ajutati-ma sa slabesc

•  
    • 33 mesaje
    17 Mai 2005, 11:07
    0 0
    Salut!Sunt noua pe acest forum dar v-am citit toate mesajele si mi-au placut foarte mult. De aceea cred ca ma puteti ajuta cumva.Vreau sa slabesc 15 kg dar cu o dieta sanatosa,fara sa ma deshidratez sau pe urma sa la pun la loc. Mentionez ca am o viata sedentara, singura chestie care ma scoate din casa sunt cei doi catei ai mei. Astept sugestii......
  •  
    • 1166 mesaje
    17 Mai 2005, 11:14
    0 0
    draga bella, poti intra la dietele atkins sau montignac, fetele sunt foarte dragute si cu siguranta te vei integra foarte repede...in plus vei invata sa mananci sanatos, sa pierzi in greutate si sa iti menti rezultatele.succes!
  •  
    • 492 mesaje
    17 Mai 2005, 11:18
    0 0
    Salut, Bella. Ca sa te putem ajuta trebuie sa ne mai spui citeva lucruri despre tine: ce greutate/inaltime/virsta ai, in care portiune a corpului esti mai masiva, ce preferinte alimentare ai (pt ca o dieta, ca sa poata fi urmata timp indelungat, trebuie sa-ti fie placuta), ce eventuale alte suferinte ai si de ce nu iesi din casa decit ca sa-ti plimbi ciinii (ce ciini ai?).
  •  
    • 492 mesaje
    17 Mai 2005, 11:20
    0 0
    Am uitat sa-ti mai spun ceva: elimina conceptul de dieta, adopta-l pe cel de mod de viata. Orice dieta este buna in principiu, daca dupa atingerea scopului nu revii la vechile obiceiuri alimentare rele care au produs ingrasarea.
  •  
    • 33 mesaje
    17 Mai 2005, 11:32
    0 0
    Multumesc ca ati raspuns apelului meu!Am 21 de ani, 170cm si 68kg. Acum 2 ani am luat 20 de kg si acum cateva luni am scapat de cateva dar aici am ramas.Ce imi place sa mananc? Imi place carnea de porc(lol) si in rest cam tot dar nu pot sa tin cura cu supa de varza(mi se pare scarboasa). Am incercat mai multe cure dar nu au mers ptr ca ma saturam sa mananc aceleasi lucruri mereu.
    Am un pechinez de 1an si 8 luni si un rottweiler (o fetita scumpa) de 10 luni.
  •  
    • 33 mesaje
    17 Mai 2005, 11:39
    0 0
    Am uitat sa mentionez ca cele 20kg le-am luat in cateva luni(vreo 4 mai exact) si m-am umplut de vergeturi. Faza super frumoasa este ca si prietenul meu s-a ingrasat tot 20 de kg in aceeasi perioada cu mine.
  •  
    • 492 mesaje
    17 Mai 2005, 12:42
    1 0
    Ca sa glumim un pic (desi este ceva saminta de adevar in ceea ce voi spune), se zice ca involuntar oamenii isi ales animalele de companie care le seamana. Tu ce vrei sa fii? Pechinezul sau Rotweillerul? Sfatul meu este sa treci pe subiectul regimul Atkins, sa-l citesti de la cap la coada si mai vorbim acolo (poate-l faci si pe amicul tau sa citeasca, caci nici pentru el 20 kg in plus nu sunt o treaba buna, mai ales ca sunteti f. tineri; mai sunt o gramada de ani de trait; este optiunea voastra daca vreti ca in acesti ani sa traiti cu adevarat sau sa va tiriti de la o zi la alta). Te astept.
  •  
    • 33 mesaje
    18 Mai 2005, 10:16
    0 0
    draga mica iti multumesc tare mult ptr sfaturi. Am citit tot ce ati scris despre atkins si m-a incantat.As vrea sa sa te intreb atceva insa:in momentul in care m-am ingrasat(foarte rapid) am capatat vergeturi.Acum daca osa reusesc sa tin acest regim(sa dea domnul) si o sa slabesc relativ repede o sa fac si mai multe vergeturi? Ar ajuta sportul?(nu imi place sa fac sport, dar as putea sa incerc sa merg pe jos)Ce ma sfatuiesti?
  •  
    • 33 mesaje
    18 Mai 2005, 10:19
    0 0
    Am uitat sa iti spun ca prietenul meu e de acord in principiu cu un regim dar nu unul foarte dur. Nu a avut timp sa citeasca atkins dar poate reusim amandoi sa il tinem. Mie imi place tare mult!!!
  •  
    • 492 mesaje
    18 Mai 2005, 13:24
    0 0
    Draga Bella, vergeturile apar intr-adevar atunci cind supunem pielea la intinderi si contractari peste limita ei biologica, dar problema este putin mai profunda. Exista persoane slabe-bat care au vergeturi. Vergeturile denota o haioasa functionare a glandelor suprarenale (f. posibil asociat cu haioasa functionare a tiroidei). In concluzie, raul trebuie tratat din interior si de la radacina. Exista tot felul de tratamente externe, care ajuta la elasticizarea pielii, iar cele mai categorice sunt cele cu laser. In afara acestui tratament radical, vergeturile nu mai dispar, odata aparute, dar pot fi atenuate si poate fi preintimpinata aparitia altora. Sfatul meu este sa-ti gasesti un endocrinolog care sa-ti faca toate analizele si sa stabileasca in ce masura echilibrul tau endocrin este responsabil de tot ce ti se intimpla: ingrasare masiva brusca, vergeturi etc. Chiar insist sa faci asta. Si daca prietenul tau nu subscrie, carei-i baiul? Organismul tau este numai al tau si nu tine cont de existenta in viata noastra a uneia sau mai multor persoane. E timpul sa iei masuri, cu atit mai mult cu cit banuiesc ca la un moment dat o sa vrei si copii. Pai ce se va intimpla atunci cu tine?
  •  
    • 33 mesaje
    18 Mai 2005, 13:40
    0 0
    draga mica,am fost la un endocrinolog la medsana mi-am facut toate analizele si mi-au iesit bine.Mi-a spus ca daca continui sa ma ingras o sa am probleme cu glanda care acum este doar un pic iritata. Mi-a dat un regim si niste pastile, am tinut o luna si am slabit cateva kg dar am renuntat ptr ca mancam aceleasi lucruri in fiecare zi si nu am mai putut.Am uitat sa iti spun ca pe linie paterna se sufera de obezitate.
  •  
    • 517 mesaje
    18 Mai 2005, 15:00
    0 0
    vreau si eu cartea lui Montignac. pe internet nu se dschide.
    mihaela@eva.ro
  •  
    • 704 mesaje
    18 Mai 2005, 19:40
    0 0
    Ti l-am trimis eu pe Monti.
  •  
    • 517 mesaje
    19 Mai 2005, 13:36
    0 0
    mii de scuze, am gresit adresa este
    mikiela@eva.ro
    sau mihaela_stefan19@yahoo.com
  •  
    • 517 mesaje
    19 Mai 2005, 13:38
    0 0
    astept, te rog mult mai trimite-l inca o data!!!!
  •  
    • 704 mesaje
    19 Mai 2005, 23:13
    0 0
    ok
  •  
    • 517 mesaje
    20 Mai 2005, 14:54
    0 0
    MULTUMESC MULT. n-am avut inca timp sa o citesc.
  •  
    • 33 mesaje
    21 Mai 2005, 10:59
    0 0
    salut! as dori si eu cartea lui Montignac daca puteti cumva sa mi-o trimiteti! va rog frumos!!! multumesc!!! bella_ndc@yahoo.com