Rontaitul intre mese
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
13 Mar 2013, 12:500 0Buna dragelor. As avea si eu nevoie de cateva sfaturi....Vreau sa slabesc vreo 5kg, si sa dau jos din burtica, dar cand e vorba sa ma apuc, parca imi piere tot cheful...si sa numai zic de pofta de mancare pe care o am intre mese. Am tinut anul trecut o cura de slabire timp de o luna, in care mancam la ore fixe, niciodata dupa 6 seara, faceam o ora de sport de 4-5 ori pe saptamana, renuntasem la prajeli, dulciuri, fainoase, bauturi carbogazoase.., beam 2l apa, si ma simteam foarte bine. Se cunostea ca am slabit, am slabit 9 kg atunci, pentru ca aveam si de unde, acum ar fi mai mult aceasta burtica care este inestetica de care vreau sa scap. Vreau ceva care sa imi taie pofta de mancare intre mese, nu imi plac pastilele, daca stiti ceva ceaiuri...sau alte metode va rog sami spuneti, si sfaturi care au dat rezultate la scaparea de burtica...
-
14 Mar 2013, 15:02Nu poti scapa numai de burtica..nu poti slabi exclusiv local..dar daca mai ai f putin de dat jos (cele 5 kg mentionate)cu siguranta ca burtica o sa dispara cu ele.5kg nu sunt mult dar stiu si eu ca ultima suta de metri este cea mai grea.Eu cand vreau sa slabesc si nu pot abtine de la mancare..incerc sa nu reduc prea mult cantitatea alimentelor ci doar sa le inlocuiesc cu alimente mai sarace in kcal.Salate mari,super multe,quinoa cu legume,legume sote si ca dulce mananc inghetata..cu cat este mai simpla cu atat ingrasa mai putin.Si chiar merge!Ca ceaiuri eu folosesc soc si crusin..sunt f bune si ajuta in procesul de slabire/detoxifiere.
Daca poti sa reduci si cantitatea mancaarii totusi si sa faci si miscare scapi f repede de 5 kg.
ps:abdomenele nu scad burta si doar intaresc muschii aceia,care se vor vedea,vor iesi in evidenta cand nu va mai exista grasime pe burta
Bafta! -
13 Sep 2013, 16:45Incerca sa iei pastielel naturale de slabit Lemo Silhouette. Cu mici diete si putina misare , din prima luna dai jos multe kg. Incerca aici si vezi mai multe info http://lemosilhuette.ro/
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness