ceaiuri fara dieta

•  
    • 207 mesaje
    3 Mai 2005, 12:43
    0 0
    Va rog spuneti-mi si mie nishte ceaiuri pe care le pot lua fara sa tin vreo dieta. Eu am luat inainte ceai de crusin si avea efect dar am aflat in prealabil ca avea efecte adverse asha ca am renuntat la el. Voi ce ceaiuri mai cunoasteti pt. slabit? Aaa eu trebuie sa dau jos aproximativ 7 kg (am 169cm si 65 kg)...dar nu reusesc sa tin nici o dieta
  •  
    • 193 mesaje
    3 Mai 2005, 13:01
    0 0
    eu tocmai mi-am preparat acum un ceai din asta lipton "smooth digestion" si il savurez mai mult ca imi place la gust.
    sincer, eu nu cred ca ceaiurile ajuta foarte mult daca nu tii nici o dieta. singurul care m-a ajutat pe mine cat de cat in lipsa unui program alimentar atent a fost ceaiul ala verde chinezesc (sunt cutiile alea patrate verzi). si eu trebuie sa slabesc si sunt foarte trista ca am pus vreo patru kile si habar nu am cum am reusit chiar acum citeam posturile voastre despre spirulina, luasem notite si am de gand sa trec diseara pe la farmacie si sa ma apuc de maine de cura. eu am de slabit vreo 5 - 6 kilograme (am 1.68 si cam 56-57 kg, dar am oasele mici si sunt graaaasaaaaaa).
  •  
    • 207 mesaje
    3 Mai 2005, 16:31
    0 0
    La inaltimea ta nu cred ca esti grasa cu 57 kg.ci doar te incadrezi in normal...parerea mea. Eu am noroc de sani ca altfel...as arata JALNICCC Deci tu zici ca ceaiul chinezesc e util hmm....dar macar e bun la gust? Ca eu nu am mai baut asha ceva...
  •  
    • 193 mesaje
    3 Mai 2005, 16:42
    0 0
    ceaiul ala pratic nu are nici un gust. dar e bun, eu il beau fara probleme. iti cam zapaceste burtica in primele zile, dar merge. si are efect. pacat ca nu s-a inventat un ceai care sa te mentina slaba dupa ce il bei indiferent de cata ciocolata mananci dupa aia

la tine cum a fost experienta cu spirulina? a mers? sau nu prea? ma intrebam acum daca pot sa incep cu 2 pastile inainte de fiecare masa si nu cu trei, cum zicea cineva aici pe forum.
  •  
    • 207 mesaje
    4 Mai 2005, 14:07
    0 0
    Pai eu luam spirulina in majoritatea timpului tot de 2 ori pe zi pt. ca dimineata nu avea timp sa-si faca efectul Si tu ai aceeasi problema ca si mine? (adik dependenta de ciocolata) Kiss you
  •  
    • 193 mesaje
    4 Mai 2005, 14:23
    0 0
    chiar dependenta de ciocolata nu-s. inca insa mananc inghetata pana nu mai pot respira. oricum, cand prind ciocolata, nu ma satur cu una cu doua (tablete)

luai spirulina de doua ori pe zi.. adica doua inaintea mesei de pranz si doua inaintea mesei de seara?
  •  
    • 207 mesaje
    5 Mai 2005, 17:30
    0 0
    Luam una inaintea mesei de pranz si una inaintea mesei de seara. Atata doar