masaj anticelulitic : STIE CINEVA CUM SE

•  
    • 21 mesaje
    23 Mai 2005, 11:40
    0 0
    BUNA.
    am o gramada de celulita si vreau sa o fac sa dispara. Stiu ca este greu, dar nu imposibil. crema mi-am luat, am inceput sa fac, dar nu stiu daca este vreo tehnica anume, o ordine a operatiilor. stiu ca este nevoie si de o dieta anume, dar nu este nici o problema...merci.
  •  
    • 42 mesaje
    23 Mai 2005, 15:09
    0 0
    Am fost o data la o impachetare anticelulitica si te da cu namol mai intai, apoi te infasoara in celofan si te baga intr-un sac electric si...te prajeste . Am glumit, doar incalzeste. Bineinteles ca nu ajunge o singura sedinta dar costa cam mult .
    mi-as face si eu acasa asa ceva, dar n-am namol. Mai intrebam pe la magazine, dar se uitau ca la nu stiu ce la mine cand intrebam de namol.
  •  
    • 71 mesaje
    23 Mai 2005, 15:18
    0 0
    Nu era namol. Posibil sa fi fost Parargil sau Parafango. Astea le gasiti in magazinul Contrast. Dar daca nu aveti patura electrica degeaba va chinuiti- eu am incercat si daca nu stai la o temperatura constanta degeaba. Buna e electrostimularea
  •  
    • 501 mesaje
    23 Mai 2005, 22:10
    0 0
    Iulia, de ce e buna electrostimularea pentru tratarea celulitei? Din cate am auzit eu, ajuta doar la intretinerea si tonifierea muschilor. tu stii mai multe?
  •  
    • 377 mesaje
    31 Mai 2005, 15:16
    0 0
    Cel mai bine folosesti metoda "impachetarii", chiar da rezultate. Pui un strat mai gros de gel pe zonele afectate si te impachetezi in folie de plastic. Stai asa vreo 2-3 ore, de 2-3 ori pe saptamana.
  •  
    • 5 mesaje
    25 Iul 2008, 16:12
    0 0
    salut
    Nici ei nu stau prea bine la acest capitol si acum de ceva vreme am luat masuri! Merg la cineva la salon pentru masaj anticelulitic costa 20 lei sedinta dar merita toti banii!
    Doare putin la primele sedinte dar e ceva normal !! Ai grija ca NU trebuie sa te invineteasca cum spun unele ca au patit!
    Alternativ trebuie sa bei multa apa aprox 2L PE ZI !este foarte important sa nu fi niciodata constipata deci daca esti iti recomand ceaiul antiadipos din farmacie, costa doar 7 lei si se bea o cana pe zi fara zahar . In cearca sa elimini toate sucurile carbogazoase si nu numai so bea doar apa plata si ceai. Nu uita de sport si de o alimentatie mai sanatoasa ,legume si fructe///// bafta
  •  
    • 5 mesaje
    25 Iul 2008, 16:20
    0 0
    cat despre mol eu folosesc FANGO GEOMAR ,mi-l cumpara sotul din Italia se gaseste in mai multe supermarketuri acolo si costa 13.39 eur dar il mai gaseste si in oferta ,in schimb aici la noi l-am gasit pe internet la 100 RON !!!! E cam antipatic de folosit ( te ungi pe zonele afectate si te invelesti in folie transparenta si stai asa 30 MIN )dar da rezultate dupa primele aplicari ! E din alge marine si uleiuri esentiale , iar tot din aceeasi gama folosesc gel cu efect racoritor care imi place la nebunie pe caldurile astea !Te iau niste frisoane ca iti clantane dintii in gura !!!!! si nu glumesc
  •  
    • 46 mesaje
    25 Iul 2008, 16:46
    0 0
    in primul rand trebuie sa te hidratezi bine(macar 2l de apa plata) ,te ungi cu o crema anticelulitica si te infasori in folie(acolo unde ai celulita).Eu mi-am cumparat salopeta de la BIOMED si imi e mult mai usor,trag peste ea o pereche de colanti si stau 3 ore.Vreau sa zic ca am inceput acum vreo 5 zile(zilnic) si se vad rezultate,dar folosesc si o crema super buna.Bafta!
  •  
    • 12 mesaje
    25 Iul 2008, 16:52
    0 0
    chiar astazi am citit undeva despre masaj anticelulitic cu zat de cafea
  •  
    • 46 mesaje
    25 Iul 2008, 16:54
    0 0
    da dar nu e suficient