Diete rapide...

•  
    • 112 mesaje
    17 Apr 2005, 17:12
    0 0
    am mare nevoie sa scap de 2(max 3 kg) pana de Pasti.

aveti ceva diete rapide, sfaturi? eventual ceva ce la voi a functioant?

multumesc anticipat!
  •  
    • 3636 mesaje
    17 Apr 2005, 17:33
    0 0
    o dieta pe care am incercat-o eu si a mers e aia cu supa de varza, slabesti chiar 3 kg pe saptamana, insa inafara ca e super aiurea la gust, dupa aia te ingrasi la loc. dar daca e sa slabesti rapid......merge. dupa insa tre sa te mantii. eu de ex nu ami mananc paine deloc sau produse din faina. nimic. si e ok.
  •  
    • 17 mesaje
    17 Apr 2005, 18:38
    0 0
    eu iti recomand scarsdale. Da rezultate extrem de rapide si nu presupune mari eforturi. Eu in trei zile de regim, am slabit 3 kg.
  •  
    • 112 mesaje
    17 Apr 2005, 23:06
    0 0
    supa de varza nu merge ca nu o spurt la gust... ma-r interesa celalalt regim insa "scarsdale" Ceva amanunte?
  •  
    • 112 mesaje
    18 Apr 2005, 15:47
    0 0
    Optimista astept amanute.. si daca mai sunt si alte sugestii!
  •  
    • 17 mesaje
    18 Apr 2005, 18:12
    0 0
    Regimul il gasesti daca vei consulta lista dietelor de pe iDieta sau chiar pe acest forum (tema se numeste Dieta Scarsdale - cred ca este la pagina 5 sau 6). In principiu, micul dejun este acelasi in fiecare zi, pranzul si cina sunt diversificate... Se tine doar 14 zile, dupa care se face pauza. Din cate am auzit este foarte eficient, ceea ce se dovedeste si in cazul meu.
    Te rog citeste si scrie-mi ce parere ai. Mi-ar prinde bine o "tovarasa" care urmeaza acelasi regim. Pentru motivatie si suport
  •  
    • 17 mesaje
    18 Apr 2005, 18:18
    0 0
    Am uitat un lucru, important: cu acest regim medical se pot slabi max. 9 kg in 14 zile. Eu zica ca merita un sacrificiu de doua saptamani ca sa pierzi 9 kg! Sunt optimista, poate, dar in orice caz eu mizez pe minimum 5 kg. Din moment ce in trei zile am dat jos 3 kg, m-as mira ca in urmatoarele 11 sa stagnez. Senzatia e minunata atunci cand vezi ca hainele incep sa atarne (chiar daca asta inseamna ca in urmatoarea perioada vei investi intr-o noua garderoba sau iti vei ajusta imbracamintea)
  •  
    • 112 mesaje
    18 Apr 2005, 18:52
    0 0
    ok, ma pun pe cautat si revin!
  •  
    • 112 mesaje
    18 Apr 2005, 19:45
    0 0
    mi se pare f ok regimul asa ca de maine ma ai colega de "suferinta"! tu cat sport faci? si cata apa (lichide "bune") bei zilnic? inteleg ca esti in a treia zi, nu?
  •  
    • 1 mesaje
    19 Apr 2005, 04:13
    0 0
    BUNA CARE PAGINA5-6 SCUZE DAR SUNT NOUA PE AICI SI MAR INTERESA FORTE MULT CUM SA SLABESC..MULTAM
  •  
    • 17 mesaje
    19 Apr 2005, 08:58
    0 0
    Ce ma bucur ca nu mai sunt singura! Cat sport fac? Nu sunt prea consecventa la capitolul asta... Fac de treo ori e saptamana, in sensul ca pedalez pe bicicleta de camera circa 20 min, fac abdomene, cam 100, si dansez de voie cand sunt singura acasa, pana cad lata In ce priveste lichidele, sunt la faza in care ma autoeduc, respectiv ma fortez sa beau cel putin 10 pahare mari de apa plata zilnic. Pe langa asta mai imi fac si cate un ceai (am gasit unul care se numeste Silueta Perfecta, produs de Fares (costa 19.000 lei si l-am luat dintr-un magazin de produse naturiste). Sunt multumita de el.
    Cat despre cura, azi sunt in a patra zi, ma simt minunat si merg mai departe. Eu am inceput Montignac cand aveam 82 KG!!! La 1,71 cm e mult, asa-i? Acum am 69 kg, pentru ca: am slabit cu montignac 13 kg, m-am ingrasat din cauza unui tratament injectabil vreo 3 kg si pe astea le-am dat jos cu scarsdale. Nu visez sa ajung top-model, ci doar sa ajung la 63 kg, greutate la care, zic eu, arat minunat in raport cu constitutia mea. Te-am lamurit? Ma bucur ca esti pe aproape!!!
  •  
    • 704 mesaje
    19 Apr 2005, 12:27
    0 0
    Optimista, ne-am vz si la Montignac...Interesanta povestea ta si am doar o intrebare: de ce daca ai slabit 13 kg cu monti, nu il mai tii? ca sigur intr-o luna ai da jos...cele 3-4 kg...sau ma rog..ai tinut faza a II-a la monti si totusi ai luat cele 3 kg?
  •  
    • 17 mesaje
    19 Apr 2005, 12:51
    0 0
    Intentia mea este ca dupa cele 14 zile de scarsdale sa revin la Monti al nostru. Imi place ce zice si ma fac sa ma simt bine principiile alimentare pe care le postuleaza. M-am ingrasat din cauza faptului ca am facut un tratament injectabil, care mi-a facut o pofta de mancare de speriat. Imi venea sa mananc si pietre, nu alta. Cel mai nasol a fost ca aveam pofta de dulciuri si au fost cateva seri in care am devorat, uitandu-ma la televizor, table intregi de Milka. Asta este, draga mea, explicatia... Scarsdale nu se bate cap in cap cu Monti, dar promite rezultate mai rapide, asa ca, optimista fiind, astept ca dupa cele 14 zile cu acest regim, sa-l reimbratisez pe Monti, fiindca mai am de slabit. Sincer nu cred ca voi da jos 9 kg cu scarsdale, dar mizez pe cel putin 5-6.
  •  
    • 704 mesaje
    19 Apr 2005, 13:18
    0 0
    Da, e ok rationamentul tau..mai ales ca intr-adevar Scarsdael nu se bate cap in acp cu monti..asta e foarte bine...Mai vb si pe forumul de la Montignac, ok?Pt ca eu sunt la inceput cu monti si chiar am nevoie de sfaturi de la oameni care chiar au slabit cu Montignac.Mersi anticipat.
  •  
    • 5 mesaje
    20 Apr 2005, 13:20
    0 0
    sunt noua pe aici, si nu gasesc regimul despre care vorbesti
    multumesc
  •  
    • 5 mesaje
    20 Apr 2005, 13:29
    0 0
    ALICEA unde ai gasit regimul
    nu il gasesc si vreau si eu sa incerc sa il tin
    anul trecut am tinut regimul cu ciorba de varza si am slabit 17 kg, dar dupa ce am revenit la o laimentatie normala m/am ingrasat la loc in 6 luni
    as vrea sa incerc si acest regim despre care vorbiti aici
    optimista vad ca are si rezultate
    va multumesc
  •  
    • 112 mesaje
    20 Apr 2005, 14:48
    0 0
    Complexitate: foarte redusa
    Programul Scarsdale de 14 zile:

Micul dejun valabil pentru fiecare zi a saptamanii:
    - o jumatate de grapefruit; daca nu aveti la dispozitie, puteti inlocui cu o jumatate de cana de ananas taiat bucati sau o jumatate de mango, sau o felie potrivita de pepene galben;
    - o felie de paine integrala, fara unt;
    - cafea sau ceai fara zahar, lapte, frisca sau miere.

Nota:
    - este recomandat sa gatiti mancarea cu diferite condimente, ierburi, ceapa, patrunjel;
    - puteti folosi sare, sosuri usoare, ketchup, chili si mustar;
    - nu sunt permise: graul, mazarea, cartofii, lintea;
    - daca nu este indicata cantitatea unui aliment, el poate fi consumat in orice cantitate; - mananca atat cat sa te simti satula si nu umflata.

Luni

Pranz:
    - felii de carne rece asortate la alegere: porc, pui, curcan;
    - rosii taiate, fierte sau inabusite;
    - cafea, ceai, apa (minerala, plata).

Cina:
    - orice fel de peste sau fructe de mare;
    - salata asortata din legume si verdeturi dupa preferinta;
    - o felie de paine integrala toast;
    - grapefruit;

Marti

Pranz:
    - salata de fructe, orice combinatie de fructe;

Cina:
    - carne slaba la gratar;
    - rosii, salata verde, telina, masline, varza de Bruxelles sau castraveti;

Miercuri

Pranz:
    - salata de ton sau de somon cu ulei si lamaie;
    - grapefruit sau pepene galben;

Cina:
    - friptura de miel fara grasime; se poate inlocui cu peste, fructe de mare, pui sau curcan, sau proteine vegetale;
    - salata de rosii, castraveti, telina si salata verde;

Joi

Pranz:
    - doua oua de orice fel (a nu se folosi grasime la gatit);
    - branza da vaca, fara grasime;
    - rosii taiate sau inabusite, sau putina fasole;

Cina:
    - pui inabusit sau la gratar (fara grasime si fara piele);
    - cat mai mult spanac, ardei verde, fasole;

Vineri

Pranz:
    - cateva felii asortate de branzeturi;
    - spanac, cat vrei;

Cina:
    - orice fel de peste;
    - salata asortata din legume proaspete;

Sambata

Pranz:
    - salata de fructe, cat vrei;

Cina:
    - friptura de pui sau curcan la gratar;
    - salata de rosii si salata verde;
    - grapefruit;

Duminica

Pranz:
    - carne de pui sau curcan la gratar (rece sau cald);
    - rosii, morcovi, varza gatita, broccoli sau conopida;
    - grapefruit;

Cina:
    - carne de vitel fiarta, fara grasime;
    - salata de telina, castraveti, salata verde, rosii (taiate sau gatite);
    - varza de Bruxelles;

La alegere, poti inlocui masa de pranz din orice zi, cu urmatorul meniu:
    - o jumatate de cana de branza slaba sau telemea de vaca, amestecata cu o lingura de smantana slaba;
    - fructe taiate cate doresti;
    - 6 nuci pisate si presarate peste fructe;
    - cafea, ceai, sucuri dietetice, fara zahar.

In a doua saptamana de dieta se repeta acelasi meniu din fiecare zi. Daca dupa cele doua saptamani de dieta, inca mai ai nevoie sa slabesti, trebuie sa faci o pauza de mentinere de doua saptamani si abia dupa aceea sa reiei programul Scarsdale.

Reguli de baza in timpul dietei:
    - mananca exact ce scrie in meniu. Nu face inlocuiri;
    - nu bea nici un fel de bautura alcoolica;
    - intre mese poti manca doar morcovi si telina, in ce cantitate doresti;
    - singurele bauturi permise sunt: cafeaua obisnuita sau decofeinizata, ceaiul, apa minerala cu lamaie (daca vrei) si sucurile dietetice, in orice cantitate;
    - prepara toate salatele fara ulei, fara maioneza sau alte sosuri. Foloseste doar lamaie si otet sau sos de mustar cu
  •  
    • 5 mesaje
    20 Apr 2005, 16:09
    0 0
    AliceA multumesc pentru retete
    tu ai inceput regimul?
    pe chat nu intrii?
    putem sa ne incurajam una pe alta
    ciau
  •  
    • 112 mesaje
    20 Apr 2005, 16:53
    0 0
    am inceput... inca nu ma cantaresc sau masor; in wk.
    pe chat nu intru din lipsa de timp... tu ai inceput?
  •  
    • 5 mesaje
    20 Apr 2005, 18:37
    0 0
    nu am inceput inca, trebuie sa ma hotarasc
    acuma studiez reteta si in urmatoarele zile ma voi apuca