Nu reclamei pe fatza..vezi Herbalife!
-
0 0NU imi place sa mi se bage pe gat niste nume de produse..si mai ales ca topic...Voi ce parere aveti?Una e ca intrebi tu si comunici apoi pe mail si alta e sa ai topic cu nume de produse...Hai sa ne limitam la subiecte de discutie nu la reclame!!Cat am fi de disperati ...dupa bani..ar trebui sa fim mai respectuosi cu ceilalti..
-
May Cranky am postat si la celalalt topic si sant de acord cu tine dar lucrul asta trebuie sa fie valabil pentru toate cele care incearca sa-si faca reclama pe-aici.
Pe mine ma enerveaza la culme.Este exact aceeasi senzatie pe care o aveam cand imi batea la usa si incerca sa-mi vanda te miri ce.Eu cred ca femeile nu mai sant atat de naive ca sa puna,, botu'"(ups,am zis vorba rea)la glumitze d'astea.
Treziti-va meey fetelor.... -
Mai dar ce "violente' sinteti..Sinteti cumva admistratorul acestui site ca sa imi interziceti sa fac reclama ? Pina nu primesc un avertisment cum ca nu am voie sa fac reclama la produse, este treaba ce fac si ce postez, nu am vorbit urat, nu am obligat pe nimeni ci pur si simplu m-am gandit ca daca eu sint incantata de niste produse, sa spun si altora...bine ca la domeniul "frumusete" vorbiti pina vi se inrosesc buricele degetelor despre Loreal,Maybeline.samd...este exact acelasi lucru si cu Herbalife, v-a obligat cineva ceva ? Uiteti-va la voi cum reactionati si mai ales cum va exprimati: meyyyy, kkkt, frumos vocabular pentru niste doamne / domnisoare.
-
Daca ar fi un simplu sfat, ar fi ok. Dar ce, fetele care recomanda un prod de la Burjois, l'oreal, etc, crezi ca au un procent din vanzari? Haida, mei, lsa-o moale! Sau ar trebui o lupa sa te ajute sa citesti regulamentul forum-ului, cu care ai fost de acord la inscriere? Fie nu stii sa citesti, fie ai o problema de atitudine. Sau ambele
Mi-e scarba de mesajele gen "publicitate", fac urat mai ales la Hemel, Herbalife, Artistry, Amway, Avon, Oriflame. Is niste prostii! Si cu cat incearca mai stiu eu ce anonimi sa mi le bage pe gat, cu atat mai mult nu o sa le cumpar in veci! -
Laleli, fetitza ,nu stiu de ce esti asa de ofensata!!!!!.
Datoria ta ca ,,reprezentant" este sa accepti ideea ca nu toti oamenii vor fi convinsi de ,,minunatele" produse.
Cumoastem cu totii ca in cadrul companiilor de acest tip persuasiunea este cea mai de pret calitate dar ea nu trebuie extinsa pana la repulsie.
Crede-ma ca am fost candva rep. si cunosc sistemul .Principiul lor este:,,te-a dat afara pe usa, intri pe geam".
O fi mers la inceput cand romanu' inca nu stia ce-i cu ,,psihologia "asta .Acum sant arhicunoscute si mai rau ,sant bani aruncati..
Eu nu ma consider lider de opinie,fiecare are dreptul sa aleaga dar ai pus o intrebare si ti-am raspuns si sincer nu cred ca nu te asteptai la asemenea reactii.
In legatura cu modul de exprimare, nu cred ca erai straina de el.Este mai de graba un mod de a iesi din tipare si o forma de amuzament.....
Daca tu consideri ca esti mult prea erudita si prea pretioasa nu mai lua in seama tot ce se scrie si s-a rezolvat dilema...
Iti urez succes in afaceri .....si n-o spun cu ironie ...dar schimba atitudinea si vei avea mai mult de castigat.... -
Pai mai Cornelia, cand am vazut ca ,,bate catzaua cu lantzu' "n-am putut sa ma abtin.
Da' nu s-o fi saturat mai de placa asta .....???
Romanu' a mai evoluat si el un pik ,nu mai cumpara tot ce i se baga pe gat ,ca pe vremea lu nefericitu' .
Acum, avem capacitatea de a face selectie si mai ales de a alege.
Eu una prefer sa cumpar din magazin si sa intorc pe toate partile produsul ,si intr-un final il cumpar daca ma convinge de calitaile pe care le are daca nu nu.Cu cat insista mai mult vanzatoarea cu atat bat in retragere.Psihologia inversa ,ce sa-i faci..??
Mie mi se pare ca santem agresati psihic de abundenta asta de ,,tratamente miraculoase" care isi ascund adevarata fata, in spatele reclamelor cat mai elaborate.
Hai ca sa va exemplific acum ca mi-am amintit de o faza din timpul trecut cand v-am zis ca cochetasem si eu cu ideea de a devenii reprezentant.
Tipa care dorea sa devina supervizor-ul meu, ma intreba daca am fotografii cu mine de cand eram grasa (dupa nastere)ca sa le pot folosii in avantajul meu atunci cand ,voi incerca sa conving ,,cleentul".Desi slabirea mea n-avea nici o legatura cu herbalife .
Inchipuiti-va ce gust amar mi-a lasat intamplarea asta .Atunci am realizat ca nu e altceva decat o afacere .Restul e reclama ,,umflata cu pompa".
Si-atunci cum sa n-am dreptul sa mi se umfle venele pe frunte cand vad atata naivitate ...