Detoxifiere naturista
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
7 Apr 2014, 08:410 0Centru Wellness ofera gratuit evaluari de nutritie si alimentatie in cadrul unei campanii nationale de promovare a unui stil de viata activ si sanatos.
Veti beneficia de masuratori corporale precum:
-masa de grasimi interne si viscerale
-masa musculara
-masa osoasa
-masa hidrica
-varsta metabolica
Veti primi recomandari si solutii concrete pentru programul nutritional de detoxifiere si slabire
Razvan Badea
Consultant de nutritie
0757775622 -
15 Sep 2014, 11:55Eu am scapat de toxinele din organism dupa ce am folosit suplimentul Untoxin!
-
27 Nov 2014, 13:03Pavel pe langa suplimentul ala mai faci si altceva? Ma refer aici la cura cu diverse fructe sau chestiuni de genul asta.
-
23 Feb 2015, 11:06Suplimentele pentru detoxifiere sunt foarte bune, pentru ca elimina treptat toxinele si organismul nu are de suferit. Totusi doar simpla cura cu un anumit produs fara schimbarea regimului alimentar si a stilului de viata nu poate sa faca minuni prea mari.
-
22 Iun 2015, 20:20Detoxifierea se poate foarte simplu si cu un regim alimentar. Este adevarat ca suplimentele pot face acest lucru dar nu pentru toata lumea.
-
16 Aug 2016, 10:45Regimul alimentar de multe ori e unul strict, dar asa e trebuie tinut si regim alimentar si facut sport.
-
22 Iun 2017, 11:56
paveldi said:Eu am scapat de toxinele din organism dupa ce am folosit suplimentul Untoxin!
Eu sunt de parere ca si dieta cu apa e foarte buna pentru eliminarea excesului de kilograme. Daca am incerca sa mancam cat mai sanatos sa bem cat mai multa apa si sa facem si sport poate ca nu am mai avea asa probleme cu toxinele din organism.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness