Suplimente Untoxin

•  
    • 1 mesaje
    21 Mai 2013, 12:38
    0 0
    Untoxin sunt niste suplimente ce sunt utilizate pentru detoxifierea organismului! M-ar interesa sa stiu daca printre dumnevoastra  sunt persoane care l-au folosit, deoarece as vrea sa-l cumpar!
    Multumesc mult!
  •  
    • 1 mesaje
    7 Iun 2013, 14:12
    0 1
    Eu le-am folosit si s-au dovedit destul de eficiente in cazul meu. Adevarul e ca nu stiam ce sa mai fac pentru a scapa de toxinele din organism. Efectiv ma intepea  ficatul, ma dureau intestinele si eram balonat. Am fast la   spital am facut tot felul de analize si mi-au zis ca n-am nimica doar ca  am ceva toxine!Din clipa aia mi-am schimbat complet stilul de viata. Consider ca si Untoxin m-a ajutat sa-mi detoxifiez organismul si-l recomand celor care au aseemenea probleme!O zi faina!
  •  
    • 2 mesaje
    17 Iun 2013, 14:50
    0 1
    Eu am folosit suplimentele astea intr-o cura de detoxifiere de 3 luni si am obtinut rezultate destul de faine. Sincer e prima cura de detoxifiere pe care o fac si nu pot compara cu alte produse rezultatele, dar stiu sigur ca acum ma simt foarte bine si am un alt chef de viata. Inainte ma simteam bolnav si aproape in fiecare zi ma durea burta!
  •  
    • 2 mesaje
    10 Iul 2013, 13:37
    0 1
    Sunt destul de ok suplimentele astea la detoxifierea organismului. In Romania l-am vazut doar pe internet , dar in strainatate l-am vazut si  in magazinele naturiste! Probabil ca or sa apara si prin Romania!
    Oricum ca si concluzie e destul de ok produsul asta, dar  singur nu poate sa te detoxifieze total!
    Mult spor la detoxifiere si alegeti cele mai bune metode pentru a avea grija de sanatatea voastra!
  •  
    • 2 mesaje
    22 Iul 2013, 10:08
    0 0
    Fara dar si poate, nici un produs nu poate sa rezolve in totalitate o problema , daca nu este ajutat. La fel sta treab a si cu asta! Degeaba iei Untoxin daca nu iti schimbi regimul de viata! Dar fiecare pana la urma stie ce e mai bine pentru el!
  •  
    • 2 mesaje
    4 Sep 2013, 14:51
    0 0
    Da asa e. Mai conteaza si compozitia suplimentului respectiv. Daca spre exemplu este un produs de detoxifiere dar el nu are in compozitie ingredienti naturali, e greu de crezut ca un produs alcatuit din ingredienti chimici poate sa detoxifieze organismul. E putina contradictie la mijloc!