De 3 ori S

•  
    • 10876 mesaje
    7 Apr 2013, 12:25
    0 0
    Este cartea doamnei Bruma. Se baga careva cu mine sa incercam daca in sase saptamni reusim ceva au ba? Pe de alta parte, am auzit si de dieta Dukan. Sa maninc numa carne, ma omoara. Hai , care , cum e motivata?
  •  
    • 10876 mesaje
    9 Apr 2013, 10:25
    1 0
    Eu m-am apucat de ieri de exercitiu si de dieta de sambata, deci deja sunt i n a patra zi. Le face putin cam repede exercitiile, dar, zice ea, in timp, te obisnuiesti. Am febra azi, dar nimc rau, pentru ca dupa exercitiile ce dureaza 15 minute, faci streching( adica iti aduci muschii in pozitia initiala). Sa vezi ce nteresant e sa mannci iaurt cu in si secara. Humus facut in casa, nu ma deranjeaza dieta. Si din pctul meu de vedere, e multa mncare, io nu maninc tot ce scrie acolo ca nu pot. Cu pestele am o mare pb, eu nu mannc deloc peste
  •  
    • 10876 mesaje
    11 Apr 2013, 10:17
    0 0
    Vroiam sa zic ca in 6 zile am slabit 2kg, stomacul nu mai ma doare, nu mai sunt balonata, ma simt mult mai usoara si am de gind sa continui.Fara pastile, este o dieta pentru viata care nu dauneaza corpului
  •  
    • 9873 mesaje
    11 Apr 2013, 13:34
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 4034 mesaje
    11 Apr 2013, 15:25
    0 0
    succes! ma gandeam sa mi cumpar si eu cartea. dar  acum nu mai am nevoie ca nu prea mai manac nimic. nu stiu cu ce traiesc.

in rest cu sportul pe acasa.. suna bine. 

merita cartea?
    Acest mesaj a fost editat de către creatza23: 11 Apr 2013, 15:26
  •  
    • 10876 mesaje
    11 Apr 2013, 17:23
    1 0
    Mai, merita cartea, dar iti pot scrie aici meniul, cind am timp.
    Ideea e sa nu combini alimentele aiurea, asta e foarte important.
    AM AVUT SI PERIOADE CAND LUAM PASTILE SI CHIAR am slabit.
    Nu mai vreau pastile.
    Incerc sa fiu ordonata.
    Si, o data pe saptamina, am voie sa maninc ce freau.
    Tril, un ciolan cu varza sau o ciorba de fasole.
    mama, o iau razna 
  •  
    • 4582 mesaje
    12 Apr 2013, 06:04
    0 0
  •  
    • 10876 mesaje
    12 Apr 2013, 15:46
    0 0
    Nu stiu daca e on line cartea, dar o sa incerc, cand am timp, sa scriu cam ce presupune.Nu mori de foame, eu nici macar nu maninc tot ce scrie acolo, nu de alta, dar cand imi scrie seara peste, m-a spart, il urasc pe conu peste.
    Un ex ar fi:
    dimineata-un iaurt cu grasime pina in 2 % amestecat cu 2 lingurite de seminte de in si 4 de secara parca.
    gustare-migdale
    prinz-supa de legume, orez  nu stiu de ce fel, eu am luat salbatic si o salata mare de verdeturi, cu ulei de masile.
    gustare iara-un grepfruit
    seara-peste la gratar cu legume.
    Nu ai voie carne cu cartori, cu orez, cu brinza.
    nici macar pestele cu cartofi nu ai voie 
  •  
    • 193 mesaje
    12 Apr 2013, 16:09
    0 0
    mikizda said:Nu stiu daca e on line cartea, dar o sa incerc, cand am timp, sa scriu cam ce presupune.Nu mori de foame, eu nici macar nu maninc tot ce scrie acolo, nu de alta, dar cand imi scrie seara peste, m-a spart, il urasc pe conu peste.
    Un ex ar fi:
    dimineata-un iaurt cu grasime pina in 2 % amestecat cu 2 lingurite de seminte de in si 4 de secara parca.
    gustare-migdale
    prinz-supa de legume, orez  nu stiu de ce fel, eu am luat salbatic si o salata mare de verdeturi, cu ulei de masile.
    gustare iara-un grepfruit
    seara-peste la gratar cu legume.
    Nu ai voie carne cu cartori, cu orez, cu brinza.
    nici macar pestele cu cartofi nu ai voie 

suna interesant si sanatos...nu mai scrii cateva meniuri? te loggg 

•  
    • 4582 mesaje
    12 Apr 2013, 17:31
    0 0
    Acest mesaj a fost editat de către Deleted Member: 12 Apr 2013, 17:32
  •  
    • 10876 mesaje
    13 Apr 2013, 00:39
    0 0
    Sigur ca o sa scriu meniul pe saptamini, sunt 6.
    E un meniu pe viata, trebuie sa perseverzi si sa fii foarte ordonata.
    Uite, am fost intr-o vizita acuma si au insistat atata cu mincarea si am mincat o bucatica de friptura si m-am balonat de behai. zici ca stau sa nasc.

•  
    • 4582 mesaje
    23 Apr 2013, 16:11
    0 0
  •  
    • 10876 mesaje
    24 Apr 2013, 14:57
    0 0
    Ma, dieta ca la carte nu am mai tinut/o, incerc pe cat posibil sa nu mai combin carnea cu cartofi sau cu orez,ci numa carne cu salata daca e cazul.
    Aia, all you can eat fu duminica, cand fuseram la chinezesc.