solduri mari

•  
    • 58 mesaje
    12 Mai 2005, 14:50
    0 0
    buna evelor,nu stiu ce sa fac am soldurile mari.Talie este potriva,piciarele la fel in schimb am soldurile mari ,nu stiu ce sa fac,ce ma sfatuiti
  •  
    • 1511 mesaje
    12 Mai 2005, 18:53
    0 0
    Ce inseamna solduri mari? Ca grasimea nu e uniforma pe corp, ca o ai pe solduri? Sau slabuta cu solduri mari?
  •  
    • 252 mesaje
    12 Mai 2005, 20:02
    0 0
    da chiar.fi mai explicita.ca si eu, de ex am soldurile mai mari, dar pt asta e devina conformatia, forma oaselor...e si cazul tau sau pur si simplu s-a acumulat grasimea in zona cu pricina?
    da si tu niste masuri, inaltime, greutate, circumf soldurilor, a taliei, etc
  •  
    • 22 mesaje
    14 Mai 2005, 12:27
    0 0
    Si eu am aceeasi problema:mainile numai piele si os..si soldurile numai grasime.
    Oare daca ma apuc de vreo cura slabesc numai in zona asta?
    Nu stiu ce sa fac,cum sa le subtiez..stiu decat ca mai am mult pana sa ajung la os
    Oare sportul m-ar ajuta?Ca in nici un caz nu vreau sa pun masa musculara pe mine..
  •  
    • 17 mesaje
    24 Mai 2005, 14:31
    0 0
    FETELOR,DACA AI SOLDURILE MARI DIN MOSTENIRE POTI SA SLABESTI CAT VREI CA ELE TOT MARI VOR RAMANE, SI EU AM PROBLEMA ASTA SI VA SPUN CA SI CAND AM AVUT 50KG SOTUL MEU SPUNEA CA AM FUNDUL MARE (acum am 62 kg dupa ce am slabit 9 kg cu dieta lui MONICA ANGHEL)DAR SORA MEA ARE 48 KG SI VA SPUN CA ARE FUNDUL MARE,ASA CA NU ARE ROST SA VA CHINUITI CA DACA E SA AI FUNDUL MARE TOT O SA IL AI.
  •  
    • 99 mesaje
    25 Mai 2005, 11:12
    0 0
    Si eu am aceiasi problema - soldurile mari ( si picioarele subtiri) si gasesc foarte rau pantaloni care sa-mi vina bine. Acum ce vreau eu sa va intreb: ce croiala credeti ca ne avantajeaza?
  •  
    • 364 mesaje
    25 Mai 2005, 12:47
    0 0
    Buna dyavyo , ziceai k ai slabit 9 kg cu regimul monicai angel?in cat timp?tin si eu cura de 2 saptamani,in prima saptamana am dat doar1 kg , beau 2 l ceai/zi insa nu fac aerobic pt k nu am voie , doar exercitii pt fund,picioare,abdomen acasa.Ai tinut strict aceasta cura?V-am pupat
  •  
    • 364 mesaje
    25 Mai 2005, 12:50
    0 0
    aaaa gata am citit la sub"dieta monicai anghel "