CURA CU CEAI NEGRU RUSESC
-
1 0Stie cineva in ce consta exact aceasta cura? eu am mai tinut-o candva dar nu cred ca am tinut-o corect. am cautat pe net informatii dar nu am gasit decat ceva pe forum dar nu prea clar.
as vrea sa vorbesc cu cineva care a tinut-o, si care poate sa-mi spuna si efectele secundare pe care le are acest regim. merci si astept raspuns. -
ceaiurile astea se gasesc in farmacii si in plafare.exista unul tare bun la gust(nu mai stiu cum se numeste), oricum ceai antiadipos si este intr-o cutie rosie! eu am incercat si o varianta pe care mi-a dat-o un doctor endocrinolog: ceai de soc,urzica,matase de porumb cam 1-2L pe zi! functioneaza daca ai grija ce mananci si faci si putin spor!
-
eu tin de cateva zile acest regim. L-am mai tinut acum cativa ani, a avut rezultate insa nu stiu exact cat am slabit pentru ca atunci nu ma interesa decat faptul ca hainele erau mai largi. uite cum am facut: 1/2 l lapte pus la fiert. cand da in clocot, se adauga 2 linguri de ceai negru rusesc. eu asa am facut. nu stiu daca asa se tine....
efect are si acum, insa eu tin mai multe regimuri in acelasi timp: Herbalife, disociat (pe cat posibil) +ceai negru rusesc.
asa ca, nu stiu exact cui se datoreaza succesul.
Herbalife tin de 2 luni iar de 1 saptamana am introdus si ceaiul. rezultatele se vad mult mai pronuntat acum.