picioare

•  
    • 31 mesaje
    26 Iun 2013, 20:55
    0 0
    Buna, ma puteti ajuta si pe mine cu catva sfaturi? va rog mult, deci uite desi am slabit destul de mult in ultimul timp fiind tot activa si la job si acasa am gambele destul de urate, si parca si fundul s-a cam lasat, infine gambele parca sunt cam mari, sunt late, au gasime pe ele, si ma gandeam daca ma apuc sa urc scarile, mai exact 20 de etaje de 3-4 ori pe zi, in cel putin o luna, o sa se observe ceva rezultate? sau trebuie sa urc mai multe? vreau sa capete gambele o forma mai frumoas, mi-am luat chiar si o crema pentru arderea gasimilor si m-am gandit sa ma dau cu ea pe gambe dupa care sa le infasor in folie si sa urc asa scarile, de alerat nu am unde sa alerg. multumesc
  •  
    • 2838 mesaje
    27 Iun 2013, 00:46
    1 0
    oana_andreea20 said:Buna, ma puteti ajuta si pe mine cu catva sfaturi? va rog mult, deci uite desi am slabit destul de mult in ultimul timp fiind tot activa si la job si acasa am gambele destul de urate, si parca si fundul s-a cam lasat, infine gambele parca sunt cam mari, sunt late, au gasime pe ele, si ma gandeam daca ma apuc sa urc scarile, mai exact 20 de etaje de 3-4 ori pe zi, in cel putin o luna, o sa se observe ceva rezultate? sau trebuie sa urc mai multe? vreau sa capete gambele o forma mai frumoas, mi-am luat chiar si o crema pentru arderea gasimilor si m-am gandit sa ma dau cu ea pe gambe dupa care sa le infasor in folie si sa urc asa scarile, de alerat nu am unde sa alerg. multumesc

Oana ,parerea mea ca ti-ar fi mai necesar un stepper, decat urcatul celor 20 de etaje .
    Nu de alta dar miscarea pe care o faci la stepper e   repetitiva , echilibrata si  mai eficienta decat urcatul scarilor cu chiu cu vai.Ba mai dai de o vecina barfitoare ce te opreste sa-ti vorbeasca de noul centru estetic din cartier ,ba mai intalnesti vre-o babutza cu sacosele pline si nu stii pe care parte sa treci si uite asa faci pauze cu gafaieli ..
    .Daca esti constanta si vrei rezultatele se vor vedea bine dupa cateva saptamani.Chestia cu crema si folia nu e rea ,o potzi face acasa e mai comod  si mai practic decat pe casa scarii Succes si ....forme noi

•  
    • 31 mesaje
    29 Iun 2013, 18:48
    0 0
    multumesc frumos pt sfat