Nutritie Herbalife

•  
    • 103 mesaje
    20 Apr 2005, 18:15
    0 0
    Propun celor interesate de pierderea in greutate, sa slabeasca eficient si controlat, asigurand organismului in acelasi timp o nutritie de calitate, bogata in minerale, vitamine si proteine vegetale, de soia, nutritia Herbalife ! Eu fac parte din grupul celor care consuma astfel de produse pentru o sanatate mai buna si am rezultate execelente ! Mi sa- curatat tenul, mi s-a hidratat pielea, nu mi se mai umfla picioarele, nu mai fac pungi sub ochi deoarece imi asigur periodic o "curatenie generala" cu produsele Herbalife. Daca sinteti interesate sau doriti mai multe informatii, postati aici si o sa va pot indruma catre Distribuitorul meu Herbalife.
  •  
    • 1070 mesaje
    20 Apr 2005, 22:33
    0 0
    Ce parere aveti despre produsele Herbalife? Ma intereseaza parerea celor care au achizitionat astfel de produse si nu au intrat in sistem.
  •  
    • 666 mesaje
    21 Apr 2005, 08:36
    0 0
    ..e o maare duda...
    Le-am folosit si pe langa ca sant f. scumpe greutatea revine dupa ce ai terminat produsele.Pt. continuitate distribuitorul te va sfatui sa cumperi alte produse si tot asa.......e ca un cerc vicios ....
    Fiecare face ce vrea dar asta e parerea multora ,nu numai a mea.....
  •  
    • 704 mesaje
    21 Apr 2005, 09:16
    0 0
    Da, plus ca mi se pare lipsa de respect reclama asta pe fata...daca vrei sa ajuti pe cineva spune ca ai fol niste produse bune si apoi continua discutia pe mail, Laleli!!!
  •  
    • 552 mesaje
    21 Apr 2005, 10:58
    0 0
    Herbalife?!?!? CAAHHHHH!!!!! KK!!!!! Niciodata! O mare pacaleala! Dai bani cu nemiluita si nu ajungi la un rezultat de durata. E o mare minciuna! Na, acum ca m-am enervat cu reclamele astea pe toate topicurile, am sa postez un subiect separat cu o dieta recomandata de un medic nutritionist care iti interzice sa iei kkturi!!! Fetelor, trebuie sa invatam cum sa mancam, nu cum sa aruncam cu sutele de dolari.
  •  
    • 666 mesaje
    21 Apr 2005, 11:39
    0 0
    ...,,esact"...Cornelia...
  •  
    • 1070 mesaje
    21 Apr 2005, 22:21
    0 0
    Mutumesc pentru sfaturi.Voi merge pe regimul disociat.
  •  
    • 704 mesaje
    21 Apr 2005, 23:09
    0 0
    @ cleo..Mergi pe ce dieta vrei tu, dar ocoleste regimurile hipocalorice dac vrei sa slabesti mai mult de 5 kg, pentru a vei vedea ce inseamna efectul yoyo..asta in fericitul caz in care vei reusi sa slabesti cu atatea privatiuni...si sa nu trisezi...
  •  
    • 24 mesaje
    11 Mai 2005, 21:05
    0 0
    esti o mare mincinoasa nici`o pers care a luat herbalife nu a ramas la greutatea obtzinuta si am intrebat zeci ....
  •  
    • 3 mesaje
    25 Mai 2005, 14:55
    0 0
    Eu am slabit cu herbalife intr-o luna 15kg....Super. Pacat ca, desi am avut foarte mare grija la ce si cat mancam, le-am pus super repede inapoi