Ma ajutati si pe mine va rog???!!!

•  
    • 9 mesaje
    3 Apr 2005, 20:57
    0 0
    Functioneaza cura cu concentrat de otet de mere (pastile)? Sau care ati luat Heritage, in cat timp incep sa se vada efectele? Si cate pastile luati odata, 1 sau 2 tablete? Eu am incercat cu Heritage vreo 2 sapt dar am luat cate 1 tableta de 2 ori pe zi si nu am vazut rezultate. Trebuie neaparat sa bei 2 litri de apa pe zi ca sa aiba efect? Va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat ca tare vreau sa dau jos kilogramele astea in plus.
  •  
    • 93 mesaje
    5 Apr 2005, 13:07
    0 0
    Nu cred ca aceste capsule de concentrat de otet de mere sau alte pastile (gen HERBALIFE,ALOE VERA,etc)te vor ajuta sa scapi de kg.in plus,daca nu vei recurge la un regim alimentar sanatos din care sa excluzi dulciurile,pastele fainoase,painea,grasimile.
    1.Inarmeaza-te cu rabdare,ambitie,alege-ti o dieta care crezi ca ti s-ar potrivi si... la treaba.
    2.Nu astepta efectele dietei imediat,(de asta am spus RABDARE);daca nu vei trisa vei vedea rezultatele.
    Cam cate kg.vrei sa "distrugi"?
    Succes!
  •  
    • 9 mesaje
    5 Apr 2005, 16:03
    0 0
    Salut, multumesc pentru raspuns. As vrea sa dau jos cam 5-6 kg. Nu e mult. Am inceput sa mananc mai sanatos si alte chestii de genul, dar am inceput sa iau si pastile cu concentrat de otet de mere si as fi vrut sa stiu daca ajuta la ceva.
    De Heritage ce stiti? Eu stiu ca functioneaza si sunt foarte bine, dar nu prea pot sa beau 2 litri de apa pe zi. As vrea sa stiu daca isi fac efectul in cazul in care cei 2 litri recomandati nu se beau si in cat timp incepi sa pierzi din greutate pentru ca am aflat ca nu pierzi din greutat e imediat numai dupa o anumita perioada.