De 3 ori S
-
0 0Este cartea doamnei Bruma. Se baga careva cu mine sa incercam daca in sase saptamni reusim ceva au ba? Pe de alta parte, am auzit si de dieta Dukan. Sa maninc numa carne, ma omoara. Hai , care , cum e motivata?
-
Eu m-am apucat de ieri de exercitiu si de dieta de sambata, deci deja sunt i n a patra zi. Le face putin cam repede exercitiile, dar, zice ea, in timp, te obisnuiesti. Am febra azi, dar nimc rau, pentru ca dupa exercitiile ce dureaza 15 minute, faci streching( adica iti aduci muschii in pozitia initiala). Sa vezi ce nteresant e sa mannci iaurt cu in si secara. Humus facut in casa, nu ma deranjeaza dieta. Si din pctul meu de vedere, e multa mncare, io nu maninc tot ce scrie acolo ca nu pot. Cu pestele am o mare pb, eu nu mannc deloc peste
-
succes! ma gandeam sa mi cumpar si eu cartea. dar acum nu mai am nevoie ca nu prea mai manac nimic. nu stiu cu ce traiesc.
in rest cu sportul pe acasa.. suna bine.
merita cartea?
Acest mesaj a fost editat de către creatza23: -
Mai, merita cartea, dar iti pot scrie aici meniul, cind am timp.
Ideea e sa nu combini alimentele aiurea, asta e foarte important.
AM AVUT SI PERIOADE CAND LUAM PASTILE SI CHIAR am slabit.
Nu mai vreau pastile.
Incerc sa fiu ordonata.
Si, o data pe saptamina, am voie sa maninc ce freau.
Tril, un ciolan cu varza sau o ciorba de fasole.
mama, o iau razna -
Nu stiu daca e on line cartea, dar o sa incerc, cand am timp, sa scriu cam ce presupune.Nu mori de foame, eu nici macar nu maninc tot ce scrie acolo, nu de alta, dar cand imi scrie seara peste, m-a spart, il urasc pe conu peste.
Un ex ar fi:
dimineata-un iaurt cu grasime pina in 2 % amestecat cu 2 lingurite de seminte de in si 4 de secara parca.
gustare-migdale
prinz-supa de legume, orez nu stiu de ce fel, eu am luat salbatic si o salata mare de verdeturi, cu ulei de masile.
gustare iara-un grepfruit
seara-peste la gratar cu legume.
Nu ai voie carne cu cartori, cu orez, cu brinza.
nici macar pestele cu cartofi nu ai voie -
mikizda said:Nu stiu daca e on line cartea, dar o sa incerc, cand am timp, sa scriu cam ce presupune.Nu mori de foame, eu nici macar nu maninc tot ce scrie acolo, nu de alta, dar cand imi scrie seara peste, m-a spart, il urasc pe conu peste.
Un ex ar fi:
dimineata-un iaurt cu grasime pina in 2 % amestecat cu 2 lingurite de seminte de in si 4 de secara parca.
gustare-migdale
prinz-supa de legume, orez nu stiu de ce fel, eu am luat salbatic si o salata mare de verdeturi, cu ulei de masile.
gustare iara-un grepfruit
seara-peste la gratar cu legume.
Nu ai voie carne cu cartori, cu orez, cu brinza.
nici macar pestele cu cartofi nu ai voie
suna interesant si sanatos...nu mai scrii cateva meniuri? te loggg