diete tinute cu ...rezultate bune
-
0 0scrieti dietele cu care ati avut rezultatele dorite.Haideti sa facem un subiect cu diete tiute de voi cu rezultate multumitoare.
-
eu am slabit cu pastile cate 10 kg...aveam 65kh la 1,70 si in cca 3-4 sapt am ajuns la 55kg...dar pentru ca pastilele erau f puternice...acum, dupa 2 ani am ajuns la spital...fac tratament pt sistemul nervos...m-am ales cu aritmie respiratorie...samd...dar cine are de dat jos mai multe kg...poate merge la un medic sa-i faca reteta pt aceste pastile...(sunt ff putenice si au ff multe efecte adverse)...trebuie un indice al masei corporale mai mare de 30...se calculeaza astfel Greutatea/ inaltimea la patrat...adica eu am acum 57kg si 1,7m deci 57/1.7x 1.7 = 19.72 dar trebuie sa iasa peste 30 ca sa le poti lua...
in fine ...despre regenon este vorba -
nu este un reim anume , doar asa :
carne la gratar ,supe , apa minerala si plata ,sau suc natural(facut de mine ) ,fara paine ,fara prajeli ,fara grasimi ,multe ,multe salate si fructe ( fructe mancate pe stomacul gol sau la cel putin 3-4 ore dupa o masa principala ) fara dulciuri si
masaj (de minim 3 ori / saptamana ) ,bicicleta , si crema anticelulitica si reductoare.
Kg pierdute ,piele hidratata si tonifiata si sanatate- asta am castigat!