MgB6 ingrasa???
-
1 3fac tratament pt hipomagnezemie cu MgB6 si mi-e teama ca ma voi ingrasa...a mai luat cineva????care sunt urmarile???
-
eu iau MagneB6 aproape continuu. mai precis, iau trei luni non stop, apoi fac pauza o luna, apoi iar trei luni. asa fac de ani buni de zile si in afara ca am niste analize super si ma simt foarte tonifiata, nu am nimic. de ingrasat, poate ca am mai luat cateva kilograme cateodata, dar in nici un caz de la vitamine. astea ma ajuta sa slabesc, deoarece imi asigura ub aport de energie pe care in timpul unei cure nu am de unde sa il fur
ia fara grija si ai grija de tine. -
Nu "ingrasa" in sine, caci nu aduc aport caloric. Insa pot da o sensibilitate stomacului care sa provoace senzatia aia de "mi-e foame", cand "te rontaie" stomacul si te-ndeamna sa papi. Asta mai ales daca ai probleme gen hiperaciditate, de ex.
Eu nu mai iau vitamine de ceva timp si se simte. Arat ca naiba si tot grasuta is, ca sa nu mai spun ca nu am vlaga uneori si nervii is cam la pamant. Complexul asta e super important pt sistemul nervos, pt piele si par, etc, cred ca nu tre sa mai spun...
Mie imi daduse dr endocrinolog un glutamolactat de Magneziu cu B6, cand tineam cura de slabire, cica nu dadea senzatia aia de foame. -
Mg B6 nu ingrasa. Si nu sunt pastile de slabit. Dar cel mai corect e sa intrebi un medic. Eu nu cred ca vitaminele ingrasa si mai ales cele care ne lipsesc...ele se aseaza la locul lor si isi fac treaba. Chestia cu ingrasatul vine de la altceva. De la un pancreas lenes, de la hiperinsulinism si ...uneori de la mancatul excesiv..supraalimentatia.Eu iau Mg B6 si ma simt bine, nu am pofta de mancare mai mult decat inainte. Calciul poate sa iti dea un PIC de pofta de mancare, dar de Mg si vit B6 nu am auzit asta.
-
@ cleo...cum adica materna?esti insarcinata? Crom exista ca si comprimate separate de alte vitamine sau minerale. Mergi la farmacie si intreaba. Eu iau BioChrom FTG de la Pharma Nord.Ma ajuta. NU mai bea cafea cu cofeina sau cola si foloseste numai indulcitori. Incet incet o sa se amelioreze pofta.Cofeina potenteaza pofta de dulciuri.
-
I mai studiat si regimul Atkins sau Montignac?Sunt diete care se tin pe termen lung, poti manca cat iti trebuie, incat sa ai senzatia de satietate si sa nu mai manaci asa des. Herbalife..ai grija la efectul yoyo si citeste subiectele de pe acest forum.Stiu ca iti e greu, dar se poate...Toate am trecut prin senzatia de foame intensa din pricina unor diete dezechilibrate.Iar la Herbalife cel mai periculos si ingrijorator lucru nu e neaparat pretul...
-
Adica de revenire a kg pierdute cu efort, revenire si inmultire a lor din pricina unor diete prea stricte.Efect yoyo.E de la o jucarie cred pe cae o arunci cu o ata si vine inappoi cu ceva forta...cred ca e si periculoasa ca jucarie..interzisa in unele tari ...asa parca imi amintesc aca de la jucaria asta vine numele..dar ca efect pt silueta e cel descris...Am patit-o.Dar daca zici de Monti,atunci normal ca nu ai de unde sti de efectul yoyo, ca la Monti nu exista revenirea kg...dca tii cum trb. Cat ai luat in sarcina?
-
Cat timp ai tinut Monti pt cele 2 kg in minus?SI atunci pofteai?Pai probabil ca stiai principiile Monti de reducere a poftelor..cele cu cofeina, ciocolata neagra...Dar mai e o chestie: tu alaptezi..si necesitatile tale sunt crescute..de aceeea simti nevoia sa te alimentezi mai des..uita de diete pana la sfarsitul per de lauzie si de alaptare..pana atunci nu te simti vinovata, mananca si chiar daa mai des si mai mult, macar sanatos..Nu uita de ciocolata neagra si de fructe!!O sa fie bine.Pupici