Herbalife ...o mare tzeapa....

•  
    • 24 mesaje
    11 Mai 2005, 20:59
    0 0
    fetelor sa nu facetzi prostia sa folositzi produse herbalife...nu sunt bune de nimik...pe mine m`au costat o groaza de bani pt fica`mea si acum s`a ingrasat mai mult decat inainte ..a tinut 1 an de zile 6 luni regim si 6 mentzinere zic ei ca sa se regleze metabolismul a dat jos dar cum a terminat regimul a si inceput sa puna la lok si parca in fiecare zi tot pune deshi nu este prea mancacioasa ....sunt niste snapani distribuitorii care vor sa castige fara sa faca nimik ....
  •  
    • 704 mesaje
    11 Mai 2005, 22:18
    0 0
    corect..noi am avut chiar un topic aici mai demult in care luam atitudine fata de subiectul cu Herbalife..
  •  
    • 734 mesaje
    11 Mai 2005, 23:31
    1 0
    daca a reusit sa slabeasca, mi se pare un punct bun. dar asta nu inseamna ca dupa aceea trebuie sa revina la un regim dezordonat, orice tip de dieta ar fi urmat.
  •  
    • 1 mesaje
    25 Mai 2005, 19:16
    0 0
    apropo de herbalife am tinut acum 3 ani si eu cura cu acest produs la care am slabit 10 kg dar am luat 20 inapoi asta nui nimic prin ce am trecut si prin ce mai trec din cauza acestei otravii ca altfel nu pot sa i spun vreau sa spun ca imi era frica sa merg singura pe strada ca aveam si am inca starii de ameteala de lesin deci mi a dat sistemul meu imunitar la pamint tot timpul racesc repede si am si hiperventilatie acum trebuie sa am o punga in geanta cind ma ia vreo criza si vreau sa zic ca am fost pe la multii doctorii ca nu stiam cei cu mine aveam palpitatii si tensiune mare si cind le am zis ca am luat herbalife mi au zis ca sint in halul asta din cauza la herbalife
  •  
    • 21 mesaje
    26 Mai 2005, 18:54
    0 0
    buna fetelor! Va intreb un singur lucru? ati reusit vreodata sa slabiti si dupa regim sa nu puneti kg. la loc? cred ca nu. Eu am tinut o cura oarecare de slabire si dupa, mancand la fel ca inainte m-am facut cu dublul kg. date inapoi.
    ei, si atunci.... de ce ne miram daca si cu herbalife s-ar intampla la fel?
    eu acum tin herbalife... am doua luni jumate.
    si eu si sotul meu. el a slabit 9 kg. eu mai putin, dar nu asta este ideea. ideea este ca se slabeste, dar daca dupa regim nu se manaca moderat se ia mai mult la loc si este normal.
    cand se vorbea despre reglarea metabolismului, probabil se refereau la faptul ca te face sa manaci mai putin. eu si sotul meu, am reusit dupa doua luni de regim sa mancam mai putin si sa nu mai avem p[ofta de dulciuri (in conditiile in care eu sunt o mare pofticioasa).
    oricum as fi curioasa sa stiu daca dupa ce ati teminat acest regim ati trecut la modul obisnuit de a manca sau ati pastrat meniul din timpul regimului?
  •  
    • 1070 mesaje
    26 Mai 2005, 22:31
    0 0
    Mai salbog,ce ai cumparat tu de la Herbalife de nu ai mai avut pofta de dulciuri...eu am inceput-o de 2 ori si nu am reusit..mi se facea foame...
  •  
    • 21 mesaje
    26 Mai 2005, 23:43
    0 0
    nu pot sa spun ca pofta de dulciuri a disparut instantaneu, ci dupa 2 luni de regim. cred mai degraba ca totul s-a intamplat in plan psihologic. mi-am dat seama ca nu pot fi slaba (ma refer la a ma mentine slaba, pentru ca de rezultate de scurta durata m-am saturat)fara a tine in permanenta un regim. trebuie sa devina un stil de viata. pana nu demult eram obsedat- nu puteam dormi daca stiam ca in frigider este ceva bun (un fel de bulimie)....
    acum totul este ok. in astea doua luni mi s-a micsorat stomacul parca. Si sunt impacata cu mine. STIU CA POT SLABI SI MAI ALES, STIU CA MA VOI PUTEA MENTINE LA GREUTATEA IDEALA! de ce? pentru ca eu sunt mai puteni9ca decat o prajitura. si sincer, satisfactia pe care mi-o da o prajitura este minuscula pe laga cea pe care mi-o da faptul ca intru intr-un costum in care nu speram sa mai intru. Asa ca iti sugerez sa te gandesti mai bine si sa vezi care sunt lucrurile mai importante pentru tine. Eu acum sunt la mentinere si iau: Formula 1, 2 si 3. cand ai incercat sa tii acest regim ce anume ai luat? pentru cat timp? numai bine si gandire pozitiva!
  •  
    • 21 mesaje
    27 Mai 2005, 21:18
    0 0
    te rog mult sa-mi raspunzi. vreau sa stiu ce fel de regim ati urmat dupa ce ati terminat cu herbalife. sunt direct interesata.
  •  
    • 21 mesaje
    31 Mai 2005, 17:55
    0 0
    de ce nu-mi raspunzi? sa fie oare din cauza faptului ca am dreptate?
    mi s-ar fi parut firesc din moment ce ati lansat o discutie sa raspundeti celor care au ceva de intrebat.
    eu sunt direct interesata, deoarece folosesc aceste produse...
    astept un raspuns. merci
  •  
    • 1070 mesaje
    1 Iun 2005, 00:40
    0 0
    Mai salborg33, nu ti-am raspuns ca mi-am dat seama ca numai un supervisor putea sa-mi scrie si am zis sa nu mai pierd timpul aiurea.Astea sunt vorbele extaziate ale unei 'afaceriste'cu Herbalife.Dupa cum vezi esti singura de pe aici care lauda(in van) aceste produse.Incet ...incet lumea nu va mai cadea in plasa asta.Asta nu e un mod de viata asta e un mod de a arunca banii pe fereastra.Vrei naturalete?....da-te pe verdeturi si fructe...si costa mai putin!
  •  
    • 21 mesaje
    2 Iun 2005, 00:24
    0 0
    buna! tin sa te anunt ca nu sunt supervizor. nu am fost si nici nu voi fi. ideea mea era daca dupa ce ai terminat cu herbalife ai continuat sa manaci la fel ca in timpul regimului sau ai continuat cu felul de a manca de inaintea acestuia. te intreb (disperata de altfel) penyru ca in curand si eu voi termina si nu stiu ce se va intampla atunci. eu am continuat sa slabesc desi sunt la mentinere.
    multumesc
  •  
    • 1070 mesaje
    2 Iun 2005, 11:45
    0 0
    E atunci : 'scuza-ma!'

PAI, mie mi se facea foame cu tot Herbaliful! mai am si acum cocteil,af,ceai ca mi-a fost frica sa mai iau ca daca le luam si apoi mancam peste 2 ore, in loc sa slabesc m-a ingrasam! e bine daca slabesti. Chiar nu tie foame? eu sunt gurmanda si pofticioasa din fire.Nu foarte,dar simt nevoia de dulce, in general.. sau chiar mie foame...Montigniac e cel mai tare...cu el m-am mentinut sa nu mai pun...pot manca si asta-i bine! am sa-mi iau o bicicleta magnetica in curand si atunci mai vorbim.Imi lipseste mult activitatea fizica..si sigur va da roade.Tu asa sa faci...cand termini...Montigniac...si multa apa!..ceai verde antiadipos...o.k?
  •  
    • 21 mesaje
    3 Iun 2005, 23:08
    0 0
    intr+adevar, dupa ce termini de tinut este clar ca voi face mari eforturi sa ma mentin. eu nu am slabit foarte mult )vreo 4 kg - dar organismul meu a fost invatat sa primeasca foarte putin nu mananc yahar aproape niciodata, prajeli+ nu, fainoase nu asa ca imi este relativ usor. in perioada in care am tinut slabire herbalife am mancat tot ceea ce+mi fusese anterior interyis, de bucurie si nu m+am ingrasat. acum vreau sa slabesc si nici nu imi mai este pofta de mancare de la aceste produse. multumesc pentru raspuns tare mult, m+ai linistit.
    bafta la slabit si tie