CALANETICS
-
0 0dragelor, mai are careva programul CALANETICS, aparut acum.... multi ani intr-un supliment al revistei AS? Erau acolo niste exercitii pentru aripioarele celulitice, de pe picioare, care puteau fi dizolvate pe termen mai lung. Am facut o data, de mult exercitiile, au functionat, insa acum ca vreau sa reiau, constat ca nu mai am brosurica. tks
-
am gasit din nou site-ul pe care erau postate cele din formula as...sper sa functioneze si la voi(acum ceva timp nu mai puteam accesa adresa dar acum dimineata am gasit din nou adresa postata de o eva si a mers)
http://www.celindi.as.ro/callanetics.htm
sa fiu sigura, le-am salvat in calculator (click dreapta-save target as...) va puuuuuuuup!!! -
Salut fetele,
aseara am facut si eu exercitiile "minune"
.
Voiam sa va rog daca vreuna dintre voi ( cele cu xeroxul, cu programul tot nu doar cel de pe site ) daca are un scaner sa mi le emaileze si mie pe marinad80@yahoo.com, va rog frumos.
Acum despre exercitii : sunt "mortale", adica : dupa incalzire nu mai puteam... dar m-am simtit tare victorioasa cand am reusit sa termin.
Minuni pe corpul meu nu se vad asa repede , dar binenteles nici 24 de ore n-au trecut de la prima "miscare", dar psihic ma simt mai increzatoare
.
Marina