am slabit 4 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

•  
    • 193 mesaje
    17 Apr 2005, 12:30
    0 0
    Buna, fetelor, am tot citit saptamanile astea despre diete aici pe forum (mai ales topicurile despre fetele care vor sa slabeasca in jur de 5 kg, ca asta era si problema mea - la 1.68, aveam 56 kg ), dar cum eu nu ma pot tine de nici un fel de dieta m-am decis sa fac cum ma taie pe mine capul si mi-a iesit! Am slabit 4 kg (asta la cantar), dar am dat jos 5 cm de pe coapse, unde aveam o oaresicare problema si ma simt excelent.
    Sa va zic si voua cum am facut. In primul rand am inceput sa merg saptamanal la tenis, joc cam de doua ori pe saptamana 2-3 ore (nu recomand in mod special tenisul, ci orice sport care VA FACE PLACERE), am inceput sa imi iau in fiecare zi pachetel la serviciu (salate consistente, gratarel, chiar doua sandvisuri facute la grill), dimineata mananc bine, nu am renuntat la dulciuri, dimpotriva gust ceva dulce aproape in fiecare zi. Ideea e ca nu mai mananc prostii la serviciu (biscuiti, croissante etc), ca ma gandesc sa am multe legume si numai alimente fierte sau la gratar, dulciurile sa fie gen ciocolata amaruie, dulceata facuta cu putin zahar de mama, banane sau jeleuri. In fiecare seara dupa dus, imi dau de la bust in jos cu o crema anticelulitica, pe care o masez cu o perie de aia speciala cu tepi de plastic. Si cam atat.
  •  
    • 573 mesaje
    17 Apr 2005, 13:20
    0 0
    Felicitari!!!
  •  
    • 144 mesaje
    17 Apr 2005, 14:28
    0 0
    Esti din Bucuresti? Unde joci tenis? Si mie imi place dar tenisul dar nu stiu unde sa ma duc. Sa imi zici si cam cat costa
  •  
    • 634 mesaje
    18 Apr 2005, 07:54
    0 0
    Bravo tie, esti un model de urmat.
  •  
    • 475 mesaje
    18 Apr 2005, 08:51
    0 0
    Felicitari!
    Ai castigat? Continua! N-ai castigat? Continua!

Multumim de sfaturi!
  •  
    • 483 mesaje
    18 Apr 2005, 12:42
    0 0
    Buna evelor!
    Daca va decideti sa mergem la un tenis ma bag si eu nu de alta, insa am racheta aceea si se pune praful degeaba pe ea!Sunt din Bucuresti, cine stie poate facem un campionat
  •  
    • 193 mesaje
    18 Apr 2005, 15:01
    0 0
    multumesc, multumesc de felicitari. oricum, ma tin in continuare de cura, vorba colegului meu de birou: ma chinui sa devin invizibila (vorba vine, inca imi flutura cateva chestii pe ici pe colo prin partile esentiale)

tenis joc undeva in grigorescu, cand ma mai antrenez, iar in rest joc in crangasi, la strand (unde e 300.000 ora) sau pe tineretului, langa mcmonis, unde e 200.000 lei. oricum, daca vreti si stiti sa jucati, e super. mai ales ca eu nu joc decat cu baieti si nu prea e ok, ca prietenul meu de exemplu joaca foarte "tare". vorbim si sa inceapa campionatu!!!!!