Nutritie Herbalife
-
0 0Propun celor interesate de pierderea in greutate, sa slabeasca eficient si controlat, asigurand organismului in acelasi timp o nutritie de calitate, bogata in minerale, vitamine si proteine vegetale, de soia, nutritia Herbalife ! Eu fac parte din grupul celor care consuma astfel de produse pentru o sanatate mai buna si am rezultate execelente ! Mi sa- curatat tenul, mi s-a hidratat pielea, nu mi se mai umfla picioarele, nu mai fac pungi sub ochi deoarece imi asigur periodic o "curatenie generala" cu produsele Herbalife. Daca sinteti interesate sau doriti mai multe informatii, postati aici si o sa va pot indruma catre Distribuitorul meu Herbalife.
-
Herbalife?!?!? CAAHHHHH!!!!! KK!!!!! Niciodata! O mare pacaleala! Dai bani cu nemiluita si nu ajungi la un rezultat de durata. E o mare minciuna! Na, acum ca m-am enervat cu reclamele astea pe toate topicurile, am sa postez un subiect separat cu o dieta recomandata de un medic nutritionist care iti interzice sa iei kkturi!!! Fetelor, trebuie sa invatam cum sa mancam, nu cum sa aruncam cu sutele de dolari.