L-carnitin Lipotrop

•  
    • 13 mesaje
    9 Mai 2013, 09:22
    1 0
    Buna,
     Ati incercat L-carnitin Lipotrop capsule? Ce parere aveti?
    Cineva mi-a spus ca dupa ce se intrerupe administrarea, kilogramele se depun la loc ba chiar mai mult.  Aceste capsule au rolul de a transforma grasimea in energie. 
    A incercat cineva aceste capsule?  
  •  
    • 11561 mesaje
    9 Mai 2013, 14:41
    0 2
    Incearca sa faci sex mai des si in pozitii sportive:0.
    E mai eficient :0
  •  
    • 13 mesaje
    9 Mai 2013, 15:03
    2 0
    pitipoanca69 said:Incearca sa faci sex mai des si in pozitii sportive:0.
    E mai eficient :0

Tu asa faci ca sa slabesti?
    Daca am postat intrebarea in forumul Dieta/Fitness inseamna ca vorbim despre dieta si fitness, da? Incearca draga Pitipoanca sa raspunzi decent daca te tot bagi in seama. 

•  
    • 11561 mesaje
    9 Mai 2013, 15:11
    0 1
    Am raspuns foarte decent , si ma gandeam decat sa bagi otrava in tine , mai bine bagi ceva sanatos .
    Va idopati cu tot felul de hapuri , va destabilizati organismul , si va mirati de ce nu se uita nimeni la voi .
    Ai grija ce bagi in gura :0
  •  
    • 264 mesaje
    9 Mai 2013, 15:26
    3 0
    Pitzipon nu mai bine experimentezi tu tehnicile astea de slabit si le tii pentru tine? Lavinia chiar daca iei pastile de slabit oricare ar fi ele si mananci cat trei si fara sport nema kg dat jos.
  •  
    • 11561 mesaje
    9 Mai 2013, 15:28
    0 1
    Pitzipon nu mai bine experimentezi tu tehnicile astea de slabit si le tii pentru tine? Lavinia chiar daca iei pastile de slabit oricare ar fi ele si mananci cat trei si fara sport nema kg dat jos.
    Deci tot la sfaturile mele ajungi .:0
  •  
    • 264 mesaje
    9 Mai 2013, 15:32
    2 0
    deci vb in alte limbi..deci
  •  
    • 13 mesaje
    9 Mai 2013, 15:35
    0 0
    amanta_ta said:Pitzipon nu mai bine experimentezi tu tehnicile astea de slabit si le tii pentru tine? Lavinia chiar daca iei pastile de slabit oricare ar fi ele si mananci cat trei si fara sport nema kg dat jos.

Fac fitness 7 ore pe saptamana, mancat sanatos - multe legume, putina carne si aceea fiarta sau fripta.
    Acele pastile ( din ce am citit ) ajuta la slabit in sensul ca dau energie cand merg la sala, transpir si astfel elimin si toxinele. 

•  
    • 11561 mesaje
    9 Mai 2013, 15:36
    0 3
    hai sa facem schimb de limbi , poate ne intelegem