GERLINEA - prima gama de alimente pentru regimurile de slabire d
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
30 Iul 2013, 16:210 0De curand m-am inscris intr-o comunitate de lideri de opinie (BUZZeri) si anume pe www.Buzzstore.ro . In cadrul acestei comunitati am fost invitata sa particip la prima campanie derulata pentru Gerlinea - produse pentru managementul greutatii corporale!
Asadar , am completat un chestionar si pe baza raspunsurilor date in cadrul acelui chestionar am fost aleasa ca participanta la campanie si am primit acasa un colet cu produse Gerlinea.
Acest colet contine:
1 x Gerlinea Snack Dietetic Ciocolata Neagra & Alba, 372g
1 x Gerlinea Pudra Shake Dietetic Ciocolata 30g
1 x Gerlinea Shake Ciocolata 236ml
2 x Gerlinea Shake Vanilie 236ml
1 x Gerlinea Biscuiti Dietetici Lamaie-Vanilie 156g
1 x coarda pentru exercitii fizice pentru un tonus mai bun
10 x brosuri si 10 x vouchere de reducere pentru cei interesati sa achizitioneze produse de pe site-ul www.nutritiva.ro
Ceea ce am de facut este sa imi stabilesc un meniu dupa cum urmeaza :
Pentru a slabi:
Se recomanda inlocuirea a doua mese principale (mic dejun si pranz , sau mic dejun si cina) cu un substituit de masa Gerlinea si consumul de alimente cu un continut redus de grasimi si zaharuri la restul de mese ale zilei.
Pentru a-ti mentine greutatea zi de zi:
Substitutele de masa sunt recomandate ca suport in mentinerea greutatii, punctual sau zilnic, pentru:
* a compensa un exces culinar ( o petrecere , o masa in familie etc. ) , se va inlocui timp de 2-3 zile una din mesele principale ale zilei cu un substitut Gerlinea
* a inlocui o masa printr-un substitut Gerlinea, care iti ofera nutrienti esentiali atunci cand nu ai timp sa mananci. Atentie , a sari peste o masa duce la un potential exces culinar la masa urmatoare!
Eu vreau sa dau cateva kg jos , deoarece am avut o perioada de un an de zile in care nu am practicat nici un sport ,nu am avut niciun job sau vreo alta ocupatie care sa presupuna efort fizic si ocuparea timpului astfel incat sa uit de nevoia de a manca permanent.
De maine incep aceasta dieta cu produsele Gerlinea si pentru cele interesate revin cu review-uri despre produsele care le voi folosi si bineinteles despre meniul care il voi avea zi de zi. Dar nu voi uita in nici un caz sa mentionez si rezultatele.
Daca aveti intrebari , va voi raspunde cu mare drag la acest topic deschis.
Voi reveni cu un later edit si despre caloriile ce le contin aceste produse.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness