Sa invatam sa mancam
-
0 0Fetele, adunarea! Asa m-a enervat tipa aia cu Herbalife, ca nu mai stau pana dupa Paste ca sa aveti timp si tentatii de a arunca cu banii. Am fost la o dna dr nutritionist, care dupa ce m-a intrebat toate ale de cand mama m-a facut (despre variatiile in greutate, evident), mi-a recomandat o dieta de 3 sapt, dupa care urmeaza sa merg iar la ea. Am sa merg pe 30. Sunt in a 2 a sapt si ma simt super bine. Nu mi-e foame, nu poftesc la chestii interzise, mananc bunatati. Treaba asta are niste reguli clare:
1. Nu am voie sa ma cantaresc pana ma duc iar la ea (deci primele 3 sapt), asa ca nu stiu cat am dat jos exact, dar am dat sigur. Si simt ca dau in continuare.
2. Nu am voie sa imi fie foame. Cum simt soricelul in stomac, pap nitel.
3. Nu am voie nici un fel de condiment inafara de sare. Nu piper, nu boia, nu vegeta.
4. Nu am voie frunze verzi: teline, praz, ceapa verde, marar, patrunjel etc. Nu frunze.
5. Nu am voie sa beau ceaiuri de plante si nimic de plante. Doar apa si cafea.
6. Of course, NU ZAHAR. Logic
7. Nu sunt obligata sa beau 2 l de apa pe zi. Ci 2 l de LICHID pe zi. Adica adun supa, cafeaua si apa.
8. Nu am voie sa inghit prostii: herbalife sau alte kkturi
9. Nu am voie lamaie
10. Nu am voie grasimi adaugate: ulei, fie el si de masline, margarina, unt, smantana, branza topita.
11. Ultima masa o iau la ora 20. Asta pentru ca eu ma culc dupa 23.30 in fiecare seara. Nu trebuie sa mananc ultima masa la 18 daca eu ma culc la 24. Ci ultima masa cu 3,5 ore inainte de a te baga in pat. Corect, nu?
Si acum urmeaza faza cea mai tare: dieta asta disociata de 3 sapt iti permite sa manaci PAINE HIPOGLUCIDICA sau PAINE DIGESTA. Nu va mirati, ca eu era sa cad de pe scaun cand am auzit. Gagici, restul va zic pe privat, ca daca intra dra dr pe site, ma bubuie de nu ma vad ca "dau din casa"
Cred ca este OK pana aici, nu? Va astept pe toate si va promit ca va raspund. Va pup. -
Eu am de dat jos vreo 10 kg
Crezi ca daca voi urma dieta ta voi reusi? Daca da...te rog si eu sa mi-o trimiti la adresa kitty_volk@yahoo.com, daca nu....nu o mai trimite ca si asha sunt f deprimata si daca as mai avea de a face cu o dieta care sa nu dea roade pe termen mai lung voi deveni si mai deprimata...Pa pa