iaurt
-
12 7fetelor, eu am slabit cu activia. Am mancat cate 2 sau 3 iaurturi pe zi cu musli sau simplu si in 2 saptamani am slabit 6 kg
-
Si eu am tinut dieta cu iaur cam 6 zile, dar acum 5 ani. Intr-un fel mi-am schimbat metabolismul, adica nu m-am mai ingrasat timp de 4 ani nici un Kg , sau poate dar de sarbatori si dupa acea slabeam imedioat.
Dar lucrul care m-a impresionat cel mai mult a fost ca dupa acea vara ceva s-a schimbat, adica daca vroiam ssa slabesc cate 1 2 Kg slabeam imediat si in 2 zile, era de ajuns sa nu mai mananc seara si sa mananc mai putin si gata Kg, si v-am spus ma ingrasam foarte greu si doar daca faceam abuz de mancare.
Eu am tinut 6 zile numai cu iaurt(mancam doar iaurt in orice cantitate, nu neaparat dietetic) si am slabit cam 5Kg , din cate imi amintesc,si dupa aceea toata vara am fost la bunici si am mancat numai fructe, legume lactate.
Mai mancam si mancare obisnuita dar fructele , legumele predominau.
Si asa am slabit cam 10Kg si fara sa ma anemiez si destul de usor. Imi faceam sendvisuri cu ardei gras rosi castraveti si branza, si era super bun, cred ca numai asta am mancat
si multi pepeni rosi, foarte multi.
Eu cred ca e super tare dieta, nu stiu daca la toate persoamele are acelasi efect dar asta l a avut la mine. -
Pai sigur ca nu are acelasi efect... Sa nu cumva sa inducem in eroare fetele...
Combinatia de iaurt+musli este chiar foarte indicata pentru persoanele care vor sa puna ceva kilograme.
Dupa operatia de apendicita eu am pus in vreo 2 luni vreo 4 kilograme consumand preponderent (la sfatul medicului) iaurt cu musli din ala marca germina (fulgi din germeni de grau+fructe uscate).
Cat despre tipul de iaurt, conteaza foarte mult. Una e ca in timpul curei de slabire sa consumam iaurt dietetic in cantitati rezonabile, si altceva sa ne indopam cu iaurt din ala din lapte de bivolita de la napolact, care are vreo 17% gasimi...
Plus ca... nu toata lumea reactioneaza bine la iaurt. Unii se bucura ca scapa de constipatie, dar altii dau in diaree sau se baloneaza foarte tare. Despre activia nu mai discut, ca are efect laxativ in mod declarat. -
Ciao evelor si La multi ani!2006.Ma bag si eu aici cu voi ,caci ma intereseaza aceasta cura cu iaurt.Iaurtul chiar imi place!Intrebari:se poate minca iaurtul si cu brinza de vaci? Cam cit se slabeste in decurs de o saptamina? Se poate minca iaurt cu fructe? Cam cit se slabeste in decurs de o saptamina? Va rog ajutati-ma ,am nevoie de voi,trebuie sa slabesc vreo 10kg! Cam in cit timp pot sa slabesc cele 10kg.dati-mi si mie cum se tine ,6 zile iaurt apoi pauza apoi iar 6 zile iaurt sau cum se tine, va rog lamuriti-ma si pe mine cum este?
-
Ciao evelor si la multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor ce-i aveti in familie!Pai ce faceti fetelor ,abandonati acest forum?Haide ,sariti si voi la interval cu o incurajare,doua!Pai sa va spun ,sunt la regimul disociat si azi e ziua de lactate,o placere.Sa inteleg ca toate evele au terminat regimurile?Sau asteptati sa treca toate sarbatorile?Va pup pe toate si pe curind!
-
Intr-0adevar fiecare persoana are alte reactii la iaurt, eu in schimb am slabit, bine consumand doar iaurt cu musli si nimic altecva, fara dulciuri sau sucuri acidulate, si acum, incepand de luni, la fel voi face pt ca am pus 2 kg de sarbatori si se simt imediat.dacda vrei scrie-mi andreeadiacu@yahoo.com
-
Ciao Moni!Cred ca eu voi incepe cura cu iaurt de luni,desi actualmente sunt la dieta de 3/3/3 ma ingrozesc ca trebuie sa vina zilele de carne si oua.De care iaurt vei minca? Tu il combini si cu putina brinza de vaci?Hai sa urmam amindoua la fel,asa vom sti daca functioneaza sau nu.Eu zic ca intr-o saptamina putem sa ne dam seama,ce zici?
-
Ceau!!! Sunt exact in situatia ta,si eu am de dat jos 10kg si am incercat multe dar daca nu imi place ce mananc dupa 3 zile gata cu vointa,am hotarat sa incep si eu cu iaurtul (chiar imi place).Incep din 9.01.deci putem incerca impreuna,deja sunt curioasa ce va fi dupa o saptamana,am nevoie de sustinere morala maxima sper sa ne ajutam reciproc si sa izbutim sa dam jos ceva fara sa punem la loc.Deci hai sa facem pasul catre o silueta asa cum ne dorim sau cel putin pe aproape.Astept si parerea ta.
-
"neata fetelor!Dimineata am mincat ceva fructe ,pentru ca iaurtul era prea rece din frigider,am fost obligata pentru ca trebuia sa iau ceve antibiotice si nu puteam sa le iau pe stomacul gol.Dar banuiesc ca nu e chiar asa de grav,daca se poate minca si iaurt cu fructe,nu? Pentru miine imi voi scoate de seara iaurtul din frigider!Va pup pe toate si ne mai auzim!