Medicamente si suplimente de slabit
-
1 0Mi se pare interesant sa spunem si celorlalte ce suplimente si medicamente de slabit am folosit si efectele lor.Bineinteles,incep eu.Primul pe lista este Slim Fast pe care l-am luat 2luni si care a fost excelent si la gust si la efect dare din pacate nul-am mai gasit .Asta acum 5 ani.Punind la loc kg.pierdute cu Slim Fast am incercat cu Viaredin Cokteil care arata asemanator la cutie cu SF dar nu are efect,iar cel cu gust de vanilie este de-a dreptul gretos.Am perseverat si am cumparat si Viaredin tab.(se dadea cadou un mixer mic care mi se parea f.bun pt. omlete )Efect 0.Am incercat si Bio Crom de la Pharma Nord care a avut efect taindu-mi pofta de dulciuri dar din pacate pentru scurt timp.De la inceputul anului am folosit fara succes urmatoarele:un set de 10 fiole de la Arkofarma cu un extract de tispe mii de plante,programul4.3.2.1.Minceur tot de la arkofarma si ultimul pe lista Ayurslim de la himalaya.La ultimul am avut impresia ca desi am mincat ceva mai multe dulciuri ca de obicei(sarbatori)nu am luat in greutate.Atit din nefericita mea experienta .Pupicei!
-
of, atatea medicamente...nu facem altceva decat sa ne dam tot organismul peste cap, de nici nu mai stie ce sa faca....si eu am facut prostia sa-mi cumpar reductil(am luat o saptamana), intr-adevar se puteau manca fripturi, prajituri, cate si mai cate langa mine si nu imi trezeau nici cel mai mic interes...dupa o saptamana nu m-am apucat sa mananc de parca nu mai vazusem mancare dar nici nu pot spune ca am slabit spectaculos ...1 kg, maxim 2...dar am ajuns la concluzia ca daca imi cumpar medicamente unde ajung????arunc banii aiurea pe "vointa"cand o am dar nu o folosesc...eu acum beau ceai verde cu spirulina(mi-am cumparat aseara), am un meniu relativ sanatos, mananc o zi fructe, una legume, le mai combin...saptamana asta am tinut regim, aseara am trisat dar am ajuns la concluzia ca daca tin regim 5 zile cu legume, fructe,carne si lactate in week-end pot manca orice dar in cantitati moderate si asta e...incet dar sigur!
-
As vrea sa va impartasesc si din experienta mea privind acest subiect poate va ajuta asa cum si pe mine canva sfaturile altora.
Am inceput lupta cu kg pe la varsta de 25 de ani ,cu slim fast care a dat rezultate nu spectaculoase dar vizibile, apoi peste cativa ani, nu multi am incercat cu izolipan un medicament grecesc care a fost extraordinar din foarte multe puncte de vedere si cu rezultate vizibile si indelungate , mai tarziu am aflat ca afost retras de pe piata penrtu efecte secundare pe care eu sincer nu le-am avut. Lupta a continuat cu xenical pe carel-am luat 2 luni dar fara absolut nici un rezultat, apoi a urmat regenon tot vreo doua luni rezultate zero, acum vreo trei ani am aflat de produsele heritage pe care le-am incercat vreo 6 luni si care au dat rezultate super dar a intervenit o perioada de stagnare si apoi o pauza in administrarea lor.cand am inceput sa reiau tratamentul nu a mai dat absolut nici un rezultat.din toata aceasta experienta pana acum am invatat cateva lucruri si anume daca nu ai ajuns la un rezultat satisfacator pentru tine nu te oprii, dupa ce reiei tratamentul nu mai are acelasi efect, cred ca organismul se obisnuieste cu produsul, inainte de a lua produsele incercati sa va informati despre ele si efectele lor, mai ales paraerile celor care le-au consumat, fara miscare si o limitare a mancarii efectul este zero.
ce urmeaza acum pentru mine probabil herbalife. ce v-am povestit pana acum s-a intins pe o perioada de 10 ani cu greutate minima de 54 kg si maxima de 69kg!!!!!!acum sunt la 62 kg. -
Se recomanda a se lua dimineata inainte de micul dejun sau de sedinta de antrenament de dimineata.
La indicatii scrie ca "pentru a mentine un nivel energetic ridicat si a arde mai multa grasime pana la 8 ore dupa ce le luati, folositi 2 tablete zilnic, dimineata. Puteti lua pana la 4 tablete pe zi."
Ca descriere:
Portia de 2 tablete
Vitamina B12 188mcg
Norambrolide 37.5mg
Thermoxanthin 454mg
L-tirozina, l-teanina, frunze de yerba mate, seminte de guarana, seminte de cacao, frunze de ceai verde, extract de boabe de cafea.
Alte ingrediente: fosfat de calciu, celuloza, sorbitol, gamma cycodextrina, cefaline, xantan, inulina, stearat de magneziu, invelis protector natural.
Norambrolide este un compus obtinut din planta Sage, fermentata, compus ce s-a demonstrat ca mareste nivelul intracelular de AMP ciclic. Acest mesager semnalizeaza celulelor sa scoata grasimea din celulele de grasime si sa o arda pentru energie, efect similar cu cel al efedrinei dar fara efectele secundare ale acesteia.
Termoxanthin este o combinatie care contine Yerba Mate, Guarana, Ceai verde si extract de seminte de cacao, toate surse de metilxantine. Aceste substante inrudite cu cofeina au efect de marire a energiei si de ardere a grasimilor. De asemenea contine aminoacidul l-tirozina, care este un precursor al catecolaminelor, ajutand astfel la reglarea secretiei acestor neurotransmitatori cu rol important in arderea grasimilor. Extractul de boabe de cafea continant acid clorogenic s-a demonstrat ca reduce absorbtia intestinala a carbohidratilor. -
Am folosit si eu ceva de genul acesta pe baza de efedrina/cafeina/aspirina (Unidyne se numea)dar nu am vazut nici un efect (nici negativ nici pozitiv)in legatura cu grautatea,in schimb aveam foarte multa energie(si atat).
Ceea ce m-a determinat determinat sa incerc:
"Componentele termogenice din UNIDYNE au fost studiate clinic si au dovedit o scadere drastica in greutate, fara afectarea masei musculare. Astfel, organismul are posibilitatea de a arde mai multe calorii. Formula de succes a UNIDYNE este clasica efedrina/cafeina/aspirina, singura combinatie realizata din plante care (crescand metabolismul) poate arde 300 calorii/ora fara nici un pic de efort. Dar ceea ce il face pe UNIDYNE diferit de alte produse, este adaosul unor ingrediente care nu pot fi gasite in produse similare: Citrilene si Isoflavonol." -
Hai sa facem un pic de matematica:
1kg grasime = 9000 calorii, iar daca e sa luam ce scrie "Formula de succes a UNIDYNE este clasica efedrina/cafeina/aspirina, singura combinatie realizata din plante care (crescand metabolismul) poate arde 300 calorii/ora fara nici un pic de efort", inseamna ca 9000cal./300(cal/h)=30 ore, altfel spus ca se slabeste 1kg la fiecare 30 ore de Unidyne.......Nu vreau sa fiu eu "ala rau' ", dar si reclama unor produse este muuuuuuult peste realitate, si asta se face in dauna noastra, a consumatorilor. -
Iui, n-am mai intrat de ceva timp p-aci, da vad ca nu s-a schimbat nimic. Despre pastilele de slabit s-a tooot vorbit, dar vad ca sunt mereu amatoare sa intre-n kkt pe viata in speranta ca pierd ceva kg. Sau sa spun naive. Sau lenese. Si probabil ca, la cat de "cutezatoare" is unele, o sa si ia la rand toate gamele minunate, eficente si fara efecte secundare.
Aruncati banii aiurea, vointa nu se cumpara! Ca si io speram la pastiluta-minune, am folosit ceva produse si m-am ales cu o gramada de belele ... deh... io m-is haioasa si comoda... daca te apuci, nici nu mai renunti usor la ideea asta.
Faceti sport, mergeti la un doctor, tineti un regim adevarat si echilibrat, care sa devina stil de viata, nu "o zi branza si lapte, o zi rosii si castraveti, o zi parizer si sunca" sau "doua boabe de mazare la fiecare masa". Dupa cateva luni o sa vedeti rezultatele. Dar va intrebati de ce sa faceti asta daca exista atatea medicamente care cica le rezolva, nu? Nu mai merge unul, treceti la celalalt, cum vad ca vi se recomanda... Asta ca sa mai postati inca niste subiecte gen "ajutooor, imi cade parul, am amenoree, is deprimata, etc". -
Bine zici borgia
Eu nu am luat niciodata pastile minune dar stiu persoane care si-au dereglat rau metabolismul de la ele si de la diete tinute aiurea
Eu am pus pe mine 12 kg dupa ce m-am lasat de fumat si am privit cu disperare cum incet incet nu ma mai incape nici o haina
Am incercat o cura din aceea drastica si am dat jos vreo 2 kg in 2 zile dupa care m-a luat cu ameteli si am renuntat.Efectul?Am pus la loc 5!!!
Asa ca acum o iau usurel,mananc normal,echilibrat (fara dulciuri,cat mai natural,incerc sa nu combin proteine cu carbohidrati),beau multa apa si fac zilnic sport.
Toate astea de vreo saptamana.Inca nu pot sa zic ca am dat jos ceva dar ma simt muuult mai bine si a inceput sa-mi scada burtica
-
Mda, Angeldust... eu as face o campanie "mamut" impotriva automedicatiei. Dupa multi ani de lupta cu kg mi-am dat seama ca cel mai important e sa te cunosti f bine - oricat de aiurea suna, e adevarat. Acum stiu cum sa ma conving sa fiu mai echilibrata, nu imi iese mereu, dar nu ma las
Problema e ca suntem comode, ne cautam scuze, nu avem educatie si ne atrage o reclama la mai stiu eu ce anorexigen care ne promite o slabire rapida, eficienta, mancand tot ce vrem si cat vrem si mereu ne gandim "ete, fleosc, n-o sa se manifeste tocmai la mine efectele secundare!". Culmea e ca unele nu se vad pe moment... si alea-s cele mai grave. -
Borgia daca ai nevoie de sustinatori pt campanie count me in

Si nu as putea sa subliniez suficient ca toate astea se intampla in primul rand din lipsa de informatie.
Partea trista e ca avem acces in ziua de azi la tone de informatie dar unii pur si simplu REFUZA sa stie,nu-i intereseaza si e mare mare pacat pt ca e viata lor si corpul lor,singurul dealtfel de care vor avea parte