Kilograme in minus!
-
0 0Buna tuturor!
S-a tot discutat pe aici de fel si fel de regimuri si diete pentru cele care vor sa scape de cele cateva kg pe care le au in plus.Dar cand vrei sa mai pui cateva kg pe tine,la ce alimente ar trebui sa apelezi?
Eu intotdeauna am fost mai slabuta de felul meu.Am fost la n-spe mii de doctori,am facut zeci de analize din care nu a reiesit decat faptul ca sunt perfect sanatoasa,si am luat sute de vitamine...degeaba.Pur si simplu nu am pofta de mancare.Acum vreo 3 ani am facut si o depresie din cauza asta:ma consideram muuuult prea slaba,aveam impresia ca nu o sa am si eu niciodata niste sani care sa intre macar intr-un sutien cupa B sau ca nu o sa pot purta niciodata fusta pentru ca am picioarele prea subtiri...In fine,am reusit sa trec peste asta,ce-i drept m-am mai si implinit de atunci(cu toate ca nu asa cum mi-as fi dorit),dar tot as mai putea pune 3-4 kg pe mine.Si nu stiu cum sa fac,ce sa mananc?Am 46 kg la 1m66.
Va rog,ajutati-ma si pe mine!
Va multumesc anticipat! -
sal.vreau sa va spun si eu ceva..am 19 ani, 1.66 m inaltime, si din pacate aveam 77 kg...spun aveam pentru ca nu mai am. Vreau sa spun ca am fost plinuta de cand ma stiu, ce-i drept aveam un singur avantaj: aveam sanii mari si poate ca aveam mai mult succes la baieti decat alte fete cu 90-60-90...Si acum sa va spun cum am inceput sa slabesc, toata viatza asta faceam cure de slabire peste cure de slabire, ba lamai, ba medicamente de la cele mai ieftine pana la cela mai scumpe (Herbalife) pe toate le-am incercat...si nici un refzultat, slabeam cateva kg si apoi reveneam la kg initiale, ba chiar ma ingraseam.
Problema e ca nu puteam sa renunt la dulciuri, mai ales la ciocolata, care era ca aerul pentru mine.Faceam diete, imi intoxicam organismul cu tot felul de prafuri si atat.nu slabeam.In schimb de cateva luni am inceput singura dieta de pe lumea asta care a ramas neincercata: Supa de varza..primele 3 zile sunt ingrozitoare, iar din a patra te obisnuiesti, apoi fructe, legume, salate,apoi iar varza(partea bune e ca daca sunteti mancacioase, supa de varza poti sa mananci pana nu mai poti...si daca va e pofta de ceva dulce: in loc de masa de seara proteine (shake) se gasesc...peste tot.
Vad multe eve care spun ca doresc sa se ingrase, le dau un singur sfat: sunteti bine asa, o sa va ingrasati voi dupa ce o sa aveti un copil...mai bine multumiti lui D-zeu ca nu trebuie sa carati dupa voi un surplus de kilograme. Va pup, si spor la slabit (si la ingrasat) -
RETETA CARE LA MINE A AVUT REZULTA
M-AM INGRASAT CU 8 KG IN 2 LUNI SI JUMATATE, MAI AM JUMATATE DE LUNA SI TERMIN TRATAMENTUL:
GLUTAMAG+B6 - 3/ZI
SOLUTIE AT10 - 5 PICATUR O DAT PE ZI
PERITOL - 1 PASTILA SEARA PROVOACA SOMNOLENTA SI POFTA DE MANCARE
EU AM LUAT NUMAI 2 LUNI PERITOL
AU LUAT MAI MULTE FETE RETETA SI LA TOATE A AVUT REZULTAT(VEZI PE FORUM LA DESPRECOPII.COM/FEMEIA INTIM /INGASAT /SLABIT