Sa invatam sa mancam

•  
    • 552 mesaje
    21 Apr 2005, 11:13
    0 0
    Fetele, adunarea! Asa m-a enervat tipa aia cu Herbalife, ca nu mai stau pana dupa Paste ca sa aveti timp si tentatii de a arunca cu banii. Am fost la o dna dr nutritionist, care dupa ce m-a intrebat toate ale de cand mama m-a facut (despre variatiile in greutate, evident), mi-a recomandat o dieta de 3 sapt, dupa care urmeaza sa merg iar la ea. Am sa merg pe 30. Sunt in a 2 a sapt si ma simt super bine. Nu mi-e foame, nu poftesc la chestii interzise, mananc bunatati. Treaba asta are niste reguli clare:
    1. Nu am voie sa ma cantaresc pana ma duc iar la ea (deci primele 3 sapt), asa ca nu stiu cat am dat jos exact, dar am dat sigur. Si simt ca dau in continuare.
    2. Nu am voie sa imi fie foame. Cum simt soricelul in stomac, pap nitel.
    3. Nu am voie nici un fel de condiment inafara de sare. Nu piper, nu boia, nu vegeta.
    4. Nu am voie frunze verzi: teline, praz, ceapa verde, marar, patrunjel etc. Nu frunze.
    5. Nu am voie sa beau ceaiuri de plante si nimic de plante. Doar apa si cafea.
    6. Of course, NU ZAHAR. Logic
    7. Nu sunt obligata sa beau 2 l de apa pe zi. Ci 2 l de LICHID pe zi. Adica adun supa, cafeaua si apa.
    8. Nu am voie sa inghit prostii: herbalife sau alte kkturi
    9. Nu am voie lamaie
    10. Nu am voie grasimi adaugate: ulei, fie el si de masline, margarina, unt, smantana, branza topita.
    11. Ultima masa o iau la ora 20. Asta pentru ca eu ma culc dupa 23.30 in fiecare seara. Nu trebuie sa mananc ultima masa la 18 daca eu ma culc la 24. Ci ultima masa cu 3,5 ore inainte de a te baga in pat. Corect, nu?

Si acum urmeaza faza cea mai tare: dieta asta disociata de 3 sapt iti permite sa manaci PAINE HIPOGLUCIDICA sau PAINE DIGESTA. Nu va mirati, ca eu era sa cad de pe scaun cand am auzit. Gagici, restul va zic pe privat, ca daca intra dra dr pe site, ma bubuie de nu ma vad ca "dau din casa" Cred ca este OK pana aici, nu? Va astept pe toate si va promit ca va raspund. Va pup.
  •  
    • 704 mesaje
    21 Apr 2005, 11:31
    0 0
    Presupun ca NU ai voie niciulciuri, chiar si fara zahar, foietaje, placinte sau torturi dietetice, nu?Si pe mine m-a enervat cea cu Herbalife...ai vz probabil din discutia initiata de mine cu "Nu reclamei gen Herbalife...". In ca o intrebare: ai o limitare de calorii?Sau cantitati?
  •  
    • 666 mesaje
    21 Apr 2005, 11:50
    0 0
    Corneliaaaaaaa....sant prezenta la datorie.
    Vrea si ea sa-i spui despre regim(adica eu maa)daca esti asa de dragutzica .
    Adresa mea este :marty69free@yahoo.com.Pleeeease ....ca si-asa simteam ca ma aflu in declin......
    Thanks...pup
  •  
    • 10 mesaje
    21 Apr 2005, 12:14
    0 0
    Buna Cornelia! Sunt curioasa sa aflu regimul dat de nutritionist...Tie: multa vointa si sanatate! (dada2006@eva.r
  •  
    • 552 mesaje
    21 Apr 2005, 12:18
    0 0
    Crancky draga, evident. Ai voie sa mananci numai produse naturale, nu obtinute. Ori alea de care ziseshi matalutza....sa ma ierti.
  •  
    • 218 mesaje
    21 Apr 2005, 12:19
    0 0
    as dori si eu detalii ca ma lupt cu 5 kg de cand ma stiu -angelixa@eva.ro
    multumesc
  •  
    • 127 mesaje
    21 Apr 2005, 12:26
    0 0
    Cornelia, m-ai facut curioasa.
  •  
    • 704 mesaje
    21 Apr 2005, 12:37
    0 0
    @ angelika Pai incearca regimul MOntignac..e pe forum ca topic...pt 5 kg e f simplu...le dai jos fara sa siferi...decat dulciurile sunt cam interzise dar exista colac de salvare...
  •  
    • 704 mesaje
    21 Apr 2005, 12:39
    0 0
    Banuiam eu...dar zi daca exista limita la calorii sau cantitati?
  •  
    • 236 mesaje
    21 Apr 2005, 13:14
    0 0
    Te rog mult trimite-mi si mie, pe d69c2005@yahoo.com, ca mi se pare super. Mersi mult.
  •  
    • 552 mesaje
    21 Apr 2005, 14:42
    0 0
    Nu ai limita de cantitate si nici nu trebuie sa iti numeri caloriile. Dar va zic sincer, daca e o treaba de doar 5 kg, ar trebui sa va fie foarte usor. Este de fapt vorba de a schimba felul in care mancam.
  •  
    • 25 mesaje
    21 Apr 2005, 15:39
    0 0
    vreau si eu binenteles : marinad80@yahoo.com .. eu trebuie sa dau jos cam mult( vreo 20 de kg)

Mercic , Marina
  •  
    • 552 mesaje
    21 Apr 2005, 15:59
    0 0
    Marina, de ce zici ca trebuie sa dai jos vreo 20? Cate ai, ce varsta si ce inaltime? Sa stii nu totdeauna ce vrem sau credem noi ne si face bine...
  •  
    • 552 mesaje
    21 Apr 2005, 16:26
    0 0
    fetele, v-am scris pe mailurile alea pe care mi le-ati dat, dar cand am dat "send" mi-a zis ca a aparut o eroare interna.... Nashpa. la mine apar trimise, poate totusi au ajuns la voi mesajele.

Borgia, ce faci draga mea, nu mai zici nimic? Ai citit? Ce-i cu tacerea asta? Nu te caracterizeaza...
  •  
    • 64 mesaje
    21 Apr 2005, 18:08
    0 0
    As dori si eu regimul te rog. Pe adresa
    liutica@yahoo.com
  •  
    • 704 mesaje
    21 Apr 2005, 23:14
    0 0
    @cornelia..seamana cu montignac sau mi se pare mie???ca nu mai acolo nu trebuie sa iti numeri caloriile si cantitatile..oricum ca sa nute mai innebunesc,trimite-mi si mie pe highlight_p@yahoo.com. Multam frumos si mai vb...ca sunt veterana la diete...si iti spun apoi parerea mea, ok?
  •  
    • 159 mesaje
    21 Apr 2005, 23:40
    0 0
    Te rog mult de tot trimite-mi si mie regimul tau .Adresa mea e sorinaaugustina@yahoo.com.
    Esti o dulce ca vrei sa ne spui si nou secretul tau!!
  •  
    • 207 mesaje
    22 Apr 2005, 09:03
    0 0
    Eu am de dat jos vreo 10 kg Crezi ca daca voi urma dieta ta voi reusi? Daca da...te rog si eu sa mi-o trimiti la adresa kitty_volk@yahoo.com, daca nu....nu o mai trimite ca si asha sunt f deprimata si daca as mai avea de a face cu o dieta care sa nu dea roade pe termen mai lung voi deveni si mai deprimata...Pa pa
  •  
    • 127 mesaje
    22 Apr 2005, 12:20
    0 0
    Nu a ajuns mesajul la mine. Daca nu-ti este foarte greu...te-as ruga sa-l mai trimiti odata.
  •  
    • 236 mesaje
    22 Apr 2005, 12:41
    0 0
    Si eu te rog mult sa-l mai trimiti odata, daca nu-ti cer prea mult... Sunt super curioasa, am si visat azi noapte. Te rog mult de tot.