intrebare
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
3 Mai 2005, 11:450 0a folosit cineva reductil? mi-a fost recomandat un tratament de maxim o saptamana (5 kg).am auzit ca e foarte eficient(115.000 lei/ pastila reductil 10 mg 145.000 pastila 15 mg),mi-am cumparat 7 pastile - sper sa fie bun de ceva
.astept si parerile voastre, multumesc anticipat! -
3 Mai 2005, 12:17hmm....mie mi se pare cam scump Dc nu incerci sa tii un regim sanatos in loc sa dai atatia bani pe pastile? Eu sincer m-am lecuit de chestii scumpe si fara efect pe termen lung...singurele pastile pe care le mai iau din cand in cand sunt cele de spirulina(85.000/cutia/40pastile)si la mine chiar au efect...
-
3 Mai 2005, 14:19Pai da, acum cam 5....dupa ce m-am lasat de fumat, m-am ingrasat (poate ati mai vazut mesajele mele), am reusit sa mai slabesc vreo 2-3 insa de ceva timp nu se mai intampla nimic, ba din contra parca ma ingras si cu apa...fac sport in fiecare zi si nici o schimbare, de paste am mancat destul de putin si nu am mancat seara dar...ieri dimineata pantalonii iar parca plesneau pe mine, nu stiu ce sa mai zic....inainte de paste am vb cu cineva care se pricepe si a zis ca un tratament cu reductil ar fi indicat (sunt perfect sanatoasa) si nici nu ma ingras la loc.am voie sa mananc relativ normal, nu am voie grasimi si ciocolata.multumesc si mai astept parerile voastre!va pup
-
3 Mai 2005, 15:17Eu em folosit reductil doua luni jumate si am slabit 15 kg. Alte colege au luat doar cate o saptaman sau doua si au slabit 5-6 kg. Depinde de metabolismul fiecaruia. Multa bafta!
Pa!
PS - eu am luat de 15 mg. Daca mai ai intrebari, nu ezita. -
3 Mai 2005, 16:59Hei rorox! Spune-ne toata povestea...AI slabit doar cu pastilute?fara dieta?si de cand le-ai mai intrerupt ai mai pus ceva?Cand le-ai intrerupt?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness