Cum pot slabi mai repede ?
-
1 2Am 1.75 , 73 de kg si 14 ani...eu nu prea mananc dimineata si seara, insa nu am vazut niciun rezultat pana acum . Acum incerc sa tin dieta si sa alerg in fiecare zi si sa fac exercitii insa multi mi-ai spus ca nu o sa slabesc mult maxim 5 kg si alea nu in 2 saptamani , nu stiu ce sa fac ..vreun sfat?
-
buna ma numesc Felicia. sunt de la compania Coral Club. Nu doriti sa slabiti sau oricare alta problema de sanatate la aceasta companie privata au asa dar ca altfel nu pot spune prin produsele lor de a lecui oameni cu probleme uneori grele de tot. si va dam garantiie de efect pozitiv la 1000 % va ducem pina la capat adika pina va vedeti rezultatele pozitive. pe lok treceti mai intii o testare la tot corpul 250 lei. Va multumesc O zi frumoasa in continuare Produsele noastre ajuta la: slabire, celulita, boli de piele, b.digestive,b. endocrine, de oase, alergii si boli imunologice, tulburari psihice, boli de singe, b. respiratorii, corectarea vederii, diabet, boli de nutritie si metabolism, tulburari ale sexualitatii si reproducerii, b. infectioase si b. la copilasi. Nu va faceti rau organismului consumind diferite pastile ceaiuri cafea verde si diferite prostii care aduk numai rau organismului sau persoana slabeste si apoi peste un timp incepe sa depuna mai mult. adresativa va ajutam pe oricine cu orice problema!!!
Acest mesaj a fost editat de către feliciamunteanu: -
Anonim98 said:
Anonim98 said:Am 1.75 , 73 de kg si 14 ani...eu nu prea mananc dimineata si seara, insa nu am vazut niciun rezultat pana acum . Acum incerc sa tin dieta si sa alerg in fiecare zi si sa fac exercitii insa multi mi-ai spus ca nu o sa slabesc mult maxim 5 kg si alea nu in 2 saptamani , nu stiu ce sa fac ..vreun sfat?
In primul rand esti la varsta in care ai dereglari hormonale. Faza aceasta va trece insa trebuie sa sti sa te pastrezi la un nivel de kg si mai ales cand vezi ca tot iei in greutate. Cel mai bine ar fi sa te duci la un medic nutritionist si iti va da un tratament care sa nu iti afecteze sanatatea si stilul de viata. Bafta !
-
Nici un regim nu-ti va asigura o slabire rapida, iar daca o face cu siguranta vei pune la loc, fel de repede kg date jos. Eu una am slabit pana acum de 2 ori cate 30 de kg si dupa a doua slabire am realizat ca de fapt pana la urma de slabit, slabesti daca iti doresti dar de mentinut este mai greu, aici este adevarata provocare, dar pana la urma reusesti daca "iti asculti organismul". Proteinele te ajuta sa slabesti foarte mult. La 73 de kg ar trebui sa-i asiguri organismului 73 de grame de proteine, distribuite uniform pe parcursul zilei, pana la ora 18,18,30 maxim 19. Proteinele le iei din carne si din legume. Incearca sa eviti uleiul, sarea, bauturile acidulate, zaharul, cartofii si binenteles produsele fast food. Este multa teorie, iar eu iti vorbesc din propria experienta, asta nu inseamna ca ma "suprapun" peste celelate sfaturi, lasandu-te pe tine sa-ti alegi drumul pe care vrei sa-l urmezi. Succes!!!!
-
Buna!!
Uite parerea mea si a mai multor oameni.....Poti de fapt sa slabesti daca eviti cina dupa ora 18 cel mult 18:30.Evita uleiul,grasimi....Ocupa-te cu exercitii sportive, dupa ce te ridici de la masa trebuie sa ai senzatia ca mai doresti sa maninci.....Foloseste ceaiul fara zahar in loc de apa si legume cu fructe....BMult noroc!!