Reteta sigura
-
0 0Succesul meu in a slabi este urmatorul:
Ma trezesc la ora 06:00. Pana la 06:05 mananc 500g salam de porc si o paine!
De la 06:06 pana la 06:35, fac baie. In timp ce fac baie mananc 10 ciocolate Toblerone, beau o cafea cu lapte condensat (din ala adevarat 30% grasime!) si fumez 5 tigari.
De la 06:36 pana la 06:50 ma imbrac si ma pregatesc de plecat la munca.
De la 06:51 pana la 07:00 beau 2 litri de lapte si mai fumez 2 tigari.
La 07:01 ma urc in masina si plec spre serviciu. In drum opresc la Mc Donalds si imi cumpar 5 Big Mac, 10 portii de cartofi prajiti, o inghetata cu topping de caramel + 20 de extra toppinguri caramel si o cafea.
Ajung la serviciu la 07:45. Pana la 08:00 cand incepe programul halesc 2 Big Maci si 4 portii de cartofi prajiti+cafeaua+inghetata.
Pana la ora 12:00 cand am pauza de masa halesc restul. In pauza de masa ma duc la cantina si comand 15 mici+cartofi prajiti.
La ora 16:00 termin serviciul si plec spre casa. Ma opresc din drum pe la Mc Donalds si mai halesc 3 Big Maci + 6 portii de cartofi prajiti.
Cand ajung acasa, ma asez la TV cu 24 de beri in jurul meu.
Dupa ce termin si berile, natura isi cere dreptul si ma duc la WC. In drum spre WC ma opresc la frigider, iau restul de salam de porc, il bag intr-o paine. Ma asez pe WC si mananc linistit (legea compensatiei: cat bagi, trebuie sa iasa!
).
Dupa asta ma duc si ma culc. Ma trezesc pe la 00:00, ma duc la frigider si mananc vreo 200g de slanina de porc, o paine, ceapa, si beau o tzuica!
Apoi ma duc sa ma culc. Dimineata o iau de la capat.
Doamnelor si domnisoarelor, de cand am descoperit acesta dieta am slabit 10 kilograme in 2 saptamani si ma simt atat de bine!
Incercati si voi, nu veti regreta!
Toate cele bune si
Multe pupicuri
-
Dl Cozmin, radem noi radem, dar gaine e moarta in cotetz!! Imi pare bine ca nu ai probleme cu greutatea si sper ca nici femeia cu care esti sa nu aiba vreodata..ca nu e lucru de ras...crede-ma...desi noi fetele de pe eVA.RO MAI FACEM SI HAZ DE NECAZ. Daca ai vrut sa glumesi e ok, daca incepi sa faci misto...hai fuguta la siteul FHM sau Playboy!