti? am gasit articolul in suplimentul de la gardianul!
-
28 Mai 2005, 14:09Nu as vrea sa incerc pt a afirma cu siguranta ca e vrajeala! dar ma bucur ca instinctul tau e bun. Cu siguranta e vrajeala, ca si cu toate produselel de slabit. Dieta sanatoasa si miscare. Asta nu e vrajeala.
-
7 Ian 2007, 14:55Sa fie aceasta o reclama mascata? ... In fine, adevarul e ca mi-am luat revista Oanei Cuzino pe ianuarie, Ce se intampla doctore? si era acolo povestioara unei tipe care a slabit in '98 sau '99 in jur de 22 kg in trei luni. Cica a fost la Parhon la nu stiu ce medic si i-a dat pastile, pe care le lua de 3 ori/zi. Mentionez ca nu se preciza numele pastilelor etc, deci niciun fel de reclama; poate doar la medicul respectiv. Tot timpul am crezut si eu ca se poate slabi numai prin sport si o oarecare dieta. Cum reusesc altii SAU reusesc cu adevarat altii sa slabeasca cu pastilele astea minune?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness