Produsele light in diete

•  
    • 207 mesaje
    22 Apr 2005, 18:58
    0 0
    Eu am o mare nelamurire in ceea ce priveste produsele light in diete Si sa va spun de ce...Azi am fost la cumparaturi si am cumparat o cutie de margarina light si m-am gandit sa o compar cu o cutie normala de margarina...iar spre uimirea mea am vazut ca pe cutia de margarina light scria 25g grasime/100g produs, iar pe cea normala 24g grasime/100g produs iar in rest compozitia era aceeasi...Deci...eu de care ar fi mai bine sa consum???Va rog sa ma scoateti si pe mine din ceata...
  •  
    • 704 mesaje
    22 Apr 2005, 19:55
    0 0
    Lasa-ma ca si eu mi-am luat o tzeapa cu produselel light..dar din neatentie....am luat un prigat care credeam eu ca e light..si cand am venit acasa am baut pe nerasuflate..si m-am uitat si am vz ca e cu zahar...desi ambalajul era identic cu cel light...ufffffff
  •  
    • 207 mesaje
    23 Apr 2005, 15:35
    0 0
    Aaaa si am mai auzit ca produsele lights au mult mai multe ''E''-uri decat celelalte...Sa fie oare si asta adevarat???
  •  
    • 39 mesaje
    23 Apr 2005, 21:00
    0 0
    da...e adevarat.. aa..si mai e ceva cu produsele light....si am refer la dulciuri aici..chiar daca nu contin zahar au f multe calorii si nu prea rezolvi nimic mancandu-le
  •  
    • 704 mesaje
    23 Apr 2005, 22:12
    0 0
    dA DACA N AU ZAHAR AU INLOCUITORI PERICULOSI CUM SUNT XYLITOL MANITOL ETC...Care ingrasa rau!!Deci ce sa zic nu au zahar da efectul e acelasi....
  •  
    • 207 mesaje
    24 Apr 2005, 09:29
    0 0
    Hmm...Cranky tu ma bagi in sperieti Adik tu crezi ca ar fi mai bine sa renunt la produsele light? Acuma ma duc sa fac curat in frigider si le arunc pe toate daca asha stau lucrurile...
  •  
    • 1511 mesaje
    24 Apr 2005, 18:36
    0 0
    Acuma nu trebuie sa le arunci, foloseste-le si nu mai cumpara altele.
    Fetelor, folositi cat mai multe produse naturale, adevarate!