eu cand slabesc ?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
12 Mai 2005, 11:190 0de luni am inceput regimul si am mancat asa
prima zi : 3 oua fierte, o felie cascaval, o jumateate piept pui, ziua aII a : o omleta fata ulei, o cutie de ton(180 gr) o salata (miezul de la o salata si o ceapa), ziua III : 100 gr branza tare, 150 gr stevie, o jumatate piept pui si o cutie ton, azi am 100 gr branza tare, un mierz de salata si o cutie ton, de ieri am renuntat la masina si merg cu transportul in comun ca sa fac un pic de miscare, tot de ieri fac aerobic de 3 ori pe saptamana, am baut cel putin 1 litru de apa plata si nici o trisare, in loc sa ma simt slaba si frumoasa eu ma simt ca un butoi, balonata si umflata cu toate ca am iesit "afara" normal. si atunci va pun intrebarea fireasca: EU CAND SLABESC ? -
12 Mai 2005, 11:28Vei slabi..atitudinea inseamna totul...stai sa vezi efectele aerobicului de 3 ori pe sapt inceput de ieri
...rabdare si vointa, asta iti trebuie pe langa miscare si dieta.Succes! -
12 Mai 2005, 14:13la prima vedere, mie mi se pare ca exagerezi cu ouale. macar sa fie insotite de multa salata.
in al doilea rand, inlocuieste branza 'tare' si cascavalul cu branza degresata. tonul ar fi bine sa nu fie in ulei, sau scurge bine uleiul si adauga zeama de la jumatate de lamaie.
sa ai trei mese pe zi, toate cu salate, legume pe langa proteinele care vad ca nu-ti lipsesc, si doua gustari (fructe) intre mese.
si... multa rabdare. succes!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness