am mai gasit o dieta...
-
0 0tot umbland din site in site in cautare de sfaturi , diete si lucruri interesante asa...dupa program am mai gasit o dieta pe un forum...nu spun ca e neaparat sa slabim 1 kg /zi (in functie de fiecare) , dar unele eve oricum se infometeaza cu saptamanile, la asta tot mai mananci ceva
.oricum daca incercam toate dietele ,sa o incercam si pe asta ...sper ca tot ce vom avea de pierdut sunt cateva kg 
Subiect: 1 kg/zi
Se consuma numai cantitatile indicate si alimentele indicate, dar mai ales numai in ordinea in care sunt indicate! Atentie! Ordinea in care se consuma alimentele permise este esentiala pentru ca aceasta dieta sa aiba efect!
Mic dejun:
1 piersica (naturala sau compot)
1 iaurt
1 cafea/ceai
Pranz:
1 iaurt
1 (sau 2)bucati piept de pui fiert sau la gratar
Cina:
1 iaurt
1 (sau 2) oua fierte tari
Aceasta dieta este indicata celor care vor sa piarda cateva kg sau sa se mentina in forma. Este indicat sa se tine aceasta dieta 2 zile/saptamana iar restul saptamanii sa se manance normal. Ca in orice dieta este recomandat sa se bea multa apa si sa se faca multa miscare!
Succes !!! -
( www.iDieta.r

dieta pe care a urmat-o Monica Anghel
Complexitate: foarte redusa
-primele trei zile se maninca orez fiert si se consuma cel putin 2 L de apa plata / zi
-urmatoarele trei zile se maninca salate si se consuma aceeasi cantitate de apa
-ultimele trei zile se maninca numai fructe consumindu-se aceeasi cantitate de apa
garantat in cele 9 zile veti slabi 6 kg., numai sa nu trisati -
buna fetelor,si eu stiu de dieta asta a voastra si chiar am tinut-o. intr-adevar, slabesti ziua si kg. daca cineva vrea sa slabeasca, ii propun 2 cure/diete:
1. mananci din doua in doua ore. la mine a mers f. bine
- 8.00 cafea fara zahar(cu zaharina)
-10.00 1 lingura stafide (30 stafide)
-12.00 1 ou fiert tare
-14.00 1 rosie sau un pahar de suc de rosii
-16.00 150 g parizer sau carne fiarta/fripta
-18.00 - pt.cine bea cafea, 1 ceasca(f.z.) - pt. cine nu bea cafea branza de vaci
-20.00 - un iaurt (dar nu cu fructe)
-22.00 - un fruct
2. se tine 9 zile si se slabesc 4-5 kg
- zilele 1 si 9 se mananca salata(cu rosii, castraveti, ridichi si ce se mai gaseste prin casa)
- ziua a 5-a se mananca fructe (crude/fierte)
- in celelalte zile se mananca:
-carne de vita/peste
-carne de porc/peste
-carne de pasare/peste
-oua
-iaurt
Atat am avut de spus in privinta dietelor. Nu va mai chinuiti sa va infometati, ca mai rau faceti. Eu am avut 91 kg, iar acum am 73 kg. Nu am tinut mai mult de 10 zile o dieta, mai ales cea cu oua. Am o fetita de 2 ani si 9 luni. -
draga alla, iaurt mananci de care vrei, dar sa nu aiba fructe. poti sa-l faci chiar tu. eu nu am tinut cont de cantitate si am mancat cate unul mare, spre fericirea ta, tot danone.ieri am inceput din nou dieta asta, pt. ca vine vara si ma pregatesc sa merg la mare. ai grija in schimb, ca dupa ce termini dieta, vei pune la loc 1-2 kg, dar nu dispera.
te pup...chrissy