ceai pt slabit

•  
    • 2 mesaje
    9 Apr 2013, 17:23
    0 0
    Buna fetelor.. As dori sa slabesc si eu cateva kg si as fi tare interesata de ceaiuri si de experiente cu ele.. Astept cat mai multe pareri

•  
    • 3 mesaje
    9 Apr 2013, 21:23
    0 0
    Buna , eu tin regimul disociat si in paralel beau ceai verde antiadipos , in 16 zile am slabit 5 kg si cred ca m-a ajutat si ceaiul deoarece merg zilnic la baie ..
    Beau ceai verde antiadipos chinezesc , as fi curioasa si eu ce tip de ceai ar fi mai bun
  •  
    • 2 mesaje
    28 Iun 2013, 13:22
    0 0
    Eu personal nu cred in nici o dieta specifica. Cred ca trebuie ambitie si determinare in primul rand. Fara sacrificii nu se poate. Eu am renuntat la paine, zahar, prajeli... si bineinteles alcool. Fac sport cam 20 - 30 min pe zi (alerg, pilates... sau efectiv imi pun muzica si dansez). Intr-adevar beau si ceai verde, deoarece stimuleaza arderile, si sistemul imunitar. Si mai folosesc si ceai negru... imi place la gust si detoxifiaza.
  •  
    • 260 mesaje
    7 Aug 2013, 15:23
    0 0
    krista321 said:Eu personal nu cred in nici o dieta specifica. Cred ca trebuie ambitie si determinare in primul rand. Fara sacrificii nu se poate. Eu am renuntat la paine, zahar, prajeli... si bineinteles alcool. Fac sport cam 20 - 30 min pe zi (alerg, pilates... sau efectiv imi pun muzica si dansez). Intr-adevar beau si ceai verde, deoarece stimuleaza arderile, si sistemul imunitar. Si mai folosesc si ceai negru... imi place la gust si detoxifiaza.

pt mine dietele m-au ajutat pentru ca am reusit sa mananc mai sanatos si la orele indicate , iar pentru taierea poftei de mancare am luat slim&fit.